Хороскоп за 16 март, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 16-03-2016 - 07:29

Овен 21 март – 20 април

 

Важното свършете до обед. Не пропускайте възможност да се сближите с някого, да стопите дистанциите на работното място и у дома, да си върнете позициите в нечие сърце. С напредването на деня ще се окажете в капаните на страсти и усещания, на мълчаливо несъгласие и дистанцираност, която трудно ще понесете. Тази вечер се приберете навреме у дома. Рискът диша във врата на родените около 1-15 април. Не изневерявайте, не планирайте командировки. Работа и семейни задължения не се погаждат.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за пътувания, за консултации със специалисти по болни за тялото и бизнеса ви въпроси. Ще се намери разрешението на тежък проблем и необходимото ви лекарство. До обед подпишете важните договори и организирайте партньорски срещи. От обед до утре на обед са възможни всякакви зарибявания, в които може да играете както водеща, така и губеща роля. Не протакайте разговори и срещи, признайте си ако сте сгрешили. Бързо придвижете работа и проекти, които не търпят отлагане.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден за освобождаване от тежести, болки и грехове. Едно признание ще отприщи не само чуждата, но и личната ви инициатива. Подновете стари делови отошения, проведете уточняващи разговори, търсете примирието и дайте възможност на стаените чувства да изплуват. И в политиката се очертават крачки един към друг. Няма да е лесно, особено ако в миналото сте наранили другия, но първата крачка трябва да бъде направена. Сами може да си приготвите лекарство и да излекувате живота си от скръбта. Не увъртайте, бъдете честни.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят се свързва с птицата Феникс, с възможноста да се възкресят стари връзки и отношения, да се привлекат отново тези, които ви липсват, с които още има какво да си кажете и чувствата още не са изчерпани. Действията ви в момента може да станат база за бъдещо сътрудничество, любов и нов начин на живот. Дайте си втори шанс, но не забравяйте и за отговорностите си в момента. От обед до утре на обед може да попаднете в капани и да станете обект на нечие негативно въздействие. Прочистете живота си, проведете и лечения.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

В организма ни се включват фините енергии. С лекота ще играете по тънката струна на чувстата, ще получавате екстри и допълнителни защити, ще извличате ползи от нечия гузна съвест и разочарование, ще налагате избора си там, където до момента не са се съобразявали с вас. До обед може да постигнете повече с дипломатичност и такт, а следобед с натиск и манипулативни действия. Добре е да се спазва диета, да се ограничат до минимум вредните контакти, да се върви към преосмисляне на връзките и нуждите.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Станете рано, бъдете първи на изпит или в местата, където ще кандидатствате за работа, за поръчки и доставки. До обед може да се направят силни и правилни ходове в една успешна и печеливша за бъдещето посока. Следобед ще се изправите пред стената на манипулацията, ще се наложи да излъжете или ще ви излъжат. До утре на обед много неща в живота ни ще се правят на тъмно, ще бъдат завоалирани от измами и илюзии. Лесно се попада в капани за наивници. И докато лъжете, някой може да ви излъже и да намери пролука в защитата ви.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Няма да успеете без да направите компромиси. Изслушвайте и се съобразявайте с околните независимо желанието нещата да стават по вашите правила. Ден на признания, на възможност да стопите дистанциите, да привлечете някого с мили думи и дори с ласкателства. Първата половина на деня изисква повече активност, а втората залага на дистанцирането, което ще помогне да избегнете чужди въздействия и желние за използване. До утре на обед лесно може да се въвлечете в интриги, да попаднете в капани на страсти и амбиции.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес имате много възможности и посоки на избор. С лекота ще привлечете нужните ви хора, ще се представите добре на публични изяви и конкурси. Някой ще привлече спонсор, а друг ще спонсорира талант, който ще шлифова във времето или ще го направи свой партньор и любим. Ще спечелите и одобрението на тълпата, ще ви рекламират свои и чужди и по някакъв начин ще влезете под кожата на бъдещи благодетели. Тази вечер сте неустоими и в любовта. Дано и утрешния ден ви донесе повече екстри отколкото предполагате.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Първата половина на деня дава възможност да осмислите и пречистите връзките, а втората да ги натоварите с манипулативност, неотстъпчивост и двуличие. Препоръчват се пътувания и огледи на място. Получените чрез трети лица информации ще бъдат изкривени през призмата на чуждото желание, одобрение и предпочитание. Ако не успеете до обед да се разберете, да получите изгодни оферти и да сключите нови договори планирайте повторни срещи за петък. Тази вечер навлизате в опасните води на изневерите и лъжите.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. С напредването на деня риковете нарастват, грешките ви стават непоправими, а изборът ви започва да зависи повече от околните. Не се предоверявайте. Отложете за петък всичко, което може да се отложи и не предприемайте важни за бъдещето ви инициативи. Попадате в неприятни положения, срещате хора готови да ви подчинят на личния си интерес, да ви използват и ораничат. Не е изключен и здравословен проблем. Сънищата ви показват итинското ви предназначение.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Станете рано, свършете бързо неотложното за деня. Ако оставите за следобед ще се сблъскате с проблеми, агресия и завист, ще попаднете в емоционални и материални блокажи, от които няма да излезете до утре на обед. Каквото не успеете да свършите до обед отложете за утре следобед. И на работното място бъдете активни в тези моменти. Днес направете крачка напред, след което две назад, за да успеете и да си спестите грешни ходове. Дано владеете добре тангото на живота и знаете кога да отстъпвате и кога да настъпвате.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

При вас всичко върви по план, случват се събития, които ви издигат на престижни позиции и дават възможност да влезете в нова среда. До обед сключете нови договори, а сред това до утре на обед не се доверявайте на всеки. Тенденцията е да прилепнете към някого и нещо, да влезате в отношения, от които трудно ще се измъкнете, а и няма да ви се иска. Някаква сладска мъгла ви обгръща, любовта ви прави лениви, желанията трудно се контролират. Може да постигнете много, но и доста да затънете в зависимости.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е еденица. Подпишете нови договори, тръгнете в нова посока, направете предложение и се опитайте да излезете от положения на ограничения и задръжки. Всяка инициатива ще ви носи ползи. Август и септември ще са трудни за вас в юридически план, след което ще водите в играта.

Родените днес притежават изключителен усет, интуиция и дарба да влизат в чуждите души, да ги напътстват или манипулират. Работа и семейни задължения при тях винаги ще са противопоставени. Ако едното върви, другото ще куца докато не намерят своя партньор роден под Рак.

Заченатите днес ще бъдат щастливи до упоение и нещастни до отказ от живота. Ще изживяват крайности в отношенията и трудно ще се придържат към златната среда.

 
 
 
 
 
Агенция "Монитор" предупреждава, че коментари с нецензурно или обидно съдържание
ще бъдат докладвани на "Facebook".
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.