Хороскоп за 30 май, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 30-05-2016 - 11:02

Овен 21 март – 20 април

Използвайте този ден активно не само за работа, но и за решаване лични и здравословни проблеми. Ще намерите нужните ви специалисти и лекарства. Сексуалната ви енергия достига високи нива, дано има с кого да я споделите. Всяка промяна ще ви се отрази добре, ще даде старт на отлагани в миналото занимания и проекти. Навлизате в успешен и пробивен период. Планирайте срещи и разговори с равностойни и по-силни от вас партньори. Склонни сме на компромиси. Стремежът е да тръгнат нещата към оправяне.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

К-5

З-5

 

 

Телец 21 април - 20 май

Огромна стимулираща и регенериращша сила се активира в този ден. Всичко предприето, уредено и договорено ще носи късмет. До няколко дни ще разполагате с нужните пари и ресурси. В този ден може да се намери лекарство за тежка болест и лек за душевните ви проблеми. Нещо отдавна зациклено ще получи неочакван стимул за развитие, ще ви носочи към положителни промени и към места на сила. Включете резервите на пълна мощност. Действайте без изчакване и решете в движение натрупаните задачи.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се опитвайте да задържите статуквото. Този ден ще срути пирамидата от отношения и връзки, които отдавна се клатят и крепят на голи фрази и обещания. Навлизате в период на реформи. С ваше или без ваше участие промените ще се случат. Важното е да не позволите тотално да ви елиминират и отстранят от играта. В хороскопа ви се обазува кръст на планетни сили. Време е да приключите с миналите връзки и намерения и да се обърнете с лице към изискванията на момента. За утре не планирайте нищо ново. Разчистете терена.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Действайте активно в посока на личните си амбиции и интереси. Не чакайте покана, търсете начин да направите пробив към по-добра служебна и социална позиция. Вкючете на пълна мощност и резервите. Ако един от плановете ви не сработи, минете към втория вариант. Нищо важно не оставайте за утре, когато ще работите за чужди интереси, ще срещате организиран отпор и по някакъв начин ще се окажете изолирани от преговори и делови срещи. Ще намерите и нужното ви лекарство, лекар или лечебно място.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

К-5

З-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще се почувствате по-силни и ще напреднете поне в една житейска позиция. Ще се появят нови възможности, хора и обстоятелства, които ще помогнат да придвижите проектите си от точката на замръзване. На всички нива започват да текат промени. Ще са нужни повече средства, а това ще изисква да включите в действие резервните варианти и скритите пари. Вложете и свежи семейни сили, ориентирайте децата си да бъдат част от личните ви дела и намерения. Чакат ви три дни на късмет и постижения.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

К-6

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Чакайте покани за работа и предложения, които ще ви отворят път към по-добра работа и заплащане. Ще може да избирате и да се пазарите. Проблемът е, че конкуренцията ще се усети и може да ви отмъкне голяма част от печалбите и шансовете. Важното е да започнете реорганизация не само на работния си процес, но и на отношенията. Сложете край на неравностойни и губещи времето ви връзки. Чака ви труден преход с много недоразумения и сълзи, но до три дни ще се похвалите с победа и събитие, за което ще почерпите.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

К-4

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на откровение с кого и какво трябва да се разделиш, за да имаш шанс да напреднеш и да бъдеш щастлив в бъдещето. Ден на революционни промени, на разместване позициите у дома и на работното място. Ще се наложи да си развалите комфота в следващите два дни, но след това ще се почувствате много по-стабилни и защитени. Навлизате в период на повишени изисквания, както от ваша страна, така и от другите към вас. Вземете решението за преместване и промяна. Ден на фундамента. Започнете строеж или ремонт.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

К-5

З-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще се събудите с едно особено чувство на откровение и прозрение за посока, мисия и цел. Не се колебайте, тръгнете в посоката, която ви привлича. До обед ще получите знаци от съдбата или предложение, което не е за изпускане. Имате три дни до 2-и, в които ви се дава шанс да захапете кокала, да поставите условията си пред екипа, шефовете и партньорите. Направете си стройна план-програма. Днес ще намерите и лечебно за вас място. Може да уредите и лечебна процедура и да се сдобиете с нужните ви лекарства. Действайте.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на конфликти, разправии и реорганизации, които може да ви засегнат болезнено и да ви свият на неудобна позиция на работното място. Ще се ядосвате и губите самоконтрол. Ще се решите на ход, който ще изисква повече натоварване и разходи. Напаснете се на промените, не вървете против желанията на околните да се живее и работи по нов начин. В момента губят тези, които задържат статуквото. Деца и родители си поставят почти неизпълними условия. Родените около 1-10 декември ще пият една студена вода и в любовта.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко предприето днес ще носи пари и късмет, ще определя нов коловоз на личните ви стремежи и интереси. Не протакайте преговори. Поставете условията си и се дръжте ултимативно, ако не искате утре да ви поставят ултиматуми и да ви вадят от престижните проекти и задачи. На всички нива тече процес на реорганизация, който ще засегне болезнено хората на статуквото. Съветът е да се качите във влака на промяната, независимо какви неудобства и разходи ще ви коства това. Немирате търсените лекарства и специалисти.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Навлизаме в период на разрушение на старото и съграждане на новото. Вашата роля е предначертана. Съдбата ще ви вкара в трудни ситуации, които ще изискват бърза промяна в начина на мислене, работа и организация. Ден на откровение за пътя напред, за изискванията и стремежите на всеки един. Отворете се към света, дайте простор на сетивата. Днес и сексуалната ви енергия е на ниво, феромоните беснеят. Вървите към срещи и запознанства, които тотално ще ви променят. Помислете за нов дом или за ремонт.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

К-5

З-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Влизате в конфликти с родители и колеги, с всички които застават на пътя ви в желанието да не ви изпуснат от контрол. Ден на революционни промени не само в оганизацията на работа, но и в мисленето, желанията и амбициите. Изискванията ви се повишават. Поставяте ултиматуми там, където няма изгледи да ви разберат и да се коригират. Усещате какво в действителност прозира зад нечии намерения. Направете си изводите, не оставайте повече във вредна и разболяваща среда. Може да намерите лек за всяка болест.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

К-4

З-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е осмица. Ще постигнете максималното. Вероятно е през октомври да получите повишение, да намерите нова работа и да спечелите дело. Последните три месеца на годината ще ви дадат сила за внедряване в нова среда. През 2017г. ще се наложи да направите лична и професионална инвентаризация и да се откажете от едно за сметка на друго.

Родените днес притежават възраждащ потенциал и амбиция на водачи на общественото мнение. Ще имат дарба и в изкуството. С талантите си ще увличат околните и ще привличат последователи. Ще бъдат инициатори на кардинални реформи в местата на личния си интерес.

Заченатите днес носят еталон за нравственост в сърцето и в душата си. От малки ще ви поучават какво се прави и какво не е прието. Притежават силата на добряка. Ще бъдат самоуки таланти.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.