Хороскоп за 13 април, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 13-04-2016 - 07:40

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на труден избор за родените във втората декада. До обед проведете нужните разговори и консултации. Не бързайте да споделяте факти и намерения. До четвъртък на обед очаквайте проблеми у дома и на работното място. Отношенията в семейството са противопоставени на изискванията в работата. Не споделяйте излишни информации, особено ако с това ще засегнете отношенията си с трети лица. Счупен домашен съд е лош знак. Нещо неприятно от миналото ви може да се разкрие и освети.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Важното да се свърши по най-бързия начин. До обед осъществете важните за бъдещето ви връзки. Следобед ще ви вреди прекалената словохотливост и приказливост. Нищо важно да не се споделя, особено, ако рибата е още в морето и нещата не са се развили докрай. Още утре може да претърпите провали и загуби, да позволите намеси и да се откажете от работа, която днес изглежда почти уредена. Преди да подпишете новите договори и да сте сигурни какво получавате не се хвалете. Не унищожавайте квитанции и бележки.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Изискването на деня е да се работи на парче, да не се започват дълготрайни проекти, особено ако ще зависят от дейноста и работата на много хора. До обед проведете разговори с чужбина. Добре е всичко, което стартирате днес да получи разрешението си до няколко дни и да не се протака във времето. Огледайте се, водете преговори с хора, които имат глобален поглед върху ситуацията и може да ви насочат към много по-реалистичен избор. За вечерта не планирайте контакти с много хора и не правете ненавременни изповеди.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Денят е зареден с провокативност. Действайте изпреварващо в първите часове на работното време за това, което не може да се отложи. Натискът върху вас нараства. Сами си навреждате с ненавременни връзки, изневери и признания, които е по-добре да си спестите. Тази вечер скандалите са много вероятни, особено по отношение на имотни и наследствени дела. До утре на обед ограничете контактите и излишните приказки. Споделеното ще работи против вас и интересите ви. Пазете си документацията.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес правите необходимите връзки, които ще ви донесат късмет, възможности и пари до три дни. Желателно е да си позволите някакво приключение тази вечер. Излезте от средата, в която повече не виждате ползи и възможности. До обед може да получите предложения и от чужбина. Разширете връзките си, търсете нови възможности и пазарни ниши. Този ден ще ви помогне да намерите нужните защити и места на сила. Не споделяйте поверителна информация, независимо кой и как ви провокира. Утре ще намерите търсеното лекарство.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ще имате много работа и допълнителни ангажименти. В момента не бива да отказвате нищо, което може да ви помогне да намерите нова или допълнителна заетост. До обед получавате знаци на съдбата и прозрения, показващи благоприятните и благодатни за вас места, позиции и действия. Превъзбудени сте от случващото се, лесно може да бъдете провокирани към споделяне на информации, които е добре да запазите само за себе си. Всичко направено прибързано и съобщено не на когото трябва ще развали работата.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Рисков ден за родените във втората декада. Сънищата ви от тази сутрин показват с какво бързо трябва да се справите и да разрешите. До утре на обед не поемайте ангажименти, които биха навредили на семейното спокойствие и имидж. Не планирайте командировки. Не оставайте близките да се справят сами с ангажимент, който вие е трябвало да уредите и приключите. До утре на обед не допускайте странични хора в делата, които са важни както за работата ви, така и за семейния мир. Не вадете зъб. Пазете си документацията.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Правите крачка напред независимо действията на конкуренцията. Уредете договор за работа или доставка от чужбина. Направете резервации за почивка. Имате възможност да намерите своето място на сила, възможности и покровителство. Бъдете избирателни в споделянето и коментарите. Внимавайте какво си пожелавате, ще се сбъдне. Опитайте да получите нужната ви информация от първоизточника. Може да намерите писма, квитанции и бележки, които да ви помогнат да откриете важни подробности и истини.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

До обед приемайте предложения и не отклонявайте покани. Може да намерите своето място на сила или човекът способен да ви подкрепи в търсене на нови възможности за работа и живот. До утре на обед обмисляйте и проучвайте нещата, без да давате повод на околните да се намесват, да критикуват или одобряват избора ви. В момента ви се предлага вариант, който ще ви направи конкурентоспособни. Очертава се допълнителна заетост, която ще носи повече доходи и възможности от основната ви дейност.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените във втората декада ще трябва да положат повече усилия, ако искат да запазят позициите си или да се внедрят на по-добро и престижно място. Ограничете емоционалните и любовни връзки поместоработа. Денят е зареден с провокативност, с желание за намеса в чуждия избор и личен живот. До утре на обед не афишиайте действията си и не споделяйте намеренията си с хора, които може да ви стопират и ограничат в желанието да запазят изгодната си връзка с вас. Очертават се отношения и от вида „болен здрав носи”. Щадете се.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден с много възможности и печеливши варианти за вас. Не пропускайте да се внедрите в средата, която усещате подходяща и полезна за бъдещите ви планове и намерения. Ще ви се предложат няколко варианта в личен и бизнес план. Помислете първо за себе си. В петък ще мислите за другите, а и ще ви се наложи да отстъпвате от позиции и амбиции. В момента сте близо да мястото или човека способни да ви окажат съдействие и подкрепа в преследване на големи и важни цели. Идват покани и предложения от чужбина.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

Ще се случват събития позволяващи да избегнете подводните камъни по пътя си, да намерите условията, стоките и подкрепата, която очаквате и отдавна търсите. За тези, които не знаят да си мълчат като риби денят е зареден с повече провокативност. Ако се похвалите с нещо, ще ви окажат натиск да се откажете или да уредите и друг на същата позиция и със същата придобивка. Следете знацита на съдбата. Каквото си пожелаете до утре сутрин ще се сбъдне и ще ви донесе късмет. Сбъдват се само благите пожелания.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Честин Рожден Ден!

 

Личната ви година е осмица. Всичко предприето ще носи ползи и паи, ще помага да се устроите на по-добри позиции в бизнеса и в обществото. Подпишете нови договори за работа. В средата на 2017 г. юридическата ви позиция няма да е стабилна. Ще се наложат раздели и инвентаризцации. Използвайте максимално шансовете си през 2016г.

Родените днес ще смесват работата и семейния живот и ще си създават неприятности с връзките си на работното място. Ще бъдат обгрижвани в детството, но в младоста си ще направят доста грешки, ако смесват отговорности и права. Пазете имотите определени за тях.

Заченатите днес ще бъдат много добри оратори, Може да ви продадат и непродаваемото. Ще търсят неуморно идеалното място, идеалната връзка и позиция, а така може да останат самотни и неразбрани. Ще обичат животните и природата.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.