Може да не се отговаря и на трите въпроса на референдума

Агенция Монитор - вторник, 20-09-2016 - 17:47

Може и да не се отговаря и на трите въпроса на референдума. Това е записано в информационния лист за допитването, който правителството прие на своето заседание. С него кабинетът информира гражданите за начините на гласуване, място и времето за провеждането на референдума. Право да гласуват на него ще имат онези граждани, които имат постоянен адрес у нас не по-късно от 8 август. Гласуването ще става с бюлетина, която съдържа трите въпроса и възможните отговори - "Да" и "Не", е записано в инструкцията. Всеки гражданин трябва да отбележи със знак "X" или "V" своите предпочитания. Вотът ще започне в 7.00 часа и ще приключи в 20.00 часа вечерта.

Успоредно с това кабинетът одобри и тарифите, които партиите и коалициите ще плащат за участие в предизборните предавания на БНТ и БНР. Кампанията се отразява от медиите под формата на клипове, участие в дискусии и други.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.