Данъчните в Добрич продават на търг кола хибрид и АТВ на длъжник

Ива Димитрова - вторник, 14-11-2017 - 14:39

„Тойота Ярис“ хибрид и АТВ на длъжник от Добрич ще бъдат продадени на таен търг, съобщиха от НАП – Добрич. Търгът ще се проведе на 5 декември в местния офис на приходната агенция. Хибридният автомобил е произведен през 2015 година, а стартовата цена, от която ще започне наддаването, е 17 900 лева. Началната тръжна цена за АТВ „Хонда“ TRX450ER e 8200 лева. На същия търг за продан са обявени и леки автомобили „Ситроен“, „Форд“ и др.

Желаещите да участват в търга могат да направят оглед на превозните средства от 20 до 24 ноември. Повече информация за провеждания от НАП търг заинтересованите лица могат да получат на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове на електронната страница на НАП – nap.bg.

За да избегнат обявяването на публична продан на движимо и недвижимо имущество, от НАП съветват всеки, който има просрочени данъчни или осигурителни задължения, да ги внесе доброволно в предвидените от закона срокове.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.