Хороскоп за 14 юни, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 14-06-2016 - 00:29

Овен 21 март – 20 април

Родените във втортата декада ще изпитват повече натоварване във физически и психичен план, ще имат грижи с документи и разрешителни, ще влизат в спорове с началници и подчинени и ще попадат под ударите на закона. Всичко, което постигнете ще е с висока лихва, ще изисква двойни усилия и натиск и ще ви дистанцира от досегашните партньори. Преценете дали ще може да се справите сами в създадените условия. Но и най-големите неприятности бързо ще се уредят и забравят. Щадете кръста и бъбреците.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Всички сили насочете към благоустройството на дома и офиса. Всяка промяна в интериора ще донесе предимства и нужното освежаване. Постигнатото днес и утре ще отвори нова страница в отношенията на работното място и в кръга, в който се движите. Ще получите покани и ще уредите разрешителни. Поне една преграда ще се махне от пътя ви, а това ще помогне утре да направите решителна крачка към нещо ново и положително в живота. Денят дава възможност да подсигурите и базата за развитието на децата.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Успешен и творчески ден. Правите ход, с който уреждате два проблема и парирате възникването на трети. Днес и утре с лекота се налагате в отношения, в които другите губят контрол. Сега е момента да настъпите конкуренцията и да поставите условията си в местата на личния си интерес. Замете се и с ремонтите у дома. Купете нова техника, комбинирайте нещо ново с нещо старо и функционално. Явете се на изпит. Ръката ви ще изтегли печелившия билет в лотарията на живота. На прага сте на важно запознанство.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

За родените във втората декада денят носи проблеми и напрежение, което може да прерасне в скандал. Не се включвайте в компроматни схеми. След време ще се окажете губещият играч. Очертават се нервни сривове и здравословни проблеми. Някой ще направи опит да ви преметне и отстрани от играта в момент, когато ви вижда слаби, с ограничени пълномощия и контакти. Бъдете дискретни, не споделяйте неща, които може да се използват във ваша вреда. Това, което не потръгне днес ще се уреди утре следобед.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. До утре на обед имате свобода на действие и изява. Може да придобиете значителни пълномощия, да уредите документ и да получите нужните разрешителни. По някакъв начин обезпечавате бъдещето на семейството и децата. Огледайте и капарирайте имот, направете подобрения у дома. И на работното място ще се радвате на повече екстри. Старайте се нещата да стават без излишно афиширане. Днес и утре може да привлечете враговете, които ще ви ударят в следващите дни.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Дан на нестандартни прояви. Ще се раждат и деца с нестандартна ориентация и поглед в живота. Предстоят пътувания и промени, които ще ви вкарат в непривична за вас среда, в която може да намерите патньорите търсени отдавна. Днес и утре изкачвате висок връх, получавате добра оценка и атестация за работата си. Рекламирайте се по всички възможни начини. Ще направите и важен избор в любовта, който ще промени до месеци семейното ви положение. И най-големите проблеми ще се решат. Търсете си правата.

Р-5

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес сте разпънати на кръста между своите желания и претенциите на другите. Лесно се стига до пренапрежение и конфликти. Съветът е да не позволявате скандалите да се разрастват. Денят изисква да се гради, а не да се руши. Извадете нужните документи, които ви осигуряват стабилност и сила. Подпишете партньорски договори. Излезте от сивата икономика и от неуреденото семейно съжителство. Родените около 10 октомври ще направят труден избор, но с действията си ще решат ребуса на ревноста.

Р-4

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

И при вас гадусът на напрежението се покачва, ставате по отговорни, задвижвете отлагани във времето проекти и до дни ще оберете реколтата на добре свършената работа. Активизирайте се в работата и в любовта, само не бъркайте едното с другото. Не се препоръчват връзки на работното място. Очертават се предложения и покани, които ще покажат кой и доколко държи на вас. Ден за медитация. Представете си колкото можете по ярко и в детайли това, което искате да постигнете. Визуализацията ще се претвори в реалноста.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Енергията ви блика като фонтан. Изпълнени сте с желание за промени. Решавате да започнете нещо ново, да обезпечите семейните връзки и обзавеждането на дома. Може да уредите отдавна отлагана покупка, ремонт и размествене. Лесно получавате и нужните ви документи. До вечерта изправяте гръбнака и на работното място и поставяте ребром наболели въпроси пред шефовете и колектива. Не рушете, а надграждайте. Действайте дипломатично, изгладете конфликтите в изгодна за всички посока. Посредниците печелят.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

В хороскопа ви действа кармичен кръст на панетни сили. Бъдете вниматени в избора си. Не е време за раздели. Нужен е градеж, събиране на сили, хора и ресурси. Опитайте да стопите дистанциите, да направите предложенията, които другият няма как да откаже. Ще правите компромиси, но всяко усилие ще си струва. Този ден дава решение на проблем, който до момента е изглеждал неразрешим. Балансирайте между професионалната заетост и духовната си самостоятелност. Не давайте цялата си душа на някого и нещо.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Работете повече за своите интереси. Водете преговори на място. Не ползвайте посредници, но може да играете посредническа роля. Този ден ви помога да излезете от лична и финансова криза. До утре на обед може да подпишете обезпечаващи документи, да получите покани и разрешителни и да се окажете членове на престижна група. Влизате в онва среда на лични и бизнес интереси. Може да се намери отдавна търен източник на сила и обезпечение. Намирате нужното финансиране за нуждите и образованието на децата.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Заемете се с обзавеждане, с подобрение на средата, в която се развивате и работите. Купете нова техника и предмет за бита. Доставете си радост за сетивата. Ентусиазмът ви за творчество ще се отпуши. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и даже елиминирайте уговорените срещи, ако ви пречат. Интуицията ще ви заведе на точното място, а другото си остава ваше дело. Утре пътят пред вас ще се разчисти и разшири. Ще получите и любовно предложение. Чакат ви важни запознанства.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-5

 

 

Честит Рождин Ден!

Личната ви година е двойка. Време е да се съберете и разберете, да бъдете вече двама в люлката на живота, у дома и в бизнес отношенията. Ще ви е нужно доверено рамо, за да се справите с надигащата се конкуренция. През 2017 г. ви предстои преход в нова пазарна ниша, на нова работа и в нова среда.

Родените днес притежават значителен интелект и умствен потенциал, но ще имат нестандартен подход в живота, към околните и в партньорския избор. Ще е трудно да ги разберете и оцените. Не започвайте със забраните към тях от ранно детство. Оставете ги да направят самостоятелен избор.

Заченатите днес ще бъдат тясно свързани с кармата на станата. В тях ще се прероди духът на един от предците ви работили за общодържавна кауза. Тези деца са призвани да разрушат статуквото.

 

 

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.