Хороскоп за 11 април, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 11-04-2016 - 00:00

Овен 21 март – 20 април

Денят може да ви донесе много ползи и предимства, възможности за печалби и личен просперитет. Действайте активно в посоката, която ви привлича и смятате, че ще ви донесе максимални облаги. Дайте шанс и на случайноста. Прекрасно се усвояват знания и умения. Осъществените връзки и делови контакти ще са полезни и за двете страни в бъдеще. Подпишете нови договори, рекламирайте се. Това е и единственият ден за месеца, в който храната се изгаря без остатък в организма ни.

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Телец 21 април - 20 май

Хубаво е днес да се пътува, да се посетят хора и места, които са свързани с предстоящите ви лични и бизнес инвестиции. Преговаряйте на място, водете принципна политика и до вечерта ще се похвалите с придобивки и печалби. Всичко предприето ще носи късмет и ползи за бъдещето. На сцената, на състезания и конкурси ще печелите позиции и ще се утвърждавате като капацитет в своята област. Не се страхувайте да покажете емоцията си. Така ще ви приемат и харасат повече. Хапнете си наволя, днес не се пълнее.

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Проявете активност, изявете таланти и дарби. Днес се оформят лагерите на всички нива в живота и търговската инициатива. От изключителна важност е да водите принципна политика, да изпълнявате каквото сте обещали и да следвате целите си неотклонно. Не е ден за колебания, да сте мислили до сега. В момента е време за активни и настъпателни действия в тила на конкуренцията. Който успее да привлече най-много подкрепа и доверени съюзници ще доминира в работата и в обществото. Храната да се избира по каприз.

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днес храната се изгаря изцяло, превръща се в тъкани и енергия. Нищо не се складира в мастните депа. Съветът е да се ръководите от инстинктите, да се доверите на предчувствията, на желанията на тялото и душата. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Днес първосигналната ни реакция е вярна и отговаря на изискванията на момента. Не се страхувайте да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Проявете емоциите си, нека стане ясно какво искате и какво не.

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

Насочете цялата си енергия за реализиране на личните си проекти. Търсете съдружия, привлечете капацитети и таланти към дейноста, от която ще печелите. Защитете нечии позиции и ще си спечелите даверени съюзници. Кръговете на влияние и професионализъм се оформят. Влезете в желаната от вас среда и бизнес отношения. Ръководете се изключително от принципите и дълга. Прояви на нелоялност ще ви режат квитанциите и ще ви оставят на безперспективни позиции. Хапнете си добре, днес не се пълнее.

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Дева 23 август- 22 септември

Действайте активно и не се отказвайте от нищо, независимо спънките. Ако на едно място ви затворят вратата, на друго ще ви посрещнат с овации. Дайте си сметка какво желаете най-много и действайте в тази посока. Не се опитвайте да контролирате чувствата. Усмихнете се, поплачете и пречистете душата си от насъбраното неудовлетворение. Родените във втората декада ще спечелят трудно дело и още утре ще постигнат това, което днес им са дава на час по лъжичка. Диетите са противопоказни и в любовта.

Работа -5

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден с огромна регенерираща сила. Ориентирайте се към какво и кого да се насочите. Днес имате право на личен и професионален избор, а утре поне една посока ще се затвори и ограничи. Подпишете нови договори, търсете нови ниши и възможности за развитие на бизнеса и личната си квалификация. Ако посегнете към нещо, не се отказвайте, дори и да ви ударят през пръстите. Ще успеете, ако не от първия, то поне от втория или трети опит. Направете си реклама, влезте в конкурентни битки и търсете съюз с хора от вашето тесто.

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Доверете се на първичния си импулс и инстинкт. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или завиете в посоката, която е в ума ви, не се отказвайте. Продължете и опитайте да се наложите, да се представите на ниво и да получите каквото ви е необходимо. Имате поне две посоки на избор. Вземете каквото се предлага и от двете места. Бавно и полека се измъквате от неблагоприятен житейски период. Действайте без задръжки и без това съдбата достатъчно ни е ограничила. Не се ограничавайте и в храната. Днес не се пълнее.

Работа -6

Пари -5

Любов -6

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес хора събития и условности задръстват пътя ви. Не се колебайте да влезете в битки за защита на свои и чужди интереси. С действията си печелите приятел и покровител, независимо че и доста врагове ще се навъдят. Дайте се сметка къде са вашите хора, къде е вашата среда и от какво ще печелите и живеете в бъдеще. Следвайте приоритетите си, независмо кой какво иска или за какво ви притиска. Покажете истинските си чувства и желания. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно и ще оценят жестовете ви.

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Ден с огромна сила и възможности за действие в печеливша за вас посока. Изискването е да сте лоялни и да не се отказвате от амбиците си, независимо атаката отстрани. Лесно се достигат невъзможни цели. Ще ви помогнат тези, на които в миналото сте помагали. Ще получите подкрепа от страна на приятели и колеги. Ще се наложи да водите тежки битки и да търпите ударите на конкуренцията. Ще ви е нужна и подкрепата на семейството, за да се наложите в своята пазарна ниша. Не се съмнявайте в себе си.

Работа -6

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на големи постижения и лични рекорди. Край със страховете и притесненията. Време е за действие, за атака на позициите, които искате да завладеете. Подпишете нови договори, търсете нова среда за развитие на умения и дарби и не на последно място се огледайте за голямата любов. Препоръчват се пътувания и огледи на място. Една непланирана среща ще ви донесе повече отколкото предполагате. Сега е момента да работите в посока на личните си виждания и идеали. Ще привлечете аудиторията, която ви е нужна. Хапнете си наволя.

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените около 10 март ще изживеят трудни моменти, ще се наложи да водят планирани и непланирани битки, за да се доказват и привличат нужните им хора и ресурси. Доверете се на интуицията и ако тръгнете несъзнателно в една посока не се връщайте. Продължете и търсете там, това, което другаде няма да намерите или да ви дадат. Не е нужно да контролирате емоции и чувства. Покажете истинското си лице и така ще привлечете хората, които истински ще ви ценят и обичат. Оставете фалша за друг път.

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица. Вървите към придобивки, любов и обвръзване, които ще донесат хармония у дома и на работното място. Семейството ви нараства. Уредете имотни и неследствени дела. Наследникът ще си дойде с наследството. В следващата година ви предстои преход в нова среда. Миналите връзки остават в спомените.

Родените днес имат дарбата да побеждават, да се измъкват от всякакви проблеми и неудобства и да вървят неотклонно напред увличайки и другите към личните си цели и мечтания. Ще имат желание да опитат от всичко, а не да разчитат на обяснения.

Заченатите днес са с двойнствена природа. Ще имат много приятели и врагове. Три пъти в живота си ще преживяват кризи, ще преминават в различни положения, позиции и лагери. Ще се радват на любов и късмет. Не пийте, ако ще правите бебето.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.