Огледайте добре дали в тубата не плуват малки частици
Yandex

Мийте ръцете, преди да налеете вода от диспенсера

Силвия Николова - сряда, 29-11-2017 - 21:00

Има вероятност водата, която си наливаме от машините в офиса, да бъде замърсена, защото никой не почиства диспенсерите, няма и нормативен документ, който да изисква това. Като се замислим колко гадни болести може да си налеем в чашата, по-добре да не чакаме законодателя, а сами да се погрижим за здравето си. Всъщност преди профилактиката на „офисните чешмички” стои необходимостта всеки, който пипа машината, да си е измил ръцете. Старото правило за чистите ръце и сапуна се оказва вярно и в наши дни, а напомнянето за личната хигиена е абсолютно необходимо, колкото и да се обиждат от него по-чувствителните колеги, защото дизентерията не е патент само на летния сезон.

Освен това преди да сложите галона върху диспенсера огледайте дали той добре запечатан и дали в него не плуват някакви дребни частици. Това е необходимо, тъй като някои хора ги пълнят направо от чешмите с минерална вода пред Централната баня.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.