Хороскоп за 19 февруари, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 17-02-2017 - 16:17

Овен 21 март – 20 април

Трудно ще овладеете напиращите апетити. Днешният ден ви подлага на всевъзможни изкушения. Сладостите се премесват с горчивина, трудно е да бъдете задоволени и удовлетворени от постигнатото. Не се препоръчват публични изяви. Днес тълпата е неупромляема. Ако играете подстрекателска роля в отношенията у дома и към околните ще пострадате. Символ на деня са прошката и покаянието и дано до вечерта стигнете до тях. Проведете прочистваща диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

Ден на провокации и съблазни. Стремежът е на всяка цена да се задоволи егото. Не се поддавайте на гнева, не се дръжте наставнически и деспотично. От една малка капка агресия ще прелее чашата на нечие търпение. Лесно се отива към скандали. Тенденцията е да се действа първосигнално. Не си поставайте големи задачи и строги нормативи. Дайте и на децата почивка от вечните уроци, тренировки и музикални занимания. Днес искаме повече отколкото другите може да ни дадат, а това автоматично ни раздалечава.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък и рисков ден особено за родените в първата декада. Прекалявате с претенциите или някой друг се опитва да ви яхне и опитоми. Ще влезете в непредвидени и предвидени битки. Тълпата е неуправляема. Не е ден за митинги и демонстрации на сила. Лесно се възпламеняват дълго сдържани страсти. От една накриво казана дума може да пламне скандал, който да разруши граденото с години. Търсете компромиса и се постарайте да разберете другата гледна точка. Приключете отдавна влачени задължения.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще влезете в преразход на сили, средства и енергия. Лесно се отива към скандали и разправии. Днес апетитите са огромни. Дори и най-малките няма да спрат с исканията си докато не ги задоволите. Качвате кръвното и адреналина и не успявате да си починете. Постарайте се да не взимате толкова навътре репликите и действията на близките. Спазвайте диета. Предстои ви тежко начало на новата делова седмца. Проведете релаксиращи и прочистващи процедури. Изхвърлете от съзнанието си негативните мисли.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Склонни сте да преигравате и прекалявате. Държите на всяка цена да постигнете своето независимо какво мислят или искат близките. Може да влезете в забранени територии. Сексът днес разболява, особено ако е на чуждо. Ще се полакомите за неща, които сте си обещали да не правите или да на ядете. С пълна сила показвате хищническата си природа. Няма да отстъпите от позиции и намерния. Ще накарате партньорите да направят компромис, но така ще ги отдалечите от себе си и тласнете към някой друг.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес и утре вървите по тънък лед от несигурни действия, връзки и отношения. Не пътувайте, ако не е наложително. Не изневерявайте на партньора и на собтвения си модел и стил на поведение и живот. За вас днес важи онази приказка за жабата, която вдигнала крак и тя, като видяла, че подковават вола. Това, което за някой друг е лесно и необходимо за вас ще се окаже вредно и непостижимо. Големите амбици и апетити ще ви вкарат в преразход на пари и енергия. Ще се окажете с празно сърце и джобове.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Денят е рисков. Бъдете грижовни към околните и към себе си. Не си позволявайте да излезете от рамките на добрия тон. Не участвайте в демострации на сила и екстремни състезания. Намалете претенциите и по възможност останете у дома. Денят е зареден с агресивна енергия. Стремежът е да се заемат чужди позиции, като по този начин смятаме, че ще добием повече сигурност. Не преговаряйте по имотни въпроси. Не е време да уточнявате искания и позиции. Смирете апетитите, намалете месото, ограничете контактите.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Не водете преговори, всеки иска повече от това, което другият може да му даде и предостави като услуга, пари и чувства. Не се поддвайте на емоцията, контролирайте гнева, за да не предизвикате лавина от агресия и евентуални раздели. Проведете укрепващи и оздравителни процедури. Постарайте се да приключите работен проект, който ще ви донесе почести и слава. Новите иницитиви да се отложат за следващите дни. В момента е важно да се запази мира в отношенията. Неблагоприятно за хирургически интервенции.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Луната навлиза във вашия знак и до вечерта сключва пречупващи аспекти със Слънцето и Нептун от Риби. Отношенията между родители и деца са обтегнати. Всеки иска своето. Днес е трудно да задоволиш своя и чуждия апетит. Тенденцията е да се влиза в чужда територия в желанието да се придобие сила, да се спечелят чувства, пари и придобивки. Очертават се неприятни разправии, които ще ви качат кръвното или тотално ще ви разбалансират. Не взимайте отговорни решения. Днес преценката ви се подвежда от емоциите.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не очаквайте да се разберете с близки и приятели по въпросите, които възникват. Този ден задълбочава различията, изостря ламтежа за това и онова, дава сила на гнева и омразата да се развихрят и отровят семейния мир. Дистанцирайте се от тези, които винаги ви качват кръвното. Не влизайте в спорове с родители и деца и не участвайте в митинги. Всяка демострация на сила ще привлече ответна реакция. От действията ви ще спечелят трети лица, които може би наливат допълнително масло в огъня на враждата.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако при вас нещата отдавна не вървят днес може да вземете решение за заминаване, за търсене на по-добро място за живеене и работа. Денят се свързва с имиграцията, с невъзможноста да се справиш с условията, в които си попаднал, с желанието да имаш повече и да живееш по-добре. Важното е на каква цена ще получите тези екстри. Не отивайте в крайности и в отношенията. Не взимайте точно днес решение за раздяла, за прекратяване на дейност и връзка. Днес и сънищата трябва да се тълкуват точно наобратно.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък ден за родените в първата декада. Попадате под кръстосан обстрел от родниски и приятелски претенции. Очаквайте опити да ви налагат свои идеи и виждания, докато вашите ще бъдат осмени и критикувани. До вечерта в отношенията припламват искри. Апетитити взимат връх над разума. Всеки дърпа чергата към себе си и нищо от заплануваните нови инициативи не може да тръгне добре. Лош ден за сключване на брак. Предстои битка за надмощие, в която скандалите ще са ежедневие. Здравето е нестабилно, лекувайте се навреме.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Поставени сте на кръста на отговорностите. Грижите нарастват, може да работите на две места или да се ангажирате към повече хора с работа и обещания. Едва ли ще намерите време за почивка, а и на почивката ще работите. Но през 2018 г. ви предстои промяна, пътувания и нов начин на живот.

Родените днес ще окажат силно влияние над социума с работата, с действията, с поведнието и стремежите си. Имат заложена мисия за подобряване на света, но и опасни изкушения ще ги дебнат. Ще страдат от големия си апетит. Не ги прехранвайте като малки.

Зачнатите днес ще съчетават жадност и честолюбие с доброта и гениалност. Може да се родят деца с генетични мутации, някои от които ще се забележат в по-късна възраст. И най-големите им недостатъци или предимства ще носят опасен чар. Чака ги слава и известност.

 

 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.