PIXABAY.COM

Министерство на туризма подарява над 20 безплатни ваканции

Агенция Монитор - четвъртък, 12-04-2018 - 16:41

Министерството на туризма подарява над 20 безплатни ваканции. Инициативата е част от втория етап на кампанията „Неочаквана ваканция", която се провежда под надслов „Една почивка никога не стига!“, съобщиха от туристическото ведомство.

В надпреварата могат да се включат всички туристи, реализирали най-малко три или повече последователни нощувки у нас през периода 1 април - 31 май 2018 г. Те трябва да се регистрират на www.neochakvanavakancia.bg, представяйки валиден документ за осъществената почивка. Можем да регистрираме неограничен брой нощувки, реализирани в периода на играта, като министерството има право да проверява валидността на всяка регистрация. Периодът за включване за участие в кампанията е до 10 юни 2018 г.

По думите на министъра на туризма Николина Ангелкова целта е да се популяризират разнообразните възможности за туризъм в страната и да се насърчат повече българи да почиват у нас.

Първият етап играта на бе проведен в периода 10 октомври–10 декември 2017 г., в който сайтът натрупа 54 008 неуникални посещения. В надпреварата се включиха 1756 души, от които бяха изтеглени 30 печеливши.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.