Д-р Димитър Христозов, главен проктолог ОН КЛИНИК - България и Д-р Лариса Бирюкова, водещ проктолог ОН КЛИНИК - Санкт Петербург, Русия

Хемороидите се премахват без скалпел и без болка

Агенция Монитор - петък, 07-04-2017 - 17:08

7 април, Ден на ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ - срещна журналисти от водещи медии в ОН КЛИНИК.
Обсъдиха се най-важните моменти от проведената за поредна година международна среща между проктолози в Международната верига ОН КЛИНИК. С изключителен интерес се обсъдиха добрите практики и най-новите възможности за лечение. Поддържането на висок професионализъм е наша цел и желание да помогнем на всеки пациент.

 

Знаете ли, че при трима от четирима души рано или късно възникват оплаквания от хемороидална болест? Болка, сърбеж, кръвотечения – с този ежедневен дискомфорт трудно биха могли да се примирят дори и най-издържливите. Страдащите първоначално търсят различни, алтернативни на медицината, варианти за облекчение. И това не е случайно - лечението на хемороидите най-често се свързва с болезнено оперативно вмешателство. За щастие това вече е минало.

 

Днес, с развитието на модерната медицина, лечението на хемороиди и анални фисури протича безкръвно, неоперативно и безболезнено. Една до две процедури в напълно амбулаторни условия са достатъчни, за да се справите с неразположението и сядането повече да не се превръща в проблем. „Он клиник” – международен медицински център – внедри в България този минималноинвазивен метод и успешно го прилага в София, Варна и Бургас.

 

Хемороидите представляват разширени вени на дебелото черво. Проктолозите различават 2 вида – външни и вътрешни. Външните хемороиди са видими около ануса и са с различна големина. Вътрешните стават видими след като започнат да се уголемяват и съответно да излизат извън аналния канал – това е показател за напреднал стадий на състоянието. Повечето от страдащите отлагат до последно посещението при специалист и проявяват активност, едва когато кръвотечението е доста силно, а болката – нетърпима. Своевременното лечение е препоръчително, т.к. хемороидите са прогресивно заболяване и при преминаването им в следващ стадий състоянието се усложнява, а лечението е по-продължително. При IV-ти (последен) стадий помага само операцията. Затова още при първите съмнения, посетете специалист-проктолог! В „Он клиник” лечението на хемороиди и анални фисури е без болка и без операция.

 

Он клиник” разполага със специлизирана апаратура. Първо се извършва прецизно изследване с видеотехнология, за да се отдиференицират измененията, които санастъпили върху лигавицата на дебелото черво. Самата манипулация по отстраняването на хемороидалните възли е краткотрайна и безболезнена. Веднага след нея можете да се приберете вкъщи, да се върнете на работа или да отидете на среща с приятели.


 

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ: 20% отстъпка в ОН КЛИНИК

Забрави за неприятните усещания и дискомфорта още днес !

За повече инфо:

  • 0700 1 19 19

  • 0885 488  088

http://www.onclinic-bg.com

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.