Хороскоп за 27 ноември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 27-11-2016 - 11:01

Овен 21 март – 20 април

 

Ден с блага и вдъхновяваща енергетика. Заемете се със семейните дела, огледайте имоти. Може да капарирате ново жилище и да получите изгодни оферти. Предприетото в момента ще се развива изгодно за вас. Намерете време за всичко и за всеки. На всички нива контролирайте емоциите. Постарайте се да приемете без негативни изблици признанията, които ще ви направят децата и близките. Не стойте дълго пред компютъра, пазете очите и сменете един вид труд с друг. Пътувайте, търсете поводи за помирителни срещи.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

За родените във втората декада денят носи излишно противопоставяне и неприятни претенции по отношение на имотни дела. Не си нарушавайте спокойствието. Търсете начин да излезете от рамките на ограниченията, да намерите квартира или нова база за бизнеса, който смятате да развивате. Ще се случват събития показващи къде вече няма място за вас и накъде трябва да насочите усилията си. Един губещ вариант веднага ще бъде заменен с печеливш. Любовта ще ви защитава и върви до вас. Мислете позитивно.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят носи успокоение, релакс и възможност за устройване на ново място. Може да купите или капарирате ново жилище, да намерите подходящия за бизнеса ви офис и да си стиснете ръцете след изгодно договаряне. И двете страни ще са склонни на отстъпки. Енергията е пречистваща. Разчистете сметки и отношения. Спазвайте диета, не влизайте в разговори, които биха ви наранили. Не планирайте важни делови срещи за понеделник, когато тъмните сили ще се активизират и ще пренасочват действията ви в своя полза и интерес.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един вдъхновен ден. Хармоничните аспекти в хороскопа ви доминират над негативните. Намирате вдъхновяващо и зареждащо място и човек, който ще ви разбере. Добре е да се правят огледи на имоти, а ако вече сте намерили новото си жилище, побързайте да се пренесете. Този ден ви дава така нужната свобода, позволява да се отделите от родителите или от връзки, които вече нямат перспектива. Сега е момента да влезете в лодката на промяната и да отплувате към нови брегове. Предприетото променя бъдещето ви към по-добро.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще ви е трудно ще се придържате към позиции, които вече не са актуални, а това ще ви скарва с близките и децата. Днес и утре не правете аборти и не преговаряйте по наследствени дела. До вечерта получавате прозрение за правилната посока, но от инат или от гордост няма да я последвате. Така утре може да се събудете сами, недоволни и неоценени. Контролирайте емоциите. Не сечете дървета и не подсичайте желанията на близките. Губи този, който вместо да стимулира игнорира и вреди на околните. Следете кръвното.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за покупка на жилище. Лесно ще се разберете с роднини по имотни и наследствени въпроси. Препоръчват се уточняващи разговори. Не премълчавайте това, което ви тревожи. Може да намерите решение и на най-болезнените въпроси. До вечерта поне в една посока отношенията ще се разчистят и влязат в релси. На крачка сте от прозрение за истинските намерения на хората, на които държите. Имате шанс да започнете самостоятелен живот и да се сдобиете с база за развитие на личното си хоби.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Проучвайте нови терени и имоти. Може да намерите базата, която търсите отдавна. Денят действа хармонизиращо, помага да се отърсите от неувереността, да се решите на самостоятелни инициативи или на крачка към нов дом и ново семейство. Позволете и на порасналите си деца да се устроят и опитат да се справят сами. Всичко, което се посади ще се хване. Ще ви дойдат спасителни идеи как да излезете от едно нестабилно положение. Някой ще намери и спонсор за предстоящите си инициативи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Бъдете внимателни в разговорите. Нечии реплики и поведение ще ви „подпалят фитила”, ще кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Родените около 5 ноември да положат нужните усилия за запазване на семейния мир. Вероятни са пикове в настроението, които може да доведат до генерални промени в начина ви на живот. Една реплика може да ви раздели с един и събере с друг. Бъдете дипломатични и спазвайте етикета. Тази вечер пропуснете купона и си останете у дома. Ограничете контактите и започнете диета.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Един хармоничен, благ и релаксиращ ден, за разлика от другите, които ще последват. Не си нарушавайте спокойствието. Търсете място на релакс и сила и останете по-дълго там, където се чувствате спокойни и щастливи. Днес може да намерите и отдавна търсеното жилище или офис. Пътувайте, оглеждайте, реагирайте на обяви и покани. Не се препоръчват аборти. Не е време за отхвърляне и на приятелски протегнатата ръка. Възможно е духовно прозрение за развитието на една връзка и професионален ангажимент.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят се свързва с базата, с възможността да откриете подходящото място за работа и личен живот. Най-добрият ден за месеца за покупка на жилище, офис или селскостопански имот. Затворете производствения си цикъл. Имате възможност да станете по-независими с решенията, които взимате днес. Отделете се от родителската опека и от партньорите, които спекулират в съвместния ви бизнес. Денят дава нелеки, но правилни решения за бъдещето. Не сечете дървета и не подарявайте цветя. Не работете дълго на компютъра.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените във втората декада губят инициативата и реагират доста емоционално на случващото се наоколо. Вероятно е да влезете в конфликт с близки и роднини по имотни и наследствени въпроси. Някой ще ви постави неизпълними условия Потърсете място, където да започнете начисто и да бъдете самостоятелни. Тенденцията е да се казват тежки думи, след които няма да има връщане назад. Направете днес това, което се каните да отложите за утре. Внимавайте с техниката, четете инструкциите. До 29-и не правете аборти.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един вдъхновен и благодатен ден, в който може да разрешите поне един от проблемите си. На първо място опитайте да намерите жилището, което да ви разшири и даде повече възможности и пространство на децата. На прага сте на решението на имотен и наследствен спор. Нищо важно да не се отлага за следващите дни. В момента се движите окрилени от някакво особено прозрение за бъдещото развитие на нещата. Ще вземете вярното решение, ще привлечете точните хора и може да се похвалите поне с една победа.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Излизате от отлив, но прилива на 2017 г. наближава. В момента е от значение да запазите старите партньорски връзки, а в следващата година ще мислите за нещо ново. Предстои преход в нова среда, на нова работа и в нова пазарна ниша. Активността ви се връща или ще бъде предизвикана от промените ставащи наоколо. Върнете се и към провалена в миналото дейност, ако ситуацията се подобри.

Родените днес няма да бъдат бедни. Ще получават имоти, защити и материална закрила от семейството си и от бъдещото си такова. Притежават лечителски и прогностичен талант.

Зеченатите днес ще имат късмет във всяко начинание, ще довеждат до победен край намерения и идеи, ще се радват на разбиране и спонсориране. Ще бъдат деца на света. Тайните на природата няма да са тайни за тях.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.