Хороскоп за 19 януари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 19-01-2016 - 09:41

Овен 21 март – 20 април

Всичко предприето ще носи ползи, пари и възможности за развитие в бъдеще. Енергията ви достига високи нива, а това ще помогне да свършите и уговорите повече отколкото планирате. Не се отказвайте от намеренията си, опитайте пак там, където са ви отказвали преди или не е имало разбиране. Ще се подновят успешно стопирани в миналото делови връзки. И в личен план семейството ви се сплотява. Намират се пари и начини да се преодолее всяка криза. Неприятностите бързо ще се разрешат.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ще постигнете максималното в условията, в които се намирате. Лесно се намират решения на материални и финансови въпроси. Предлагат се нови варианти на избор и възможност за странични доходи. Не се претоварвайте. Денят е с мощна енергетика, която събужда заспали чувства, страсти и амбиции. Задвижете нещата по степен на важност. Не прекалявайте с изискванията към другите. Започнете прочистваща диета. Денят разчиства, старите сметки, връща старите дългове и ви подготвя за нова отговорност.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с големи вероятности за печалби и постъпления в семейния бюджет. Луната навлиза вав вашия знак. Действайте многопосочно и целево. Не се отказвайте от странична работа и възможност да се поднови стопиран в миналото бизнес. Имате шанс да стъпите на сигурна основа, да се подсигурите двойно и да печелите от съвместна дейност. Търсете потенциални си съюзници и ако вече сте ги намерили разпределете ролите, териториите на управление и развитие. Денят е восокоенергиен, лесно се отива в крайности.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Всички сили да се насочат към дома, семейството и всички подсигуряващи живота ви фактори. Помислете за промени и реорганизации, тръгнете в посока на традициите и се опитайте да сплотите редиците с насока към съвместен бизнес и общи делови инициативи. Чудесно е в този ден да се започне ремонт и преустройство, да се уредят наемни отношения. Не рушете, а градете. Дайте предимство на идеите, които отдавна владеят ума ви. Денят подлага на поверка личната ни креативност, а интуицията сочи вярната посока.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

За родените в първите дни на зодията проблемите ще са повече, но с напредването на деня ще се появят няколко варианта на избор. Заедно с тях ще се очертаят и преките ви конкуренти или съюзници. Може да изпитате силата на едните и на другите като ги противопоставите в битка за защита на собствените ви интереси. Активизира се енергията Кундалини. Събуждат се мощни регенериращи сили в организма ни. Увеличете физическото натоварване и действайте многопосочно. Утре ще се разбере на какво да наблегнете повече.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Важното за деня да се свърши по най-бързия начин. Тръгнете в посоката, която първа се е оформила в ума ви. Днес истината е скрита в подсъзнателните импулси. С напредването на деня добре построената ви програма ще се нуждае от корекция. Ще се промени негативно за вас една ситуация, в която сте смятали да играете определяща роля. Ще се наложи да делите както работата, така и печалбата с някой друг. Подсигурете се с резервни варианти, които е добре да запазите в тайна. Не си разкривайте прибързано картите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

При вас нещата ще се случват бавно и полека. Не барзайте в исканията, изчакайте ходовете на околните. До обед ще се случват събития, които ще ви отреждат определяща, стимулираща и насочваща роля в живота и в дейноста ви на работното място. Ще извлечете ползи и облаги от ситуация, в която до момента не сте играли определяща роля. Вероятно е да ви предложат повишение, да се появят странични варианти за печалба и професионална заетост. Шансът работи за вас, но трябва добре да си изиграете картите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Добре е в този ден умът и личната ви работоспособност да се ръководят от интуицията. Тръгнете в тази посоката, която подсъзнателно усещате за правилна. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офиса. Не жалете сили и средства за подсигуряване на странични варианти за печалба и доходи. Впрегнете ресурсите, имотите и ентусиазма на близките в програма и дейност с бърза възвръщаемост на средвата. До дни ще се измъкнете се от клупа на безпаричието. Неприятностите ще се забравят.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Каквото реализирате в началото на работното време ще ви ползва в бъдеще. С напредането на деня отговорностите и неуредиците на работното място ви затрупват. Ще трябва да оправяте бакиите от чуждата некомпетентност. Енергията ви намалява, агресията и неудовлетворението нарастват. Вечерта сте склонни да търсите утеха далече от дома. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. Дистанциите се увеличават, чувствате се неразбрани и правите ход, за който ще съжалявате.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Действайте активно и без протакане. До обед ще овладеете с лекота позиции и положения, които ще ви донесат повече сигурност, пари и възможности за развитие в бъдеще. Конкуренцията се засилва и до вечерта ще има опити да ви елиминират и отстранят от играта. Не губете кураж. Едно ще се затвори, друго ще се отвори като шанс пред вас. Може би трябва да погледнете назад, да се върнете към хора и дейности, които прибързано сте пренебрегнали, но внимателно и без да правите големи компромиси.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят не започва добре за родените в последните дни на зодията. Но към обед нещата ще си дойдат на мястото, ще получите покани и предложения, ще направите изпреварващ ход и ще овладеете позиции, които някой се опитва да ви отнеме. В живота ви ще се появят нови възможности за развитие. Вървите към преустройство в дома, към разместване и ремонти, които ще ви дадат повече свобода на действие. Близо сте до явни и тайни източници на сила и ресурс. Чакайте повишение и преназначение. Печелите и шефското одобрение.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не изчаквайте, приемайте в движение това, което съдбата ви дава в началото на работното време. Не се колебайте в избора си и следвайте интуицията. С напредването на деня губите позиции, шансовете се стопяват и късмета вече ще работи за друг. Навлизате в труден период, в който конкуренцията ще нанасе планиран удар, ще се опита да подкопае отношения, които сте градили с месеци. До 21-и на обед ще се наложи да правите повече компромиси. Обърнете внимание и на здравето си, не се впускайте в скъпоструващи начинания.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Навлизате в отлив, налага се да изчаквате, да се съобразявате с партньори и шефове и да отлагате намеренията си. Най-силният ви и успешен юридически период ще бъде в началото на септември, когато може да подпишете и най стабилните договори. Включете проверени хора в битките, които ще водите.

Родените днес притежават таланти и дарби, които ще ги направят победители. Притежават особена интелигентност, която ще им помага да се измъкват от трудни житейски ситуации. Ще постигнат това, в което вие не сте успели. Няма да се отчайват лесно.

Заченатите днес ще бъдат покровителставни от тайни и явни сили, ще дирижират модата и ще се налагат на сцената на живота. Ще пътуват много, но силата им е на родна почва и в дома на предците.