Хороскоп за днес

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 09-06-2015 - 19:09


Овен 21 март – 20 априлДен, свързан с насилието, с разрушението на статуквото с компроматите и коренната реформа. Кой както може ще захапе другия. Ще има опити за въздействие и манипулация, особено в обедните часове, когато Луната преминава през градусите на духовното и физическо обсебване. Сексуалната енергия подкопава здравето в днешния ден. Може да се окаже, че и професионалната ви позиция може да бъде подкопана, ако погледите ви шарят към колегите, а не към задачите на работното място. Не е ден за участия в митинги.
Телец 21 април – 20 май


Ако днес заминете за чужбина, дълго ще останете там. Денят се свързва с изгнанието, имиграцията и невъзвращенците. Направените в момента реформи и реорганизации може да пренасочат потока на търсещите работа и реализация от една в друга посока. Трудно се печели с авантюристично поведение. Телецът винаги действа на сигурно и ще спечели, ако добре се е подготвил и си е опекъл работата. Чувствата ще ви подведат, любовта може да ви накара да направите грешен ход. Не предприемайте нищо съществено.Близнаци 21 май – 21 юни


Рисков предиобед за родените в последните дни на зодията. Не предприемайте нищо съществено, не казвайте големи думи, след които няма да последват големи дела. Ще бъдете изненадани от ходовете не само на конкуренцията, но и на близки и приятели. Някъде ще бъдете поставени пред свършен факт и няма да може да реагирате. Почти в края на работното време ще успокоите топката и може да оправите нещата. Не се захващайте с големи проекти и промени, ако не сте стиковали мнения и позиции с партньори и съюзници.Рак 22 юни – 21 юлиДо обед свършете важното. След това се откажете от рискови проекти и начинания, посвийте претенциите, не влизайте в спорове и конфликти. Ден на реформи и реорганизации, които болезнено ще засегнат родените около 1 юли. За тази вечер и утре до обед не планирайте пътувания, не участвайте в митинги и не се опитвайте да демонстрирате сила там, където гърбът ви не е подсигурен. Отварят се големите апетити, лъсват хищническите амбиции и желанието за ползване. Лош ден за секс, дори и на свой терен.
Лъв 22 юли – 22 август


До обед ще търпите лишения. Натискът върху вас ще се увеличи, някой ще се опита да вади горещите кестени от огъня с вашите ръце. Следобед отвръщате на удара, правите нужните промени, елиминирате от отбора и приятелските връзки хората, показали нелоялност и невъзприемчивост към нуждите на момента. Ако не захапете, ще ви захапят. В този ден никой не е склонен на компромис, преговорите зациклят. Утре всичко ще тръгне по правилата, бизнесът ще се отпуши, инициативите ви също.
Дева 23 август – 22 септември


Денят започва с проблеми на работното място, с натиск и агресия от страна на близки и колеги. Изпълвате се с неудовлетворение и стремеж да си го върнете. Втората половина на деня дава възможност да извлечете ползи и облаги, но пак с цената на натиск и манипулация, този път от ваша страна. Днес нищо не става по мирния начин. Ще си проличат хората с болезнени амбиции и агресивни намерения. И към себе си водите не съвсем щадяща политика. Намалете натоварването на крайниците и сърцето.
Везни 23 септември – 22 октомври

До обед имате повече свобода на действие, но тя ще е за сметка на ограничаването на свободата на тези, които работят за вас и ви правят услуги. С напредването на деня навлизате в един от най-неблагоприятните си периоди за месеца. Тази вечер не закъснявайте, смирете недоволството и не отговаряйте на нападки. Неблагоприятно за пътуване до събота. Луната навлиза в знака на опозицията ви Овена и бърза на среща с Уран. Трудно ще уредите документи, трудно ще се разберете и с тези, с които нещо делите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в последните дни на зодията ще извлекат ползи и облаги от чуждите загуби, отсъствия и притеснения. Не се правят отстъпки, никой на никого не влиза в положението. Бъдете внимателни, увеличете дистанциите с хора, които винаги ви мътят водата. Денят е благоприятен за приключване на инициативи и дела, от които се очаква богата реколта. Нищо ново да не се започва. До дни много неща ще се променят. Нужното в момента може да се окаже излишно утре. И сънищата си тълкувайте точно наобратно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените в последните дни на зодията. До обед не бързайте с инициативите. Предстоят рокади и размествания, които може да обезсмислят това, което започвате с много амбиция, желание и разходи. Не позволявайте да ви зарибяват с идеи и рисковани предложения. Търсете вероятността за измама на всички нива. Ден на крокодила. Кой каквото може ще захапе, отмъкне и употреби. До вечерта и вие ще се озъбите, ще направите ответен ход, целящ да защитите позиции и интереси. Не се поддавайте на гнева.

Козирог 22 декември – 20 януари

Първата половина на деня е по-успешна, стига да не започвате нищо ново. Приключете обещана работа и разпределете печалбите. Следобед навлизате в рисков и противопоставящ период. Внимавайте при пътувания, не предприемайте до петък хирургически процедури в областта на главата. Не вадете зъб, освен ако няма накъде. Днес и ориентирите се размиват, посоките се сменят целите също. В следващите дни ще се даде ход на нови начинания, за които бързо трябва да се подготвите и да освободите място.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Приключвате период на въздържане от активна търговска дейност и инициатива. От утре планетата на бизнес контактите Меркурий тръгва в директна посока, а това ще стимулира нов тип отношения и сделки. В момента е добре да довършите старите проекти, да направите нужните размествания, които ще осигурят в бъдеще стабилност и напредък на деловите и професионалните връзки. Взетите решения бързо трябва да се превърнат в реалност, за да изпреварите конкуренцията. Днес слагате финалния щрих на дълъг подготвителен процес.

Риби 20 февруари – 20 март

Урокът на днешния ден е да сложите край на едно пристрастяване и привързаност, които от доста време ограбват не само чувствата, но и труда и свободното ви време. Направете рокадите, които ще ви осигурят свобода на действие и възможност да работите за себе си и да живеете така, както го разбирате и искате. Не си режете ноктите и не се поддавайте на гнева. Някой ще отиде към прошка и помирение с тези, които е загърбил. Казано е, че кръвта вода не става, и днес това ще си проличи. Отношенията и животът ви навлизат в нова фаза.