Решетки за свиреп сутеньор

РАЙНА ТОШЕВА - четвъртък, 18-05-2017 - 15:03

Отвлякъл млада жена в Гърция и я пребивал, за да прави секс за пари

Свиреп сутеньор, който пребивал млада жена, за да прави секс за пари, ще търка наровете година й половина. Решението е на районния съд в Оряхово. Даниел Велев се е отървал от по-тежко наказание, защото се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата, което магистратите одобрили.

Сводникът отвлякъл млада жена в Гърция и я държал под ключ в село Термиси, област Арголида. Той принуждавал пленницата си да проституира с клиентите, които осигурявал. Тъй като жената отказвала доброволно да продава тялото си, сутеньорът я пребивал от бой. Кошмарът за нея свършил, когато тя успяла да избяга и да подаде жалба срещу мъчителя си. Той пък бил заловен и екстрадиран в България, където застанал на подсъдимата скамейка.

Това е поредната присъда на сводника след като е излежал няколко за тежки умишлени престъпления. Според решението на съда, той ще трябва да плати и глоба в размер на 10 000 лева. Веднага след делото Велев е закаран под конвой във Враца и вече търка наровете в затвора край града.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.