Хороскоп за 7 януари, събота

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 06-01-2017 - 22:30

Овен 21 март – 20 април

До обед проблемите ще са повече, особено ако се намесвате в делата на околните, вместо да се радвате на празника и да седнете на празничната трапеза. Почитаме любимите Иван и Ивана. Не се занимавайте с нищо амбициозно. Давайте го по-лежерно с желание да угодите на околните, да бъдете в полза на нечия амбиция, да се радвате с радостта на близките и приятелите. Тази вечер се включва каналът на кармичната родова памет. Бъдете с близките, правете нещата по традиционния начин, укрепвайте семейните връзки.

Телец 21 април – 20 май

Ден на празнични чествания, приятели и роднини се събират да почетат своя Иван. Решеното и уговореното в момента ще даде подтик за развитие, за печалби и професионален успех. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Съдбата ще събере можещия и знаещия с този, който разполага с ресурси. От срещите и проведените разговори ще се получи много добра комбина за бъдещи успехи и творчески планове. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете и ще го материализирате в реалността.

Близнаци 21 май – 21 юни

Обърнете се към традициите. Събират се близки и приятели на масата, където ще почерпят любимите именяци. Бъдете внимателни в разговорите. Може да ви се предложи възможност да уговорите бъдещи сделки и съвместни инициативи. Контролирайте чувствата, не се поддавайте на емоцията и не обещавайте повече от това, което можете да поемете. Следобед сте близо до важен източник на сила, възможности и ресурси. Срещите ви няма да са случайни. Ориентирайте се към градеж и разбирателство, а не към конфронтации.

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизате в един от благоприятните ви периоди за месеца. Този ден ще отвори врати и сърца, ще ви срещне с покровители и ще помогне да разрешите поне един проблем. Добре е за преместване, за пътувания и приятелски визити. Простете на тези, които са ви донесли грижи или са ви обидили по някакъв начин. Изправени сте пред нуждата да обедините сили и интереси и да намерите път един към друг. На ход са бъдещите делови отношения. Всичко, за което се разберете, ще започне да действа и да дава дивиденти в скоро време.

Лъв 22 юли – 22 август

Тежък и неблагоприятен ден за родените в първата декада. Вървите към прекалявания както по отношение на чувствата, така и с алкохола. Като се комбинират всички тези неща може да излезете от рамките на добрия тон и да направите грешен ход. Скандалите ще се разрастват, ще засягат и странични хора или интересите ви в бъдеще. Избягвайте разговори за пари и не се хвалете с придобивките си. Денят е за градеж и съзидание, а не за разрушение, което може да ви елиминира от играта. Пазете свои и чужди тайни, щадете сърцето.

Дева 23 август - 22 септември

Днес и утре може да постигнете много, да уговорите предстоящи инициативи и да се включите в перспективни проекти. На масата на именяците ще се водят разговори от съществено значение за бъдещето. Ще се обсъждат инициативи и действия, целящи по-големи печалби и възможности за внедряване в нова среда. Талантите ви ще блеснат и ще бъдат оценени. Проблемите ви ще дойдат от любовта, която сте оставили без внимание, независимо че с действията си се стремите да направите общото бъдеще щастливо.

Везни 23 септември - 22 октомври

Денят ще е тежък и натоварен особено за родените около 5 октомври. Слънце и Плутон ви гледат в точна опозиция от знака на Козирога. Проблемите ще дойдат, ако обръщате повече внимание на колегата Иван, а не на именяка, който ви чака у дома. Разкъсвате се между желания и възможности, но е почти задължително да сте там, където ще се решават засягащи бъдещето ви въпроси. Мисли се повече за пари и сделки, отколкото за повода. Хората с вдъхновена и творческа мисъл може да привлекат спонсори и да разчитат на финансиране.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната ви гледа в опозиция. Мислите са насочени повече към парите и желанието за служебно издигане, вместо към красотата на празника и любовта към единствения Иван и Ивана. Някой си прави сметки без кръчмаря, опитва се да завладее позиции, които не са негови в желанието да придобие повече сигурност. Отделете повече време на семейството. Пътувайте към близките, а не в командировка. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или наберете случайно нечий номер, обадете се и продължете в тази посока.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Чакайте придобивки в този ден и подаръци от съдбата дори и да не се казвате Иван. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Може да ви се обадят с изгодно делово предложение. Не отклонявайте покани. Първата половина на деня изисква повече смирение и пасивност, изчакване, проследяване и разбор на събитията. Към обед вече сте близо до важен източник на сила. Не се знае от къде ще дойде добрата новина, но такава ще има. Денят изисква и налага духовна самостоятелност.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес голямата печалба може да дойде при вас. Ще се радвате на обгрижване, приятни и релаксиращи моменти, подаръци и привилегии. За някой имен ден, а за някой рожден ден. Бъдете благословени, живи и здрави. Родените в първата декада може да получат покани и предложения, които не са за изпускане. Днес и утре в живота ви ще се появи дългоочакваната случайност и шанс да се живее по-добре и да се постигне нещо непостижимо преди. Позволете на дарбите и талантите ви да работят за вас. Явете се на прослушвания и конкурси.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес енергията тече от вас към другите. Пригответе се да давате от сърце, да правите желани подаръци на близки и приятели. Черпи любимият Иван. Настройте се на празнична вълна. Не започвайте нищо амбициозно до обед, за да не загубите и вложите сили в обречени проекти. Ще сънувате пророчески сън. Днес Слънцето е в съвпад с Плутон, планета свързана със смъртта и прераждането, с паралелната реалност на съня и енергията на подсъзнанието. Събужда се кармичната родова памет. Стоплете отношенията.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес може да се събудите с гениална идея и през деня да навържете нещата, да усетите накъде духа вятърът и да оформите в главата си печеливш проект. Намирате тайни и явни източници на сила и ресурс. Срещите на празничната трапеза ще дадат подтик, сили и взаимност, които чакате отдавна. Енергията ви блика като фонтан. Замете се с благоустройството на дома. Ще се намери нужното финансиране и подкрепа в точния момент. Ден за медитация над кармата на рода. Помирете се с близките, с които отдавна не сте се виждали.

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. Предстои инвентаризация в живота ви. Чакайте награди за деветгодишните ви усилия. Някой ще дочака повишение, друг ще се дипломира, а трети ще зареже всичко, което не го устройва и ще замине надалече. През 2018-а ще преминете на нова навивка на лично и професионално развитие, но до тогава разчистете пътя.

Родените днес идват на света не само с името си, но и с дарба, която може да обезпечи и храни целия ви род. Тези деца притежават изключителна сила и ресурс, възможност да регенерират своя живот и този на околните, да преживяват загуби и отново като феникс да се възраждат от пепелта. Добре е да се занимават с реставрации, с винарство и петролни продукти. Старото и отмрялото ще оживява в ръцете им за нов живот.

До обед не е благоприятно за зачеване. Заченатите следобед ще бъдат свързани с кармата на страната. Ще получават подкрепа от предците и ще възродят родния край.

 
Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.