Пеевски в конспирации на ченгетата на БГ Мадоф

Агенция Монитор - петък, 02-02-2018 - 19:01

Евтина ченгеджийска поредица с конспиративен привкус завъртяха агентите на Цветан Василев от Фабриката за фалшиви новини. В духа на фабрикуваните доноси на ДС нейният виден възпитаник Огнян Стефанов с агентурно име „Академик“ избълва в сайта си „Фрогнюз“ псевдоанализ с единствената задача да очерни името на Пеевски.

Навързани са конспирации за битки между политици, спецакции на службите, арести, контрабандни канали, натиск от чужди разузнавателни служби, любимият на лобистите на банкера-беглец закон „Магнитски“, куршуми, банкови сметки, че даже и превземането на Полша от Хитлер. И цялата тази плетеница (която дори не може да мине за поток на съзнанието, освен ако въпросното съзнание не е трезвено) започва от абсолютно брадясалата опорна точка, че сайтът ПИК бил на Пеевски и там публикували нещо. Понеже не са успели да намерят никакъв повод в статиите на медиите от нашата издателска група, хванали са произволноизбран сайт, наплюнчили са пръсти и създали конспирация, намесвайки Пеевски. С тази скорост, с която произвеждат фалшиви новини, нищо чудно утре да напишат, че и „Капитал“ и „Дневник“ са на Пеевски, нали уж е монополист. За да наваксат с норматива от фалшиви новини с марката „Пеевски“, от „Фрогнюз“ на агент „Академик“ публикуваха и интервю с псевдобореца за граждански права Георги Георгиев. Шефът на НПО „Боец“ преди време се похвали, че е ходил на гости на Василев в Белград и после изведнъж каузата на живота му стана да залива всякакви институции с фабрикувнаи сигнали срещу Пеевски. Твърденията във всичките сигнали на „Боец“ отдавна са надлежно проверени от компетентните органи, опровергани са, а в същото време Пеевски ежегодно си подава имуществена декларация, която също се проверява от Сметната палата. Така че единственото, което целят с тези активни мероприятия хранениците на Цветан Василев, е да отклонят вниманието от вторичния грабеж на активи на КТБ, който обаче ще бъде прекратен с приемането на поправките в Закона за банковата несъстоятелност на депутатите Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.