Хороскоп за 3 октомври - понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 03-10-2016 - 09:00

Овен 21 март – 20 април

 

Изискването на деня е да не се работи в екип. Ако се налага, изберете ролята на шефа или на обезпечаващият действията персонал. Всеки опит да работите съместно с някого ще създава неудобства на едната или на другата страна, а странични фактори в ситуацията ще правят отношенията още по тежки и непредвидими. Вечерта лесно се отива към изневери. Трудно ще издържите на напъна на едно чувство, което може да ви отреди ролята на тъпият ъгъл в един любовен триъгълник. Не споделяйте намеренията си.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на пасивност. Не бързайте за нищо и за никого. Не залагайте на груповата инициатива и не работете в екип. Днес съвместните ни действия ще се направляват от лица стоящи зад кадър. Вечерта се отива и към странични връзки. Предстои съвпад на двете изкусителки Луна и Венера в знака на сладострастния Скорпион. Този аспект ще ви гледа в опозиция и може да предизвика раздели с досегашните ви партньори. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Днес и утре абортите са противопоказни.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

 

От особено значение днес е да не се провеждат отговорни събрания, да се работи самостоятелно и да не се прави никакъв избор. Ще ви се представят два врианта като единствено възможни в една напрегната ситуация. Някъде встрани привидно незабележим остава третият вариант, който ще откриете в утрешния ден и ще извлечете повече ползи. В момента много неща в живота и работата ви може да се объркат поради прибързания ви избор. Стойте далече от тези, които ви подтикват да го направите. Лесно стигате да конфликт и раздели.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят ще бъде успешен за вас, ако сами си движите задачите, ако не споделяте и не обсъждате намеренията си и не позволявате на околните да се бъркат в живота и личния ви избор. Тази вечер за вас може да бъде магична. Вървите на среща с любовта, може да направите и бебето. Този ден се свързва с грехопадението, с библейската тройка под ябълковото дърво дала началото на човешкия род. Ще бъдете изкушени и не на шега привлечени от някого и нещо. Важните решения вземете в утрешния ден. Оставете страстите да се уталожат.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес може да бъдете привлечени не от когото трябва. Родените в първата декада е добре да не правят избор. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Противопоказно е да се работи в екип, да се взимат колективни решения, особено по отношение на дела и дейности, които може да засегнат и децата ви. Не теглете кредити, не се обвързвайте. Проблемът тази вечере е, че трудно ще издържите на изкушенията. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Някой вече е на път да изневери.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Стойте си мирно и тихо на работното място, вършете си работата без да се бъркате в чуждата и без да допускате да се бъркат във вашата. Не се включвайте в колективни инициативи, ако не искате да ви стоварят чужди задължения, а после придобивките поравно ще се делят. Тези, които знаят слабото ви място ще се опитат да ви въздействат и изнудват. Вървите към любовно увлечение, което ще ви завлече не само с чувства, но и с пари и услуги. Внимателно подбирайте средата си. Не е ден за нови запознанства.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Противопоказна е груповата работа, както и поемането на колективна отговорност. Да не се секат дървета и подаряват цветя. Дистанцирайте се от всеки опит да ви привлекат към определени групи и да ви строяват в редици. Не забравяйте, че дори и група от рамбовци има женско поведение. Не случайно войниците ги строяват в роти, така автоматично хората стават лесно управляеми и манипулируеми. Всичко, което направите сами, без чужда подкрепа, съвети и намеси ще ви донесе ползи и придобивки.

 

Скопион 23 октомври – 22 ноември

 

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Венера. Едно ново изгарящо чувство може да се появи на хоризонта, а и старите отношения да са задълбочат, да се отиде към брак и годежи. Днес и утре контролирате успешно избора и живота на околните. Може да направите предложение или да получите такова. Всичко, което предприемете нека да става на четири очи. Там където се появи третият нещата ще излезат от контрол и положението ще се влоши. Тази вечер си уредете среща с любовта. Ще изживеете нещо незабравимо.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ден на фатални привличания на неочаквани места и от неочаквани хора. Старайте се да избягвате новите запознанства, особено ако човекът не ви е представен от доверени хора или нямате предварителна уговорка. Изисквайте време за обмисляне и проверка на всяко предложение. Не давайте отговор веднага. Това, което отложите за утре ще се развие много по добре и изгодно за вас. В момента на всички нива тече зарибяваща програма. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

С всяко прибързано и непремерено действие днес може да привлечете в личната си и професионална орбита хора, които ще ви използват, ще стоварват допълнителни задължения на гърба ви, ще направят опит да ви изместят от поилката и хранилката или да се внедрят на топло при вас. Търсете задкулисни мотиви във всичко, което ви казват и предлагат днес. Противопокзно е да се работи в екип, да се сформират нови колективи с нов предмет на дейност и нова допълнителна отговорност. Не давате и не взимайте заеми.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Родените в първата декада може да допуснат с лекота провокатор в семейството, в личните си и професионални отношения. Днес и утре Луна и Венера ви гладат в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Трудно контролирате страстите, давате повод за ревност, отблъсквате качествените хора от живота си и налитате на нещо ново, което ще ви изработи със старите методи и ще ви остави да страдате и съжалявате за предоверяването. Не се обвързвайте, работете на свой терен, ограничете контактите. Не правете оборти днес и утре.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес може да действате като риба-прилепало, да намерите нова среда и нов покровител, но и да платите висока цена за това. лесно се влиза в схеми, но после трудно ще се излезе от тях. Поне в една посока ще се почувствате обезпечени и защитени. Дано успете да запазите правото си на личен избор. Дайте си сметка какво жертвате, когато получавате нещо мечтано и дали сте готови да платите цената. Каквото отложите за утре ще мине много по добре, ще ви донесе късмет и придобивки, без рисково обвързване.

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е четворка. Ще поемете допълнителни задолжения. Някой ще се ожени, а друг ще започне паралелна работа и връзка. До края на годината юридическата ви позиция е силна. Може да уредите документи и за работа в чужбина. През 2017 г. ви предстои разширние, преместване, смяна на дом и населено място и възможност за работа извън страната.

Родените днес ще са изключително сексуални. Притежават неустоимо обаяние, артистичност и опасен чар, както и способност да въздействат на околните в изгодна за тях посока. В любовните им връзки ще има особен фатализъм, но определно ще извличат полза от тях.

Заченатите днес ще бъдат продължители на рода. Ще имат пряка връзка с предците си. Може да приличат на бабите и дядовците ви и да носят техните дарби.

Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.