Хороскоп за 15 март, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 15-03-2016 - 08:26

Овен 21 март – 20 април

Не бързайте, проучете внимателно всички варианти и сключете новите договори следобед. Който запази самообладание, ще извади голям късмет. Ще успеете повече в отношения и преговори, в които имате последната дума. Внимавайте какво си пожелавате, какво споделяте и говорите в момент на афект. За утре следобед не планирайте нищо рисково. Постарайте се да свършите важното до края на работното време. Този ден ще осветли информации и отношения, които някой се опитва да скрие. Много погледи са насочени към вас.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Важните договори сключете от днес на обед до утре на обед. Началото на деня носи провокации и завоалирани действия, целящи объркване на конкуренцията. Подлагайте на проверка, дори и провереното вчера. Говорете малко, работете повече и поемете еднолична отговорност. Всеки опит да включите повече хора в дейността си, ще ви отваря проблеми и излишни харчове. Добре е да се преместите в нова среда и в нов офис, ако условията на старото място не ви устройват. Поемете си отговорностите.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Първата половина на деня е заредена с провокации, с опити за въздействие както от вас към другите, така и от другите към вас. Отивате към на приятни разговори, които може да прераснат в скандали. Отложеното за следобед ще мине по правилата. До утре на обед е добре да уредите документи и разрешителни, да преразгледате поведението и отношенията си и да намерите компромисните варианти за бъдещето. Тази вечер се приберете навреме у дома, опитайте да разсеете страховете и ледовете в семейството.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Денят започва с промяна в плана, с обсъждания и недомлъвки, с които ще се наложи да се съобразите да проверите нещата, за да не направите грешен ход. Разрешете до утре на обед всеки възникнал проблем. След това предстои буря, която ще отвее и най-добите ви намерения и надежди. Грешките от днешния ден може да ви вкарат в неприятни интриги и губещи отношения. Не е ден за изневери и лъжи. Очертават се разминавания, проблеми при пътуване и трудно напасване на изискванията на работното място. Не планирайте командировки.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Този ден ще започне с някакво приключение или обаждане променящо плановете. Постарайте се да запазите поне чат от програмата си. Всеки опит за въздействие трябва да се парира. Внимавайте с документацията, не унищожавайте прибързано квитанции и бележки. Гледайте да не попадне поверителна информация в чужди ръце. Следобед навлизате в успешен период и до утре на обед ще направите ход, с който ще обезоръжите конкуренцията и ще си осигурите предимства. Сключените договори ще са успешни.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Труден и рисков ден. Започвате с неприятни разговори, с претенции от страна на близки и колеги и натиск от страна на шефовете. Бъдете пестеливи на думи и признания. Ако натопите някого и вас ще натопят. Очертават се конфликтни положения на всички нива, а в такъв момент е добре да премълчиш и да не наливаш масло в огъня. Почти в края на работното време ще ви просветне, а утре до обед ще направите силен и успешен ход, с който ще си осигурите пари, предимства и повишение. Печели този, който може, иска и знае да чака.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на компроматни игри, които ще се развият във ваша полза, стига да не ги водите точно вие. Когато двама се карат, ще спечелите вие, ще поставите условия и ще извлечете ползи от всяка неразбория. Пазарете се. Който може да работи вербално ще извлече максимални ползи до обед. Следобед навлизате в период на преструктуриране и възраждане на стопирани в миналото дейности и отношения. Възраждат се и стари връзки, обаждат се хора, които сте забравили или изстрадали. Дайте си втори шанс. Нищо не е случайно.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес от всяка забежка и забележка може да пламне скандал. Не ровете в миналото и не обсъждайте настоящето без присъствието на засегнатите в ситуацията. Може да спретнете и да ви спретнат компромат. До обед напредвате мъчително, но след това навлизате в успешен и печеливш период. До петък вие ще определяте правилата, може да поставите и ултиматуми, с които другите ще се съобразяват. Вечерта възражда заспали чувства и страсти. За утре до обед планирайте подписване на нови договори и важни делови срещи.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не правете важен избор, заложени са капани. Може да станете жертва на измамна политика. Конкурентите ви се активизират, влизат в личното ви пространство и ви провокират на слабото място. По добре замълчете, вместо да влезете в излишни единоборства. Отложеното за утре или поне за края на работното време ще се развие успешно. Премисляйте и проверявайте отново планове и договори. Днес и най-умният ще сглупи в желанието да извлече максимална изгода. Думите ви работят срещу вас, скандалите нищо не решават.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не бързайте, не тръгвайте рано с голямата кошница. До обед на всички нива се действа провокативно и с желание за разправии. Следобед ще ви дойдат много по-добри мисли и идеи. Ще се обадят тези, на които може да се опрете и разчитате в бъдеще. До вечерта може да сключите много добри договори, да се разберете по условия на труд, заплащане, доставки и цени. Не пропускайте възможността да стопите ледовете, да се помирите с някой, с когото в миналото прибързано сте прекратили лични и делови връзки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед действа магията на словото. Който умее да се пазари, да контактува и общува с хора от различно тесто, ще извлече максимални ползи. Ще изживеете и някакво приключение. Може да срещнете неочаквано тези, които отдавна търсите. Оглеждайте се, търсете повод за запознанства, особено ако нещо ви влече към другия. Ден за прошка и признания. Поговорете с близки и приятели. Този ден може да стопи дистанциите или да ги направи непреодолими. Майсторите на риториката и убеждението ще си проличат.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Съветът на деня е да си мълчите като риба, да не участвате в разправии и скандали. Може да излезете виновни за чужда вина, особено ако споделите чужда тайна и намесите трети лица, там където сте обещали да сте двама. Ден на компроматни игри, на удари под кръста, на скандали и интриги, които ще се разрастват и пряко ще ви засягат. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Важните срещи насрочете за утре до обед. Не участвайте в двойнствени игри в любовта. Лесно може и да се простудите.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка синхронна с универсалната деветка - 2016г. Няма да се разминете без приключвания, инвентаризации и раздели. Направете сами разчистването на сметките у дома и в партньорските връзки, за да не го направи съдбата. 2017 г ще определи една нова посока в живота ви, ще ви донесе нова работа и нова връзка.

Родените днес до обед ще имат по-трудна и тежка съдба. Може да живеят далече от мястото, където са се родили. Трудно ще разрешат и проблемите с наследствата. Ще имат две семейства и двойнствен начин на живот.

Изискването пред заченатите днес е да не лъжат. Това ще са стари духове, хора с артистична и поетична душа. Всичко, което не могат и не бива да казват ще го изкажат чрез писане на приказки и романи, с духовни учения, с рисуване и музика.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.