Хороскоп за 24 януари, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 24-01-2016 - 00:09

Овен 21 март – 20 април

Ден на превъзбуда и странични предизвикателства, които ще ви провокират към действия, за който ще съжалявате. Смирете амбицията и желанието да доминирате във всяка ситуация и да оказвате определяща роля в живота и избора на околните. И най-приятните моменти може да се развалят и провалят с агресивни действия и забележки. Не влизайте в чужди територии на избор. Денят изисква дистанцираност и повече аскетизъм. Дано успеете да се спрете навреме преди да сте предприели нещо, за което да съжалявате.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на провокации. Ще бъдете предизвикани към словесни и физически двубои. Ще се наложи да защитавате права и позиции от нелоялна конкуренция. Ден на плътски изкушения и астрални битки. Натискът върху вас ще се увеличи, а това ще нажежи страстите и до вечерта може да избухнат скандали. Ако днес се скарате с някого последствията ще са тежки и за двете страни. Проявете максимално разбиране и дипломатичност. Не си изпускайте нервите, не се месете в живота и в избора на околните. Кръвното варира.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Събитията от днешния ден препълват чашата на желанията. Някъде ще се стигне до конфликти поради невъзможност да получите това, което безкрайно ви привлича. Самоконтролът е на ниско ниво. Ще направите ход, за който до два дни ще съжалявате, ще си навлечете неприятности и грижи. В ден като днешния сме склонни да дадем воля на сетивата, да изпитаме страсти и усещания, за които ще платим висока цена. Дано си давате сметка дали си струва всичко това, което правите и предприемате в момента.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще бъдете подложени на словесен обстрел, ще търпите критики и обиди поради случилото се в предните дни. Трудно ще контролирате поведението и намеренията на близките у дома, на тинейджъра в себе си и на амбициита на партньора. Всеки дърпа чергата към себе си, а това неминуемо ще разпали връжди и скандали. Внимавайте с алакохола, увеличете самоконтрола и потушете в зародиш разпалващия се скандал. Сънищата от тази нощ са порочески, показват истинските ви проблеми и начините да ги разрешите.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, действия и изяви, на които ще се опитвате да доминирате, да налагате мнение и да се опитвате да блеснете в очите на публиката. Змеят на желанията трудно се контролира, особено ако имате насреща си хора, които са склонни да ви слушат, да се поддават на влиянието и личното ви обаяние. Всяко прекаляване ще ви създаде проблем, ще ви вкара в рискове и ще носи агресия от страна на трети лица, които ще се почувстват засегнати. Стойте далече от съблазните.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Всичко, което надробите днес ще сърбате утре. Някои неща може и да ви се усладят, но със сигурност ще разбъркат личния ви живот и може да ви донесат здравословни проблеми. Спазвайте диета, ограничете емоционалните контакти. Не е ден за първа среща. Лесно се отива в крайности, още по лесно се подлагат на изпитание отношения, които поддържат реномето и ви осигуряват нужната база за развитие. Не е ден за резкрепостяване и алкохолни злоупотреби. Ще изживеете магични моменти, за които ще се плаща.

Р-5

П-5

Л-6

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Може да изживеете приятни моменти, но не забравяйте, че в този ден за всичко ще се плаща и няма да има безплатен обяд. И в любовта може да останете на сухо, ако не направите нужните жертви, жестове и подаръци. Нужен е максимален самоконтрол, за да не попаднете в състояния, които трудно ще контролирате и още по-трудно ще избегнете. Ще ви се отрази добре малко повече аскетизъм и изолация от околните. Наблюдавайте какво се случва и се постарайте да извлечете повече облаги вместо само неприятности.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на провокации. Лесно влизате в състояния и положения, от които ще излезете наранени, осъдени или предадени. Пълнолунието активизира змея на желанията. Трудно балансирате между амбиции и възможности, влизате в капана на връзки, които сте си забранили и повтаряте старите грешки. Родените в първата декада да не рискуват излишно в желанието да се похвалят какво могат и докъде могат да стигнат. Сънищата показват в символичен вид проблемите и дават начините как да ги избегнете, ако си повярвате.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес може да стигнете далече и да постигнете важна лична цел. Проблемът е, че после трудно ще се върнете, още по трудно ще стабилизирате връзките, от които прибързано сте се отрекли и едва ли ще забравите моментите на новите увлечения. Увеличете самоконтрола, спазвайте закона. Защитавайте справедливи каузи. Ще защитите личиня си имидж като се погрижите за чуждия. Денят дава възможност да спретнете и да ви спретнат компромат. Не участвайте в комбина, в която може да се окажете губещата страна.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Трудно се овладяват емоциите, още по-трудно смирявате амбицията да имате това или онова и да тръгнете в посока, която не сте стиковали и съобразили с желанията и амбициите на близките. Ако се налага да се взимат някакви решения по-добре оставете за утре, когато действията ни ще бъдат много по балансирани и омиротворяващи. Пълнолунието превъзбужда дори хора като вас признати за сухари, умни и разсъдливи личности. Не тръгвайте по линията на страста, нищо да не се прави на всяка цена.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пълнолунието противопоставя Слънцето от вашия знак на Луната от знака на Лъва. Ще бъдете провокирани да играете лидерска роля в момент, когато някой се стреми да се скрие зад вашия гръб, зад личния ви избор и да се възползва от идеите които предлагате. Родените в първата декада ще се подхлъзнат на динената кора на предоверяването и може да предизвикат нечия агресия. Не заставайте като буфер между чувствата и интересите на други двама. Скандалите разболяват и вредят. Спазвайте диета на всички нива.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Имате много варианти и степени на свобода, но това са само илюзии. Може да опитате от заранения плод, да тръгнете в посоката, която ви привлича, но до два дни бумерангът ще се върне, ще се наложи да давате обяснения, да връщате дългове, да се извинявате и обещавате, че това няма да се повтори. Съветът е да не посягате към забранения плод, да контролирате апетитите и да се движите по линията на най-малкото съпротивление. Ще сънувате пророчески сънища носещи отговорите, които търсите.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Предстои ви мъчителен преход в нова среда и към нова пазарна ниша тук или в чужбина. Ще ви е трудно, ще се борите с вятърните мелници на лъжите и предателството, но през октомври ще застанете на правилната позиция и ще търгнете по новия си път, който ще ви донесе награди и постъпления през 2017г.

Приливната вълна на пълнолунието ще извади на бял свят много деца, в чиито живот ще има пълнота и удовлетворение, но след тежки конкурентни битки. Родените под знака на Лъва ще ги привличат неудържимо, но и ще ги отблъскват в живот носещ в себе си сюжет за малък разказ или за роман.

Критичен ден за зачатие. Любов и омраза болки и радости ще се борят в живота на тези деца. Ще минат през огъня на пречистващи страсти и старадния с една вечна борба със злото. Символ на живота им е гълъб, който се превръща в орел.