Хороскоп за 30 септември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 29-09-2015 - 22:59

Овен 21 март – 20 април

Ден за предложения, печалби и крачка напред в отношенията у дома и на работното място. Преодолейте негативите от миналите дни, осмислете победите и преглътнете пораженията. Времето забързва своя ход. Не оставайте зациклени и застопорени на старата позиция. Обърнете гръб, намерете нова посока и смисъл в живота и отношенията. Ден за нова крачка в бизнес инициативите. Може да получите обещаните екстри, да купите евтино и да продадете скъпо.

 

Работа 5

Пари 4

Любов 5

Късмет 5

Здраве 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре Луната е във вашия знак, а това ще помогне да оправите материалното си положение, да се срещнете с нови хора и да откриете нови възможности за бъдещото си развитие. Ако притежавате някакъв талант, непременно го изявете. Ден на ръкоплясканията, на овациите и заслуженете похвали, които ще ви донесат и финансов просперитет. Ще има за какво да почерпите и на какво да се надявате в бъдеще. Това е и един от най-добрите дни за предложения и брак в този месец.

 

Работа 6

Пари 6

Любов 5

Късмет 6

Здраве 6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Всяка нова инициатива стартирана в днешния ден ще се отплаща във времето, ще носи пари, възможност за по-добра и престижна работа и по-добър живот на семейството. Не отлагайте подписването на нови договори. Търсете най-краткия път до позициите, в които смятате да се установите. Ден за преговори с посредници и шефове, за среща с благодетели и спонсори. Придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви помогне да се представите добре и на най-тежките преговори.

 

Работа 5

Пари 6

Любов 5

Късмет 5

Здраве 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

В този ден се освобождават залпово неконтролируеми енергии. Виното и стимулантите може да отпушат задържаните в миналото негативи. Някой ще направи крачка към раздяла в желанието за по-добър живот, а друг ще тръгне по пътя на обвързването, което ще трае дълго. Бъдете внимателни в избора си. Не губете чувството си за мярка, независимо какво преживявате. Този ден може да ви изкара от една криза и вкара в друга по волята на личния ви избор. Насочете вниманието си към работи и дейности носещи печалба.

 

Работа 5

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Чудесен ден за любов, за предложения и сключване на брак. Символи са виното и лозата. Проблемите ще дойдат, ако залагате повече на материалното, ако мислите ви са насочени само към парите и печалбите. Дайте най-доброто от себе си в чувствата и определете приоритетите. Ако получите две предложение насочете се към това, което носи радост и удовлетворение, а не само изгода. Не теглете кредити, не влизайте в съавторства. Опитайте да се справите с наличните ресурси и намалете претенциите си към околните.

 

Работа 4

Пари 5

Любов 6

Късмет 5

Здраве 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Един от най-добрите дни за нови начинания, които ще изведат на нова навивка на развитие личния ви потенциал, знания и умения. Очаквайте примамливи предложения и покани, които ще ви помогнат да се включите в престижен екип. Сами може да отправите покана към хората, които смятате, че ще ви бъдат полезни. Включете в работата си ново попълнение и търсете място за лична изява. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще помага да откриете дарбите си, да стимулирате потенциала на близките и децата.

 

Работа 6

Пари 6

Любов 6

Късмет 5

Здраве 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за печалби и постъпления в бюджета. Може да се наложат и големи разходи, но ще има с какво да ги покриете и посрещнете. Един от най-благоприятните дни за брак и предложения. Сега е момента да задвижите колелото на личната си амбиция, да потърсите подходящите хора и дейности, на които ще разчитате в бъдеще. Не бързайте да отказвате на получените предложения. Утре може да ви се иска да се върнете към тях, дори и при по-неблагоприятни условия. Съдбата ни дава глътка въздух в кризата.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

И докато другите правят предложевия и се стягат за сватби вие вървите към приключвания и раздели. Луна и Венера ви гледат в нехаронични аспекти, а това може да предизвика конфликти във връзките, неприятни разкрития и действия. Днес и утре контролирайте емоцията. Не давайте възможност на провокаторите да ви настройват срещу един или друг човек в живота ви. Не е време за изневери. Може да замените кон за кокошка. Добре е да участвате в конкурси и състезания. Публичните ви изяви ще донесат пари и делови предложения.

 

Работа 5

Пари 4

Любов 4

Късмет 5

Здраве 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за нови начинания, за делови срещи и пътувания, които ще ви помогнат на място да се ориентирате в условията, които се предлагат. Не ползвайте посредници. Който си свърши сам работата ще се радва на всички екстри и удобства. Ден и за среща с любовта, за обвързвене и предложения, които скоро може да ви задомят. Проведете и разговорите, от които очаквате поръчки и пари в бъдеще. Само, който не опита в днешния ден, той няма да спечели. Намерете време и за удоволствия, разпуснете, потанцувайте.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 6

Късмет 5

Здраве 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на новите надежди, на възможноста да се преодолеят негативите на миналото, да се отиде към нова връзка и да се стабилизира старата. Направете предложение и чакайте такова. Есента предлага време за веселба. Чудесен ден за годежи и сватби. Ако и животът ви предложи сцена, непременно се изявете на нея. Участвайте в конкурси, покажете дарби и таланти и ще привлечете спонсори. Всичко предприето ще носи пари, ще стабилизира живота ви и ще дава възможност да се внедрите на престижна работа.

 

Работа 6

Пари 5

Любов 5

Късмет 5

Здраве 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Натрупаният във времето потенциал търси поле за изява. По-внимателно с алкохала и с контактите с непознати. Днес ентусиазмът ви напоява чужди градини, а и парите ви отиват за чужди нужди и интереси. Може да сключите договор, в който шефовете да печелят двойно от работата ви. Изявите ви са повече емоционални. Давате много малко предимство на материалното обезпечаване и парите, а това ще се отрази на семейните ви връзки. Време е да сложите спирачка на импулса, да увеличите задръжките и да си гоните интереса.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 4

Късмет 4

Здраве 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Дайте поле на изява на личната ви артистичност, на талантите, които може да ви донесат печалби и на дарбите, които ще ви помогнат да елиминирате конкуренцията. Всичко предприето ще носи ползи, ще привлича благодетели и спонсори в живота и партньорските връзки. Разкрепостете се излезте от рамките на ограниченията, на които сте подложени и с които сте се съгласили. Някой ще разчупи оковите на безбрачието и ще направи стъпка към олтара. Ако сте сънували неприятен сън, това е знак, че е дошло време за промяна.

 

Работа 4

Пари 5

Любов 5

Късмет 5

Здраве 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Разпределете ролите, изисквайте повече от партньора и се опрете на проверени в годините хора. В отлив сте, но прилива на 2016 г. наближава. Животът ви ще започне да се подрежда. Ще намерите по-добра работа и ще привлечете качествени партньори. Вървите към брак и стабилизиране на семейните връзки.

Родените днес имат заложени таланти, които ще ги позлатят, ще уредят и стабилизират и вашия живот. Постарйте се рано откриете и стимулирате дарбите им. Тези деца никога няма да бъдат бедни. Винаги може да разчитат на подкрепа и покровителство от родените около 1 септември.

Добре е да заченете наследника си днес сред веселие и щастливи моменти. Такъв весел и опияняващ ще бъде и характера на тези деца. Ще се събуждат с усмивка и ще заспиват с песен. Ще имат дарбата на веселяка готов винаги да се надсмее над себе си и всичко да прости.