Хороскоп за 5 януари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 04-01-2016 - 23:54

Овен 21 март – 20 април

Ден всичко върви бавно и полека, а който бърза ще стига бавно стопиран от непредвидени обстоятелства. Не се препоръчва старт на нова търговска и бизнес инициатива. Подложете на повторна проверка и анализ всичко, което смятате да предприемете. Ще се появят неочаквани пречки и прегради, ще се случват събития, които ще изтикват на заден план това, което сте решили и набелязали. Съветът е да не коментирате идеи и намерения със случайни хора, които всячески се опитват да разгадаят плановете ви.

Р-4

П-5

Л-6

К-4

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Нищо ново да не се предприема, особено ако ще заложите на карта бъдещето си. Денят е благоприятен за приключване, за уреждане на стари задължения, за разплащане с кредитори и за всякакъв тип дейност, която помага да се финализират връзки и отношения станали неудобни и нерентабилни. На прага сте на лична и професионална инвентаризация. Разчистете авгиевите обори в живота си. Поставете в ред и любовния си живот. Не правете повече компромиси, особено такива, които обграбват щастието ви.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не позволявайте да ви въвличат в промени и нови начинания, които ще траят от ден до пладне или ще ви вкарат в непредвидени конфликти и случайности. Денят изисква инвентаризация преди да се предприеме каквото и да било. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва ретроградно, а това изисква да се върнете назад и до 25-и да разрешите проблемите, които сте оставили преди празниците. Не градете нова къща със стари тухли. Не започвайте нови инициативи с тези, които са ви предали или провалили.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще получите нова информация, която ще помогне да се ориентирате в старите, дейности, задачи и задължения и бързо да ги приключите. Ден за постигане на цели, към които дълго сме се стремили. Огрлеждайте се. Доверете се на предчувствията. Нещо, от което сте се отказали вече навлиза в последната си фаза, която ще ви осигури предимства, възможности и пари. Инстинктивно долавяте какво се случва с тези, за които мислите. Една стара надежда и любов се връща, търсейки втори шанс и реализация.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на предизвикателства, особено за родените около 10 август. Съветът е да не рискувате излишно, да не предприемате нови инициативи и да се ориентирате към приключване на дейности, от които очаквате пари и нова работа в бъдеще. Не е ден за първа среща, за подписване на нови договори и даване на обещания, които бъдещето ще отрече и провали. Не участвайте в публични изяви, не се изказвайте неподготвени и не взимайте думата по отговори въпроси. Пазете си територията, без да поглеждате в чуждата.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за събиране на вересиите, за среща с тези, които нещо ви дължат и на които сами дължите пари или услуги от миналата година. Всичко, което сложите в ред ще ви даде предимства и ще помогне да се задържите на върха в бизнеса. Отговорните ви действия ще привлекат точните хора и ще ви вкарат в престижна среда. Пазете се от случайни контакти. Вярвайте само на себе си и на тези, които сте проверили във времето. В момента ви оценяват и проучват преди да ви възложат важна, отговорна и добре платена работа и поръчка.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ако днес навлезете в чужда територия и се опитате да направите пробив в нов бизнес до три дни ще получите откази и ще ви подлеят вода. Използвайте момента за проучване в тила на конкуренцията. Изолирайте се. Отложете срещи с хора, които може да ви провокират и вкарат в рискови отношения. Каквото доведете до успешен финал ще ви донесе пари и протекции, а каквото предприемете без предварително обсъждане, съгласуване и проучване на пазара ще ви вкара в преразход на пари, средства и чувства.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Добре е да пътувате, да осъществите директни срещи с тези, с които имате работа за вършене и сметки за изчистване. Денят изисква инвентаризация. Не оставайте за друг път уточняващите разговори. Обяснете се, разплатете се, финализирайте дейности, които ще ви донесат пари и ще освободят партньорите ви от стопиращи задължения. Лоялността е най-добрата политика. Не бързайте, избягвайте пренапрежението и бурните изблици на емоции. Не искайте нещо да тръгне в момента на всяка цена.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Това, което днес се опитате да пробутате като нова идея, работа или договор утре ще зацикли. Не бързайте, изчистете задълженията си и помогнете на колегите да се справят с техните. Моментът е важен за финализиране и преструктуриране на сделки и задължения. Опасно е да започвате нещо ново с тези, които в миналато са ви провалили. Време е да си научите уроците и в любовта. Верятността за изневери нараства тази вечер, а утре ще има и сълзи. Не е нужно нищо да избирате и на никому нищо да доказвате.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Заемете се с приключване и разчистване на старите сметки. Не прескачайте отговорности и задължения в желанието по-бързо да стигнете целта. Ден на пасивност. Който успее да овледее амбицията и да изчака ходовете на конкуренцията ще направи своя печеливш ход в точния момент, на точното място и в най изгодната ситуация. Тези, които днес поведат хорото утре ще се окажат на опашката, ще отговарят за свои и чужди грешки. Проведете прочистващи и релаксиращи процедури и не се месете в чуждия избор.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените около 10 февруари са изложени на открити и прикрити атаки, на провокации и намеси, които ще ги подтикнат към необмислени и ненавраменни действия. Правете всичко без бързане, не позволявайте да ви влияят, да ви настройват за атака в момент, когато нямате сили и не сте наясно с тактиката на опонентите си. Който си разкрие картите ще даде храна на клюката и възможност на враговете да го изпреварят. Не споделяйте идеите си. Ограничете контактите до минимум. Постойте в тишина, обмислете всичко.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес с лекота ще получите това, което утре ще ви бъде отказано или прехвърлено на друг като възможност и права. Гонете си интереса, потърсете тези, които ви дължат пари и услуги. Денят изисква на всички нива да се направи инвентаризация, за да може утре да се тръгне начисто. Някъде ще играе и тоягата на принудата. Не се срещайте с нови хора и не допускайте непознати в кухнята на личния си и професионален интерес. Ако сте сънували неприятен сън, до два дни може да очаквате проблеми. Не поемайте нови ангажименти.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Вървите към любов, обвързване и устройване на завладените през 2015 г. позиции. Семейството ви се увеличава. Някой се обзавежда с нов дом или печели неследствени дела. Подсигурете базата, която ще ви помогне през 2017 г. да навлезете в нова среда. До септември сте в силна юридическа позиция.

Родените днес имат заложена програма за дълъг живот. Не ги провокирайте да бързат, те имат повече време от вас. Така ще правят и по-малко грешки учейки се от грешките на тези, които бързат и претупват нещата. Отглеждате един малък мъдрец, който ще ви дава точни съвети.

Заченатите днес ще имат видима и невидима защита и покровителство. Ще получават информации, които за другите ще бъдат забранени. Проблемът им е в девиза, че целта оправдава средствата.