Хороскоп за 9 април – неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 09-04-2017 - 10:26

Овен 21 март – 20 април

Цветница е. Всеки ще намери в градината на своя род по едно цвете, което да поздрави и зарадва. Днес енергия, кръв и полезни вещества прекрасно се усвояват. Добрите мисли и пожелания също стават част от нашата аура и лично излъчване. Ако се появят проблеми опитайте да ги разрешите до обед. След това навлизате в труден двудневен период, който ще изисква от вас много и ще ви донесе голямо лично и професионално натоварване. Доставете си радост в днешния ден, направете се красиви, изберете нова визия.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Чудесен цветен ден с много усмивки и любов. Не мислете за работа, Меркурий тръгва ретроградно. Почерпете, ако сте с име на цвете и посетете близките, които празнуват днес. Колелото на съдбата се завърта, връща ни към красотата на деня, към приятните моменти заедно и оставя на втори план вечното бързане и професионална заетост. Денят е магичен, може да се разреши всеки проблем и да се намери път към всяко самотно или изоставено сърце. Освободете се от това, което ви пречи да живеете щастливо.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не отваряйте и дума в посока на нова работа или нова професионална заетост. Този ден завърта колелото. Меркурий тръгва в ретроградна посока и ни връща назад към миналото, към недовършените и неизпълнени дела и обещания. Когато приключите със старото, тогава ще може да се обърнете с лице към новото и това е добре да стане след 3 май. До тогава си дайте почивка от делничността и не взимайте важни бизнес решения. Доставете радост на близките, не мислете поне днес за работа. Така или иначе нищо няма да свършите.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят на цветята започва с много радост и веселие за вас, но до вечерта ситуацията ще се преобърне и може да пророните не една сълза. Навлизате в труден период на избор, особено ако в миналото доста хора сте объркали или притеснили с действията си. Бъдете внимателни тази вечер. Не си позволявайте алкохолно или друго опиянение. Вероятен е здравословен проблем засягащ зрението или отделителната система. Използвайте повече полезни продукти. Позволете си козметична и разкрасителна процедура.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Честит празник на всички с имена на цветя. Нека е цветно и радостно на душите ни в този светъл ден. И независимо какви проблеми ще се появят решението ще се намери и в следващите дни ще направите генерална инвентаризация на отношения и дейности. Старайте се да мислите повече за близките и за себе си. Изпробвайте нова козметика, доставете си радост на тялото и сетивата, почерпете се с процедура в СПА център. Освободете се от тежестите на миналото, отворете път за нови изживявания и възможности.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Цветница е, да са живи и здрави всички с имена на цветя. Заемете се със себе си, проведете прочистващи процедури, променете визия и излъчване, употребявайте повече полезни продукти. Денят се свързва с пръстена и колелото. Вричаме се в себе си и в другия, търсим контакти, пътуваме към места на сила и любов. Всяка нова информация ще носи ползи и ще променя приоритетите. Лесно ще разрешите стар проблем, но ако започнете с голяма амбиция нова инициатива ще си създадете нова грижа.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Чудесен празничен и благодатен ден. Празнуват цветята в живота ни. Облечете новите дрехи, променете визията си, а с нея ще се промени и излъчването ви. Ще се почувствате красиви и щастливи, ще забравите за неприятностите в миналото и ще направите промяната, за която отдавна се каните. Тръгващият ретроградно Меркурий ни връща към забравеното в миналото. Време е да стопим дистанциите, които времето и вечната ни заетост са създали. Луната навлиза във Везни, очертават се пътувания и приятни срещи.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес превъртаме на нова навивка на развитие, която изисква да се върнем назад към връзките на миналото, да ги затвърдим или приключим. Цветен ден, в който поне за момент излизаме от сивотата на ежедневието и е добре да се направим красиви, да променим излъчването си, да засвидетелстваме обич и съпричастност. Този ден е магичен. Ще ви помогне да се освободите от тежестите на миналото, от всичко което ви вреди и пречи. Ще получите свежи сили и от срещите, които ще имате. Доставете си радост с взаимност и общуване.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До обед всичко при вас върви трудно. Родените в третата декада се препъват в свои и чужди грешки. С напредването на деня светлината на празника ви озарява. Излизате от зациклените състояния, намирате начин да посетите близки и приятели с имена на цветя и сами да почерпите с повод и без повод. Чудесно се усвояват всички полезни вещества и козметични продукти. Изпробвайте нова козметика, идете на чисто и релаксиращо място и се отдайте на приятните мигове заедно с любимите на сърцето ви хора. Не е ден за амбициозни дела.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада завършват важен цикъл от живота си и са на път да направят крачки стопяващи дистанциите с важните на сърцето им хора. Ще се появи до вечерта стар проблем, който ще ви засегне с нова сила, ако не промените подхода, ако не направите това, което ситуацията изисква от вас. Навлизаме в период на инвентаризация на връзките. Разчистете терена. Нека остане само това, което наистина ви радва, покровителства и подкрепя. Една добра дума и жест са повече от цвете в днешния ден.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас денят започва с напъни да се доказвате и правите неща, които много по-добре би свършил някой друг. Отделете време за себе си, облечете новите дрехи и оставете празникът да ви завладее. Следобед може да изживеете повече щастливи и радостни мигове и да бъдете в средата, в която се чувствате обичани и добре приети. Търсете нови информации по интересуващите ви въпроси. Съдбата ще ви изпрати и хората, които да ви ги предоставят. Предстои един магичен за всички ден, в който бъдещето ни се среща с миналото.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на труден избор, особено за родените в третата декада. Венера от Риби сключва тежки аспекти със Сатурн и Луна. Забравете конфликтите от миналото и се обадете на близките с имена на цветя. Подновете контакти, които отдавна текат по законите на кръвта и сърцето. Ще се почувствате самотни и изолирани, ако не се поддадете на импулсите за взаимност. Не изневерявайте на собствените си разбирания и стил в живота. Следобед една грижа и неприятност ще си отиде. Дано си отидат и свързаните с нея проблеми.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е петица. Навлизате в период на промени, пътувания, предложения за нова работа и възможност за нова връзка. Качете се във влака на промяната, гледайте напред и не се обръщайте повече назад. В следващата година ще се окопавате и разширявате на новозавладените сега места.

Родените днес си идват с името на цветето, което обичате. Тези деца са предопределени да анализират статуквото и да се опитат да го променят. Ще вплетат бъдещето с нишките на миналото и настоящето. Ще вземат всичко полезно от вас и предците и ще добавят нещо свое. Проблемът им е, че трудно ще тръгват, ще се нуждаят от начална скорост и подтикване, за да направят първата крачка напред.

Заченатите днес ще бъдат подвластни на капризите на съдбата. Случайността ще играе основна роля в живота им. Ще бъдат изцяло в ръцете на шанса, който вие и околните им давате. Ще живеят дълго, но с голяма зависимост от обстоятелствата при които ще се родят.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.