Хороскоп за 3 май, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 03-05-2016 - 08:56

Овен 21 март – 20 април

Ще ви се иска да се похвалите какво имате, можете или сте на път да придобиете. Това може да ви донесе неприятности. Останете си в свойска и приятелска среда. Не влизайте в разправии и не се опитвайте да оправяте света. Ден на голямото суетене. Ще се изприказват празни приказки, след които няма да последват големи дела. Сега е момента да посетите капацитети в областта, в която не може да се справите сами и имате нужда от квалифицирана помощ. Препоръчват се разговори на четири очи.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Където се съберат много хора днес ще има и повече проблеми, разправии или напразно суетене. Няма да свършите никаква работа и няма да получите удовлетворение от публичните си действия и инициативи. Денят се свързва с блатото и с напразните усилия на амбицията. Но в любовта нещо важно ще се измъти. Ще оправите отношенията си, ще се чувствате обичани и оценени и ще се радвате на личен комфорт. Нищо ново да не се предприема. Утрешният ден ще коригира всяка програма направена днес.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Най-добре ще направите, ако нищо не избирате, ако останете където сте и не предприемате рискови действия. Още утре ситуацията ще се промени във ваша полза и интерес. От значение в днешния ден е да направите връзка със специалист в областта, в която имате проблем или ще се изявявате утре. Всяка консултация получена без много шум и афиширане ще ви е от полза. Внимавайте на кого се доверявате. Въздържайте се от участия в колективни мероприятия.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Творчески и продуктивен ден за родените в третата декада. Получавате съвет от капацитет, дори и да не сте го търсили. Сами може да дадете някои съвети, за които добре ще ви се плати или в бъдеще ще получите предложения за работа. Не е без значение с кого си пиете питието и обсъждате битието. Не позволявайте на странични и непроверени хора да влизат в личната ви вселена. Не е ден за социални контакти и изяви пред голяма аудитория. В следващите два дни ще имате повече натоварване и проблеми отколкото предполагате.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съветът е да не се хвалите много в днешния ден, да не привличате погледите нито с усмивки, нито със сълзи. Не споделяйте свои и чужди тайни и намерения. Планирайте за следващите два дни важни инициативи, които ще ви изкачат на върха на постиженията и славата. Бъдете сигурни, че това, с което не може да се справите днес утре ще бъде свършено, уредено или заплатено от друг. Бъдете избирателни във връзките и успехът ще ви следва. Не участавйте в публични изяви и сбирки. Може да се очакват провокации.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Почивайте повече, въздържайте се от активна дейност и от срещи на екипа, с който работите или в който се изявявате. Ще настане голяма говорилня и никаква работа няма да се свърши. Полезно е в днешния ден да давате консултации на четири очи или да търсите такива от капацитети в интересуващата ви област. Това, за което се споразумеете двустранно ще даде възможност в бъдеще да се сключат изгодни договори. Ден за размисъл и обсъждане на проблемите в тесен кръг. Нищо ново да не се започва.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за среща с учителите, за консултации и проучвателна дейност. Някой ще си намери ученици или последователи, но не и чрез контакти в социалните мрежи. Нещата стават добре с познати. Това, за което се разберете днес с непознати утре няма да е актуално. Постарайте се да уредите семеен проблем. Свършете каквото ви молят. В следващите два дни ще имате доста грижи, натоварването ви ще се увеличи, а и стара болка отново ще се появи и ще ви измъчва. Не планирайте вадене на зъб до Гергьовден.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Чудесен ден за родените в третата декада. Докато другите спорят, надприказват се и си губят времето в конфликти вие тихомълком ще си свършите работата, ще постигнете каквото ви е нужно, ще се радвате на заслужено или откраднато щастие. Все пак малко повече въздържание ще ви е от полза. Неравностойните любовни връзки днес може да ви изложат или вкарат в капана на допълнителните и непланирани разходи. Бъдете пределно икономични в думи и дела. Не взимайте и не давайте заеми.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не позволявайте да ви товарят с несвойствени задачи. Стойте далече от всякакви социални контакти и нови запознанства. Не е изключено да ви се натрапи присъствие, от което трудно ще се отървете, ще си загубите времето и ще направите непланирани разходи. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне по правилата, ще ви донесе късмет, пари и лично удовлетворение. Подписаните на 4-5-и договори ще ви носят късмет и печалби. Не бързайте в нищо и за никъде. Проведете разчистващи и прочистващи процедури.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Препоръчват се срещи с проверени в годините хора. Търсете и консултации със специалисти, които са ви препоръчани. Срещите и запознанствата с нови хора ще ви създадат само проблеми и неприятности, а уговорките с познати и приятели ще ви помогнат в труден момент. Навлизате в неприятни отношения в следващите два дни. Ще трябва да вложите цялата си сила, талант и амбиция, ако искате да спечелите и да сте в час с настъпващите промени. Информирайте се за важното по различни канали.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъдете икономични в думи и дела. Не планирайте големи покупки и разходи, които не може да си позволите. Има вероятност да влезете в ограбващи отношения в желанието да изпъкнете и да се представите пред публика. Колкото по-малко се афиширате, толкова по-добре. Ден на голямата говорилня. Не участвайте в социални или политически инициативи. Не е ден за старт на нови работни проекти, за подписване на нови договори и за срещи на високо ниво. Днес печели грубият материализъм, чиито хватки не владеете на ниво.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Проведете срещи и направете нужните проучвания във важна за вас посока. Посетете специалист, търсете конфеденциални разговори, а не участия в съвместни делови и творчески инициативи. Уговорките направени в по-тесен кръг ще тръгнат успешно още в следващите два дни, а това, което се афишира ще стане обект на конкурентна атака. Бъдете разумни. Планирайте програмата си за следващите два дни, които ще отприщят като пълноводна река личния ви ентусиазъм и професионални възможности.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Ще намерите нова работа, ще спечелите дело, ще ви повишат, ще тръгнете по нов път и може да очаквате големи придобивки до септември. Планетата на правото и закона Юпитер ви гледа в брилянтен аспект от знака на Девата. За 2017г. се ориентирайте към приключване и финализиране на губещи връзки.

Родените днес ще успяват във всяко свое начинание и намерение. Ще привличат околните с дарби и таланти и ще се възползват от всеки жест и услуга. Нищо не може да им се отказва.

Заченатите днес ще бъдат известни и богати, ще получават по заслуги дори и това, което са направили бащите и дедите им. Ще наследят семейните имоти и професионални амбиции.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.