Хороскоп за 25 декември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 24-12-2016 - 22:14

Овен 21 март – 20 април

Коледа е, веселието е в разгара си, но и прекалявания ще има, които ще вгорчат празничната еуфория. Бъдете внимателни. Денят може да донесе енергийни загуби под формата на излишни харчове и емоционално пренапрежение. Въздържайте се от активна дейност, не се състезавайте с никого за нищо. Нищо важно не обещавайте и не предприемайте. Радвайте се на децата, планирайте пътувания и срещи с роднини, но не осъждайте материални въпроси. Сънищата от тази сутрин ще се сбъднат.

Телец 21 април – 20 май

Денят е критичен. От играчка може да стане плачка. Празничното веселие може да избие в неприятна и рискова посока. Внимавайте с алкохола и фойерверките, следете заниманията на децата. Пракратете вредни връзки, не оставайте дълго в неприятна компания, а и в приятната не отивайте в крайности. Не обсъждайте имотни въпроси с роднините. Ще се изпокарате на трапезата и ще си отровите празника. Желателно е в този ден да посетим хората, които винаги ни направляват, наставляват и предпазват от грешки.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес много ще се говори, малко от обещаното ще се изпълни. Не си създавайте сами грижи. Посетете учителите си, както и хората, с които си имате приказката, с които се разбирате без думи дори. Ще ви е нужен съвет от капацитет, особено ако нещата се поверителни. За следващите дни не планирайте рискови инициативи. Ще има опити да ви ограничават правата и пълномощията, да ви вредят, да ви изключват от играта и вкарват в губещи ситуации. Днешните ви разговори са от голямо значение за развитието и изхода на играта.

Рак 22 юни – 21 юли

Денят ще мине спокойно и приятно, ако не влизате в преразход на сили и енергия, ако не си позволявате излишни спорове, в желанието да се докажете на всяка цена. Не се ловете на бас и не отивайте в крайности. От един дребен спор може да излезе нещо неприятно и нараняващо някого. Може да получите желан подарък, който ще бъде свързан с изпълнението на поне едно желание от ваша страна. Включете се в играта на чувствата и не се занимавайте със сериозни неща. Оставете Коледния дух да ви води.

Лъв 22 юли – 22 август

Празничен ден, в който сами ще си създавате проблеми в желанието да изживеете нещо повече от това, което ситуацията ви предлага. Движите се в приповдигнато настроение, което внезапно може да избие в негативни емоции и конфликти, ако нещо не отговаря на амбициите, предпочитанията и желанията ви в момента. Щадете сърцето си и това на любимите хора. Една забежка извън дома и семейството ще ви създаде повече проблем отколкото предполагате. Критичен ден, в който ще има доста критика към вас и избора ви.

Дева 23 август – 22 септември

Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Веселете се, пътувайте прекарайте с приятели и близки щастливи мигове заедно. Нищо не бива да се прави на всяка цена. Желателна е среща с хора, чиито знания и авторитет цените. Добре е да получите консултация от няколко източника, особено ако в следващите дни ви предстоят тежки битки и важен житейски избор. Бъдете избирателни във връзките. Получавате подходящи подаръци от неподходящите хора и обратно. Тази вечер прекарайте в тесен кръг, а утре бъдете внимателни.

Везни 23 септември - 22 октомври

Както и да се стараете, днес ще влезете повече в преразход на енергия, чувства и пари, отколкото да получите някакъв тип зареждане. Въздържайте се от активна дейност, смирете очакванията и се радвайте на дребните мигове с близките и децата. Не предприемайте нищо съществено. Не обещавайте и не давайте надежди за неща, които не може да изпълните. Един от критичните дни за месеца, независимо праничната еуфория и желанието да дадете най-доброто от себе си. Не ходете там, където усещате дискомфорт.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на емоционални изблици по незначителни на пръв поглед поводи, на срещи с прятели, които ще ви обезсърчат и на мигове с близките, които ще ви насърчат. Направете инвентаризация, сложете край на връзки, които ви ограбват енергийно и емоционално, а за материалното да не говорим. Този ден помага да усетим истински стойностните неща, да си дадем сметка къде ни е мястото, към какво вървим и за какво се борим. Желателна е среща с учителите, с хората, по чиито път вървите и на чиито съвети вярвате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Коледното настроение обновява връзките, дава възможност да преодолеете бариерите и да изживеете приятни мигове с най-близките. Не влизайте в спорове, не е нужно да доказвате на околните каквото и да било. Внимавайте с храната. Навлизате в период на алергичности, които може да се проявят и в отношенията с колеги и близки. Изяснете си отношенията, пътувайте ако това ще помогне и ще ви донесе радост. Ще има моменти на суетене, особено ако не може да се откажете от нежелани но обещани срещи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Въздържайте се от активни действия и рискови спортове. Денят носи тенденция към енергийни загуби в желанието да блеснеш и да се представиш на ниво. И сънищата показват колко голяма е гордоста ви, с какво искате да се похвалите и да пробиете в живота. Бъдете избирателни в личните контакти. Ако не ви се ходи някъде не отивайте независимо, че така трябва. Всичко, което правите по задължение ще носи зацикляне, а това към което подходите с желание ще ви зареди. Няма значение какво казва традицията.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за среща с хора, които са ви на сърце, с които може да споделите проблемите и радостите си и с които разговорите минават на ниво. Не правете компромиси и не оставайте дълго там, където чувствате нещо неприятно и в отношенията се чувства напрежение. Не отваряйте въпрос по имотни дела. Препоръчва се активен отдих, смяна на интериора и на един вид труд с друг. Проведете консултации по неотложните въпроси, с които утре ще се занимавате и ще решавате. Ще получите ценен подарък, а и вашите ще се оценят.

Риби 20 февруари – 20 март

Една Коледна приказка се очертава за вас, особено ако сте сред природата и далече от местата, които носят проблеми. Радвайте се на щастливите мигове заедно с близки и любими на сърцето ви хора. Постарайте се да изживеете нещо приятно и ралаксиращо. Денят може да донесе енергийни и емоционални загуби, ако си позволите компромис с чувствата и съвеста. В следващите дни ще водите тежки битки, за които ще ви е необходима морална и метериална подкрепа. Опитайте днес да спечелите нужното разбиране и съдействие.

Честит Рожден Ден

Навлизате в лична година двойка, която ще изисква стабилизиране на партньорските отношения, намиране на подкрепа и съдействие в битките, които до момента водите сами. Намалете темпото и изискването нещата да стават на момента. Опитайте да спечелите на своя страна хората, с които до момента открито или прикрито сте се конкурирали.

Родените днес имат дарбата да възобновяват, реставрират и рестартират, не само отношения, но и дейности забравени в годините. В живота си ще изживеят цялата цветна палитра на емоциите, любовта, страста и привличанията, докато намерят себе си и собствената си половинка. Болезнено ще открият разликата между приятелство и любов.

Заченатите днес ще бъдат богати и известни, но ще трябва да се преборят и с огромното си честолюбие.

 
Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.