Няма да можем да подкрепим Поли Генова от територията на България.

Поли Генова представя днес България на "Евровизия"

ГЕОРГИ СЛАВОВ - четвъртък, 12-05-2016 - 14:42

Поли Генова представя днес България на "Евровизия". Тази вечер в Стокхолм ще се състои вторият полуфинал на песенния конкурс. Той ще запоцне в 22 часа, а зрителите в Европа ще могат да гласуват.

Гласуването ще започне след края на последната песен. Водещите ще обявяват началото на гласуването и зрителите ще могат да гласуват в продължение на 15 минути чрез SMS, телефонно обаждане или чрез специално приложение, което може да бъде изтеглено от app.eurovision.tv.

За съжаление няма да можем да подкремип Поли Генова от територията на България! В чужбина гласуването е възможно само от участващите страни във втория полуфинал, както и от Великобритания, Италия и Германия. В такъв случай ще трябва да гледате местната телевизия, която излъчва конкурса и да следвате всички инструкции и телефонни номера, които се изписват на екрана.

"If love was a crime" /"Ако любовта беше престъпление"/ е заглавието на песента, която Поли Генова ще изпълни. Текстът отправя послание за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора - готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение.

В своята видеовизитка певицата е заложила на традициите, историята и красотата на България. Тя е избрала да покаже и семейството си, приятелите и музиката, които й дават сила и опора.
Финалът на "Евровизия" ще бъде на 14 май в Стокхолм.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.