Хороскоп за 6 април, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 05-04-2017 - 23:00

Овен 21 март – 20 април

Не пропускайте този ден. Всичко може да се постигне и промени в благоприятна за вас посока. Върнете се към стари проблеми и ги разрешете. Ще получите подкрепа от неочаквано място и човек, а и сами ще помогнете на някой да направи своята крачка напред. Навлизаме в най-мощните дни за месеца. Енергийният ви потенциал нараства. Контролирайте се, не позволявайте на силата ви да прелива в ненужни и неблагоприятни за вас действия е дейности. Явете се на конкурс, подпишете нов договор и си уредете среща.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Днес давате газ и натискате спирачки едновременно. Лесно може да се стигне до душевна и физическа експлозия. Не се товарете много с несвойствени задължения. И работата, с която сте свикнали ще ви създава проблеми или някой друг ще се опитва да ви я отнеме. Интересите ви се преплитат с тези на силните на деня. Насочете повече сили и старания към близките и дома. Не е ден за прекратяване на връзки, независимо кой и как ви опъва нервите. Следете кръвното. Утре нещата ще изглеждат различно.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на подем и победи. Работете на няколко фронта, не се колебайте да изкажете мнение и да направите своя избор. Силите ви нарастват, ще се появи и подкрепа в момент на нужда. Само не се захващайте с много неща едновременно, а отхвърлете работата, която не търпи отлагане. Започнете ремонти и преустройствени дейности. Търсете майстори, намерете и нужния ви квалифициран специалист за всичко, с което не може да се справите сами. От значение днес е да организирате нещата, а не да ги правите лично.

Работа -5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на високите енергии, но и на големите изисквания както от вас към другите, така и от страна на другите към вас. Не може да си позволите пропуски и отсъствия. Намерете време както за служебните задачи, така и за обещанията дадени на половинката у дома. Ще се наложи да уплътните максимално работното си време и да не се разсейвате с дреболии. Проблемите ще дойдат от прилива на чувства, който не може да контролирате. Не е ден за изневери. Старайте се да укрепвате семейните връзки, а не да ги рушите.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

За родените около 10 август денят е с повече рискови тенденции. Склонни сте прибързано да влизате в конфликти, да отхвърляте или да приемате без да помислите различните оферти. Може да се скарате с всички за всичко. Вродената ви дипломатичност е изолирана и завряна някъде в ъгъла. На преден план излизат директните импулси и желанието за провокации. Някой ще се възползва и ще ви захапе на болното място. Не бива да се действа първосигнално. Не са изключени проблеми със сърцето и щитовидната жлеза.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август - 22 септември

Енергийният ви заряд нараства, а с него и амбицията да подредите по-добре, по нов начин дома си и работното място, да се изявите пред колегите и да стартирате отдавна обмислената програма. В този ден нищо не бива да се руши. Каквото уредите и създадете ще стане база за бъдещите ви лични и професионални начинания и интереси. Водете преговори, представете програмата си на шефове и бизнес партньори. Намерете време да стимулирате близките, да подкрепите и децата в големите им начинания.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес всяка бариера може да бъде преодоляна. Само не се хвърляйте на най-високите. С малки стъпки ще стигнете далече и при преговорите, които водите. Намерете време за всичко важно и ценно в живота ви. В момента залагате нова и обновяваща програма в дома и семейните връзки. Вие или децата ви вървите към обвързване с нови партньори. Ситуацията ще изисква ремонти и разместване, покупки и промени в начина ви на живот. Всяка ваша инициатива ще бъде подкрепена, но най-важното е, че ще се окаже точно навреме.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и няма намерение да отстъпва от амбиции и позиции. За родените около 5-10 ноември се очертават повече трудности и проблеми. Нищо няма да ви се даде даром, още повече ако имате големи претенции нещата да стават по един или друг начин. Ще влезете в неприятни разправии. Рискът ви диша във врата. Вероятни са и хипертонични кризи. Навреждате на здравето си в желанието да постигнете нещо на всяка цена. Смирете се, опитайте да разберете другата гледна точка.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Дайте воля на импулсите си за действие. Работете повече в своята си градина, на своя имот и в своя дом. Днес всеки гледа на първо място да задоволи нуждите на семейството и близките, за да може после да работи за личните си интереси и хоби. Ден за благоустройствени дейности и промени в интериора. Сатурн във вашия знак тръгва в ретроградна посока, а това положение изисква да се върнем и да довършим недовършеното. Пасивността е нежелателна, но всичко трябва да се прави с ум и по правилата.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на голямата подготовка преди утрешните ви настъпателни действия. Свършете заплануваната работа, сложете в ред отношенията у дома и на работното място, за да не ви разсейват и отклоняват от целите и намеренията. Енергията Кундалини тръгва нагоре по гърбначния стълб и ни кара да се държим изправено, независимо в какви ситуации попадаме, как се чувстваме и какво желаем. Вечерта се приберете с подарък. Проявете съчувствие и разбиране. И вас ще разберат и подкрепят. Днес се сдобивате със съюзници.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луна и Марс образуват негативни аспекти с вашето Слънце. В такъв момент е важно да се контролират емоциите, за да не стане от играчка плачка. Денят е високо енергиен. Във всичко трябва да се подхожда внимателно, а към околните с разбиране и съчувствие. Туширайте скандалите в зародиш, не провокирайте и не отвръщайте с агресия. От нещо дребно може да се запалят опасни огньове. Превърнете агресивността в активност, свършете заплануваната работа, че и още нещо, ако остане време. Изливайте любовта си над другите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не пропускайте нито една важна инициатива в този високо енергиен и творчески ден. Ще ви хрумнат точни и навременни идеи позволяващи да направите нужните преустройства и ремонти не само у дома, но и в отношенията с партньори. Не чакайте покана, търсете тези, с които може да работите и да свършите нещо важно. Днес работата си намира майстора и обратното. Всичко да се прави по традиционния начин. В момента не е време за изпробване на нови техники. Това, което владеете до съвършенство няма да ви подведе.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. В отлив сте, юридическата ви позиция е нестабилна до септември. Търсете подкрепа и съюзници за предстоящите битки. През 2018 г ви предстои внедряване на ново място, на нова работа и в нова пазарна ниша. Планирайте и старта на паралелни дейности. Подредете приоритетите.

Родените днес притежават сила, възможности и капацитет да променят своя и вашия живот в една по-добра посока. Ще пазят устоите и ценностите на рода. Един ден ще са наследници на имотите ви. Ще се изявяват като добри организатори и координатори на свои и и чужди проекти. Препоръчват им се партньори родени под Лъв.

Заченатите днес ще приемат като своя мисия целите на рода и родината като цяло. Ще обичат природата, ще подкрепят всички родно и традиционно. Мисията им ще е да коригират посоката ни на развитие към нещо по-добро.

 
 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.