Хороскоп за 4 юли, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 04-07-2016 - 00:00

Овен 21 март – 20 април

 

До 14ч.02 мин., когато е точното новолуние Луната дефилира в своя 30-и ден, което се случва рядко. Това е особено хармоничен момент, в който добрите и злите сили сключват примирие и оставят човеците на собствен ход. Може да направите крачка, от която сте се притеснявали. Някой ще отвори собствено заведение и ще започне да печели от хобито си, а друг ще приключи проект, който ще го издигне на нова навивка на лично и професионално развитие. Бъдете внимателни. Следобед е време за проучване и анализ.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

 

Ден отбелязан с равно количество добро и зло. От вас зависи до каква позиция ще се доберете. До обед направете промоции, особено ако отваряте нов тъговски обект или търсите нова клиентела. Който си направи добра реклама и постъпи лоялно ще елиминира конкуренцията и още в петък може да завледее нова пазарна ниша. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Не бързайте да ги реализирате. Новолунието отнема енергия, препоръчва се изчакване, проучване, добра подготовка и преосмисляне на връзките.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за анализ, за преоценка и пренастройка на отношенията, за разчистване на сметките, за отказ от всичко вредно, ненужно и разболяващо. Проведете диета. Направете разместване в магазина, офиса или обекта, който стопанисвате. Заемете северното положение, ако искате до доминирате във връзките, политиката или на пазара. Ще имате успех в нови произвоства и частен бизнес. Новолунието дава възможност да се прочистите от всичко вредно в организма. Тази вечер ще ви донесе и много любов.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Рано сутринта може да направите успешен ход в бизнеса. До обед енергията ви намалява драстично. В 14ч. 02 мин. е точното новолуние в Рак. Около този час е особено неблагоприятно за планирано раждане със секцио, другото е въпрос на лична карма. Но пък този ден е много благоприятен за зачеване. До утре на обед тези, които не са успявали до момента имат шанс да успеят. И ако ви остане време за работа, поработете. Днешният ден ще ви помогне да намерите място на сила. Четете обяви и реклами, но нищо сериозно не започвайте.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Бъдете внимателни, не разкривайте картите си пред конкуренцията. Не започвайте нищо ново и значимо. Анализирайте всички възможности и варианти. Вървете в своя път, не се отклонявайте в чуждия, независимо луксозните примамки. Вечерта сте на прага на изкушения в любовта, които може да ви оженят или уредят с наследник. С действията си в момента може да се изкачите на нов постамент в личното си и професионално развитие. Време е да решите на какво ще заложите, на работата или на семейството и любовта.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Може да изкарате добри пари от нежеланието или невъзможноста на другите да се конкурират и да работят активно в този слабо енергиен ден. Все от някъде при вас ще започне да капе, ще дойдат приходи, може да получите и покана, която в петък ще се материализира с предложение за бъдеща съвместна работа. Не забравяйте, че ловите риба в мътна вода следобед, но до обед много неща в живота ви ще се избистрят и добият реален облик и перспектива. Може да откриете място и обект, които да ви дадат сили и възможности.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Както и да постъпите ще сбъркате и ще си създадете куп грижи, неудобства и неприятности. Бъдете внимателни и с храната. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Новолунието в обедните часове снижава енергийният ви потенциал на кота нула. Специално новолунието в Рак ви прави особено раними и болезнено чувствителни към всички и всичко. Вървите към изневери. Нищо важно да не се предприема. Не се препоръчва и планирано раждане със секцио особено около 14 ч.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Този ден може да ви освободи от неприятни въздействия и влияния ще се случват събития, които ще ви помогнат да преминете на нова навивка в личния си и професионален живот. Овакантява се място, което ще може да заемете до дни. Нещо особено ще се случи, ще ви се даде знак, шанс и възможност да промените към по-добро начина си на живот и личния си избор. Има моменти, в които неприятностите на един, носят късмет за друг, който с голяма вероятност ще сте вие. Вероятно е зачатие, но раждане да не се планира към обед.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Не бързайте с инициативите. До обед опитайте да изчистите мислите, амбициите и съзнанието от всичко вредно и затормозяващо. Препоръчва се диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките и съвместната работа. Следобед ограничете контактите, не обещавайте нищо и не подписвайте нови договори. Утре ще се събудите с печеливша идея в ума. Вечерта вървите към изневери. Лесно се зачева, дано сте с подходящия партньор. Приключвайте, дарявайте радост. Разчистете камъните в пряк и в преносен смисъл.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Един от най-тежките ви дни за дълго време напред. Бъдете максимално отговорни не само към работата, но и към себе си, към личните си връзки и начин на живот. Не прекалявайте с ангажиментите на чуждо, ако у дома имате проблем или обратно. В момента от всички страни ще ви дърпат за пари и услуги, ще получавате внимание колкото да не се откажете от спонсорската си програма. Съветът е да бъдете малко по-егоистични, да намалите темпото до минимум и да изчакате батериите на личната ви активност да се заредят.

 

Работа-4

Пари-3

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

До обед направете това, което мислите и за което се каните отдавна. В този момент не получаваме нито подкрепа и защита, нито навреждане от висшите сили. Всеки трябва да се справи сам и да покаже какво в действиетелност може и представлява. Не си поставайте тежки задачи. Към обед е новолуние, което изисква пречистване и прочистване на връзките. Спазвайте диета във всички направления, разчистете и терена за бъдещите си инициативи. Тази вечер може да направите и бебето, особено на чуждо.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес сваляме от себе си ненужните ризи, отказваме се от всичко вредно и разболяващо, за да имаме сили да вървим напред. Направете и вие личната си и професионална инвентаризация. Не се захващайте с нови проекти или ремонти, които ще ви вкарат в необмислени разходи. Ще получавате блага енергия от знака на Рака, където са се събрали Слънце, Луна, Венера и Меркурий. Мислете повече за любов. Тази вечер процентът на зачатията гони върха. Давайте го по-лежерно и любовно, другото да почака.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е двойка идваща от 11. Не се свивайте в черупката на материалното. Дайте полет на фантазията, на по-духовни и любовни занимания. До една година може да създадете семейство и да имате дете, ако сте в подходящата възраст, но и за всички възрасти любовта иска своето. Октомври и ноември ще бъда месеците на големите и приятни изненади.

Неблагоприятен ден за раждане особено в обедните часове. Тези деца ще срещнат силите на тъмнината още с първата глътка въздух. Но като компенсация съдбата ще ги дари с наследствен имот, който ще използват като база и защита. Обичта на близките ще бъде техния меч и щит.

Благоприятен момент за зачатие особено до обед. Заченатите днес ще имат повече лична свобода и право на избор от околните.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.