Баща и син закопчани за телефонна измама

Иван Първанов - петък, 10-11-2017 - 19:12

Баща и син цигани бяха арестувани за телефонни измами в родното село на сумиста Котоошу, Джулюница. Сергей С., синът му Светослав и още двама техни съучастници, и четиримата от Горна Оряховица, били натръшкани на площада в центъра на селото в четвъртък след обяд пред очите на изумените местни жители. Четиримата се разследват за телефонна измама, извършена преди дни в София, където бандитите нагло ужилили столичанка с 3000 лв.

Други двама телефонни измамници от Горна Оряховица пък са обвинени в извършване на измама при покупка на мобилен телефон. Те заблудили мъж от Плевен да купи GSM на стойност 1260 лв., който да им даде. А те щели да му го изплащат на части. След като поучили телефона обаче измамниците веднага го препродали, разделили помежду си парите и духнали, като не дали и стотинка на жертвата си. След като измаменият подал сигнал в полицията, престъпниците са установени и задържани, и сега ще бъдат дадени на съд. 40-годишните Г.М. и В.И са стари познати на полицията, с криминални и съдебни регистрации за извършване и на други престъпления.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.