Хороскоп за 27 януари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 27-01-2016 - 00:54

 

Овен 21 март – 20 април

Ден на леденото сърце. Не очаквайте да ви направят компромис, особено ако сте сгафили на работното място и в личните отношения. Не е време да се извиняваш, а да се доказваш, да положиш усилия, да поправиш грешките на миналото и да не увеличаваш дистанциите. Следващите дни ще ви донесат много грижи и главоболия, ако не поставите на място всичко, което е на път да се разпадне и да излезе от контрол. В този ден всеки получава по заслуги, така че не се оплаквайте.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Родените във втората декада мачкат и газят наред, без да се съобразяват с този, който в миналото не се е събразил с тях. Действате силово, взимате своето и притискате тези, които са правили опит да ви притиснат. Юридическата ви позиция е силна. Ще се развият във ваша полза и интерес водените дела, ще спечелите конкурс и е вероятно да ви повишат. Не се поддавайте на емоцииште, а действайте обективно и съобразно ситуацията. Шансът е на ваша страна. Днес вашият керван си върви независимо лаят на кучетата отстрани.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Труден и рисков ден за родените във втората декада. Ще ви контрират тези, които прибързано сте припознали като приятели и покровители. Ще се окажете между два огъня или между чука и наковалнята на нечии интереси. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но на първо време си правите оглушки. Ако не реагирате адекватно може да ви изместят от позицията, в която до момента сте доминирали или определяли правилата. Стоите пред кривото огледало на илюзията, че можете и знаете всичко.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Планирайте срещи с потенциални и настоящи партньори. Предстоят преговори на четири очи преди да се обсъдят нещата в групата. Не следвайте пасивно чуждите намерения и съвети. Опитайте да прокарате личната си политика, да обвържете клиентите с нови договори и да задържите тези, без които не можете да работите и живеете. Вижте се отстрани, откажете се от една илюзия. Не е време да се действа по инстинкт, а да се преценят точно плюсовете и минусите. По-добре подготвените ще спечелят конкурси и търгове.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят връща бумеранга хвърлен в миналото. Чакайте обаждания и покани, възможност да заемете престижни позиции в места, където до момента не е имало отзвук. Предстоят рокади, които ще ви издигнат на повърхноста ще ви направят актуални след моментите на изолация и отхвърляне. Мислете първо за себе си, а после за нечии интереси. Развивайте обективен поглед върху ситуация, която някой се опитва да ви разясни. Печели този, който мисли със собствената си глава и не е проводник на нечии интереси.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Един от най-успешните ви дни за месеца. В силна позиция са родените във втората декада. Ще подпишете изгоден договор. Не се съобразявайте с тези, които не са се съобразили с вас. Всеки получава по заслуги, вижда реалноста и не може повече да си затваря очите за грешките и провалите на тези, които го съпътстват. Направете равносметка на връзките си на различни нива. Вижте се отстрани, откажете се от една илюзия, но без да влизате в друга. Всеки си поема отговорноста. Правото и закона са на ваша страна.

Р-6

П-6

Л-6

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят се свързва с желанието за подражание и следване на нечии съвети. Така зависимостите ви ще се засилват. Постарайте се да се откопчите от връзки, които ви тежат, ограничават и ограбват. Денят дава юридическа сила на тези, които си знаят цената и гонят личния интерес. Може да ви обвинят в пристрастие, но реалността ще ви даде нужните отговори. Не продължавайте да криете главата си в пясъка на изчакването. Изправете се пред страховете си и ги преодолейте. Денят слага край на един маскарад.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Изхвърлете от съзнанието си всяка мисъл, която ви носи неудовлетворение и болка. Сега е момента да кажете каквото мислите, да направите своя ход независимо кой и какво се опитва да ви вмени като лична мисия, цел или задължение. Необходима е трезва преценка и обективен подход във всяка ситуация. Губят тези, които мислят емоционално и се опитват да задържат миналото, както и тези, които очакват колектива да вземе решение вместо тях или партньорът да им даде насоките. Днес всеки работи за личния си интерес.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден и рисков ден за родените във втората декада. Не правете нарушения, спазвайте закона и разпоредбите, не позволявайте на някой да ви вкарва в непозволени игри и да вади с вашата ръка горещите кестени от огъня. Ще ви предложат неизгодни и обсебващи договори. Всичко да се проверява по няколко канала. Не се намесвайте в битките на други двама. Гонете си личния интерес, защитавайте своята гледна точка и не планирайте за утре подписването на нови договори. Каквото отложите за петък ще донесе късмет.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на неприятни разкрития, които ще ви дадат сили и възможности да направите самостоятелен ход, да се отървете от хора-прилепала, които ползват личната ви енергия и творчески потенциал, без да ви ценят или заплащат труда ви адекватно. Край с една илюзия, с моментите на изчакване нащата да се оправят или разрешат от само себе си. Силата е на ваша страна, стига да действате обективно, с необходимата юридическа обосновка и нужните доказателства. Сформирайте свой екип или своя група по интереси.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще се случват събития, даващи възможност да си направите сметка кой и доколко държи на вас, кой ви заблуждава и използва. Разплитат се истории и връзки, които животът е затегнал в мравешки възел. Време е да обърнете гръб или да се изправите лице с лице с проблемите, които времето и обстоятелствата са ви карали да приемате въпреки желанието и чувствата си. Ден на леденото сърце. Откажете се от илюзиите и бъдете себе си. Не планирайте за утре подписването на нови договори и срещи, които може да ви отклонят от целта.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените във втората декада ще бъдат подложени на натиск и атака придружени със законови искове или добре пресметната манипулация. Не влизайте в съглашателства, стойте далече от публични действия и изказвания. Всяка ваша дума може да се изтълкува превратно и да ви злепостави. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Пазете си документацията, не оставайте нищо важно в чужди ръце, не приемайте и не давайте съвети. Това, което се случва е отражение на това, което става вътре във вас.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Застанете на стартова позиция независимо съветите да на предприемате нищо, да изчаквате, да отлагате, да давате втори шанс на хора и ситуации, които изсмукват силите и жизнения ви потенциал. В тази година ще сложите край и ново начало и ще тръгнете по нов път в края на годината.

Родените днес ще имат силни покровители родени около 1-10 септември. Помогнете им да ги намерят още от училищната скамейка. Може би и голямата им любов е някъде там. Добре е да имат юридическо образование. Притежават сила за въздействие над големи групи хора било то с интелект или с дарба в изкуството.

Заченатите днес може да имат слабо здраве, но ще имат широко и любящо сърце, което ще им даде сила да се справят с всички изпитания на живота. 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.