Хороскоп за 4 юни, събота

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 04-06-2016 - 08:00

Овен 21 март – 20 април

Тъмнината на предстоящото новолуние ни обгръща. Намалете темпото, не искайте много от другите и от себе си. Добре е да се проведе прочистваща диета. Шлаката лесно излиза. Отърсете се и от черните мисли и търсете компромисните варианти в отношенията. Не планирайте тежки преходи в планината. Останете си у дома, работете на свой терен и със свои средства. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и точно днес не вземайте отговорни решения. Неблагоприятно за раждане със секцио до утре на обед.

Работа - 4
Пари - 4
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 4


Телец 21 април - 20 май

Разпиляващ и слабоенергиен ден. Започвате с нещо важно, но може да го изоставите на средата на пътя. Не се захващайте с няколко работи и дейности едновременно. Не обещавайте услуги, с които няма да се справите. Да не се вземат и дават заеми. Този ден изисква отхвърляне на зависимости, а не влизане в нови. Това, което днес е неясно и заблуждаващо, утре ще се изясни и ще определи нова посока на развитие. Изчаквайте ходовете на околните и оставете съдбата да направи своя избор преди вашия.

Работа - 4
Пари - 5
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 5
 

Близнаци 21 май – 21 юни

Един от рисковите ви дни за месеца. Предстоящото новолуние среща Луна и Слънце във вашия знак. Очертават се утежняващи положения с родители и деца. Не бързайте да правите избор. Не носете изделия от кости и рога. Всичко, което ви кажат и предложат, приемайте с резерви. Не започвайте нищо важно. Неблагоприятен ден за съвместни инициативи. Щадете крайниците. Не се включвайте в дейности с тежко физическо натоварване. Подвластни сте на илюзии и фикс идеи, които не водят доникъде. Сенната хрема се обостря.

Работа - 4
Пари - 4
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 4


Рак 22 юни - 21 юли

Този ден може да отбележи негативен пик в сатурновата ви дупка. Не правете нищо, което може да ви вкара в ограбваща и разболяваща програма. Може да станете обект на агресия от страна на хора, които с нещо сте ощетили или предизвикали. Очертават се сблъсъци на интереси, неприятни скандали и разправии. Запазете самообладание и се дръжте дипломатично, независимо кой и какво иска от вас. Намалете и личните си претенции. Днес и на партньорите ви няма да им е лесно. Въвлечени сме в кръг от конфликти и неразбирателства.

Работа - 4
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Давайте го по-лежерно и намалете претенциите. Денят е слабоенергиен. За всичко ще ни трябват повече усилия, а и парите не стигат за нещата, които искате да си позволите. Лесно се отива в преразход на сили и средства. Смирете апетитите, направете двудневна диета, прочистете и душата си от всичко негативно и разболяващо. Денят обостря алергиите. Трудно ще овладеете негативните си реакции към околните. Малко повече смирение ще ви е от полза. Утре ще се събудите със свежи творчески идеи и работата ще потръгне.

Работа - 4
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 5
Здраве - 4

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес и най-слабото натоварване ще ви затрудни. Не поемайте допълнителни ангажименти, вашите ви стигат. Това, което в миналите дни сте вършили с лекота, днес ще изисква повече усилия и разходи. Отложете пътувания, особено такива, които ще вклинят трети в семейната ви идилия. Лош ден за изневери, но желаещи ще се намерят. Днес и утре може да направите грешна стъпка, за която в бъдеще ще плащате с лихвите. Здравето е нестабилно. Очертават се проблеми с крайниците и дихателната система. Почивайте повече.

Работа - 4
Пари - 5
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Не бързайте за нищо и за никъде. Грешките и усилията на околните ще работят във ваш интерес. Там, където двама се карат, вие ще извлечете ползи и ще реализирате намеренията си. С много малко усилия ще спечелите и нечие внимание. Днес и утре сте на прага на любовно изживяване, което може и да ви ожени или дари с наследник след време. Лесно се зачева на точни фази на Луната. Планирайте среща с любовта, пътувайте, не се ограничавайте в контактите, независимо каква болка преживявате. Прочистете мислите.

Работа - 4
Пари - 4
Любов - 6
Късмет - 5
Здраве - 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят е пълен със сладки изкушения, от които може да ви загорчи и да ви заболи. Не нарушавайте обещанията си, не тръгвайте неподготвени на път и не поемайте излишни рискове. Тъмнината около нас се сгъстява в деня преди точното новолуние. Отхвърляйте от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Точно в такъв момент злото се опитва да завладее съзнанието ни и да ни вкара в грешна посока на избор. Не предприемайте нищо важно и значимо, което може да промени отношенията ви с дългогодишни партньори в бизнеса и в любовта.

Работа - 5
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Може да преживеете нещо особено тежко и неприятно. Движете се с повишено внимание. Родените в първата декада са изложени на повече стрес и ограбващи положения. Може да станете обект на изнудване и нелоялна конкуренция. Не вземайте и не давайте заеми, не играйте хазартно. Трудно ще си върнете загубеното днес. От една дребна случка и накриво казана дума може да пламнат семейни войни. Някой ще си тръгне прибързано и ще развали връзка, градена с години. Неблагоприятно и за нови запознанства.

Работа - 4
Пари - 4
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Препоръчва се диета, но не само по отношение на храната, но и в личния ни избор. Не се лакомете и не искайте много от живота. Не притеснявайте партньорите си с изисквания, които трудно ще изпълнят. Дистанциите се увеличават. Казаното накриво и в изблик на негативна емоция ще се помни дълго. Не позволявайте на чуждо тяло или влияние да се вклини в отношенията ви с близките хора. Днес тъмнината наоколо се сгъстява, виждаме всичко по-черно, отколкото е. Утре ще се събудите с вярно чувство накъде да вървите.

Работа - 4
Пари - 5
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Запазвате неутралитет, независимо кой и към какъв избор ви подтиква. Ако останете на твърди позиции, ще се радвате на любов и внимание. Който шикалкави и се чуди как да комбинира между две връзки и дейности, ще си има неприятности. Раздялата между двама ще ви помогне да получите удовлетворение за миналите липси и да бъдете предпочетени в партньорския избор. Изискването на деня е да не се дават съвети, особено непоискани. В утрешния ден ще се събудите с прозрение, ще получите приятна новина и покана.

Работа - 5
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 5
Здраве - 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Намалете натоварването и не влизайте в рискови отношения. Не е ден за състезания и прекалявания от всякакъв характер. Контролирайте емоциите и прекаления ентусиазъм. Вероятни са травми при неспазване техниката за безопасност. Препоръчва се разтоварваща диета и упражнения, пречистващи тялото и духа. Отнасяйте се много внимателно към чуждите идеи. Не позволявайте да ви зарибяват и вкарват в път, който е различен от вашия. Може да попаднете на реклама за наивници. Внимавайте с алкохола. Изневерявате и ви изневеряват.

Работа - 4
Пари - 4
Любов - 4
Късемт - 4
Здраве - 4
 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е единица. Започнете с промените, търсете ново място за внедряване, нова работа и нова любов. Не се отказвайте и от работа в чужбина. В момента забивате колчето, около което ще се въртите в следващите години. Не чакайте друг да направи избора вместо вас.

На родените днес им липсва енегия, трудно ще се концентрират над една задача и трудно ще правят избор. Мисълта им ще скача от един вариант на друг. Трудно ще се ориентират в ползите от едно или друго. Не планирайте секцио късно тази вечер и утре сутринта.

Неблагоприятно за зачатие, независимо че лесно ще ви се получи. Заченатите днес поемат тежки задължения и карма.

 
 
Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.