Хороскоп за 3 декември – четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 02-12-2015 - 23:11

Овен 21 март – 20 април

Ден за проучвания и сондажи, за среща с потенциални спонсори и защитници на личните ви проекти. Всяка допълнителна информация ще ви е от полза. Проведете консултациите, които ще ви ориентират в посоката, в която смятате да предприемете важни лични и професионални инициативи. Един от дните, в които всяка проява на щедрост и разбиране ще повлече благоприятни случайности и възможности лично за вас и за цялото ви семейство. Препоръчва се растителна храна в големи колечества.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Един от най-успешите ви дни за месеца. На прага сте на изгодни договори и предложения, които ще помогнат да изплувате от проблемите и да стабилизирате професионалните си връзки. Може да получите предложение и шанс за внедряване в престижна бизнес среда. Хората с познания и капацитет в областа на личната си изява ще бъдат търсени, оценени и добре заплатени. Ще постигнете отдавна гонена цел. Започнете нов информационен курс. Ще получите достъп до важна за вас информация.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят се свързва с ключето на познанието, което отваря железни врати. Повишете личната си квалификация, търсете начин да се осавършенствате, а ако вече сте постигнали стабилна позиция във вашата област може да се сдобиете с ученици и последователи. Родените във втората декада ще се нуждаят от доверени хора ще трябва да се откажат от лаиците, приказливците и мързеливците в екипа си, ако искат да спечелят и затвърдят позициите си. Конкуренцията ви набира сили, сплотява редиците и готви удар в гръб.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще имате много работа, но и много ще спечелите, ако тежите на мястото си и потърсите услугите на хора от вашето тесто. Може да се сключат равностойни договори, да се получи надеждна информация, консултация и финансиране. Добре е за бизнес срещи и политически разговори. Бъдете дискретни, важните за вас информации съхранявайте на хартиен носител. Днес с лекота се крадат иновации и още по лесно се влиза в личното ни пространство. Предоверяването ще ви струва скъпо. Не си подбивайте цената.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

На едно място ще се представите като покровител, спонсор и благодетел, а на друго сами ще кандидатствате за подкрепа и финансиране. Ден за сключване на тайни споразумения. Не пестете сили и средства за привличане на качествени хора в екипа си. Знаещите и можещите ще поведат играта на всички нива. От вас се изисква да координирате и направлявате действията им в нужната посока. Отговорността ви нараства. Ще намерите в стари писания част от нужната ви информация, ако знаете къде да търсите.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на знаещите, можещите и добре информираните. Родените под Дева винаги са капацитети в областа, в която са избрали да се реализират. Ще се случват събития, които ще ви показват, че винаги има още какво да се научи, овладее и приложи в практиката. Ден за контакти с водещи специалисти. Ще спечелите и ако давате уроци и консултации. Може да ви се обадят неочаквани спонсори готови да финансират ваш проект, откритие или предмет на дейност. Не е все едно с кого ще се срещнете тази вечер.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за добиване на нови знания и информации. Запишете се за някакъв опреснителен курс. Днес всяка цел е достижима. В живота ви може да се появи покровител, който да плати обучението ви, да финансира амбициозните ви проекти и не на последно място да ви обича и оцени. За вечерта се препоръчителни срещи с хора, чието ниво искате да постигнете или в чиито екип мечтаете да се внедрите. Проявете щедрост, помогнете на приятел да постигне важна цел и вашите ще станат лесно достижими. Предавайте опита си на другите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на поверителните информации. Старайте се да не афиширате това, което ви съобщават или случайно научавате. Опитайте да навържете нещата, да използвате добре момента и личната си осведоменост и да направите важен ход. Ден за преговори с капацитети в нужната ви област. Сами ще спечелите от натрупаните знания. Личната ни осведоменост и квалификация дават плодове. Може да намерите допълнителна работа като съветник и консултант. И сънищата ви носят информация, която посъзнанието е синхронизирало.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очаквайте удар в гръб. Конкуренцията ви се активизира, стяга редиците и се готви за пробив. Постарайте се да получите повече информации в нижната ви област. Съобразете се с настъпващите промени, които изискват корекция в поведението и отношенията ви. Трудно ще се справите сами, нужни са ви подкрепи и защити, които може да ви осигури екип от последователи и проверени в годините приятели. Родените във втората декада губят контрол върху ситуацията особено ако афишират това, което някой им е споделил.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Личната ви осведоменост и начетеност днес ще работят за вас. Ще се представите добре на конкурси и състезания, ще получите покана за работа, която изисква добра квалификация. Ден за среща на учителя с ученика. И двете страни ще спечелят и ще са доволни. Тази вечер не е без значение с кого си пиете питието и спеделяте битието. Обадете се на евентуален благодетел. На маса и на чашка може да се решат важни въпроси, да се получи необходимото ви финансиране или друг тип подкрепа.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще ви спъват подробностите, дреболиите или това, което според вас не е от значение. Ще успяват тези които добре познават методиката и работата в съответната област. Не се препоръчват нестандартни подходи и решения. Трудно ще ви разберат и оценят. В момента се залага на изпитаното старо. Никой не иска и не смее да рискува, така че предложените от вас иновации трудно ще се приемат. Но там някъде в тълпата може да се намери този, който да ви разбере и оцени. Направете си реклама, не се отказвайте.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 феврури – 20 март

Има вероятност да забиете в грешната посока, да позволите да ви ограбват, притискат и използват. Претенциите към работата и дейноства  ви ще се увеличат. Вероятни са и юридически притеснения. Трудно ще се справите сами. Родените във втората декада може да попаднат и под ударите на закона за неплатени данъци и такси. Преди да предприемете каквото и да било посъветвайте се с доверен човек, който е и специалист в съответната област. Не е изключено хора, от които зависите да крият важна информация от вас.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е петица. Пътувайте, особено ако още не сте си го позволили. Търсете нови посоки за внедряване. Благориятна година за смяна на работата и предмета ви на дейност, за промяна в местоживеенето и личните отношения. В следващата година е вероятна среща с любовта. Един заминава, друг се появява в живота ви. Предстои ви помъдряване и остаряване.

Родените днес ще имат силни покровители, ще работят за промяната на света и ще бъдат много известни. Родните около 1-10 септември са важните им партньори в живота или в бизнеса, спонсори и благодетели. От рано е добре да ги превлекат и да не ги пренебрегват.

Заченатите днес ще се защитници на закона, независимо дали тъй е мъдър или глупав според другите. Това ще бъдат надерени и умни деца, но животът трудно ще ги оцени. Ще имат подкрепа от предците си. Ще бъдат пазители на устоите, на вечното и непреходното.