11 световни новости представя „Медикус, Денто, Галения” в Пловдив

Ели Крумова - сряда, 11-10-2017 - 14:45

25 новости, от които 11 световни, ще могат да видят посетителите на международната изложба в панаира „Медикус, Денто, Галения”, която се открива на 18 октомври. В деловия форум участват изложители от 20 държави на 10% по-голяма експозиционна площ. Основни акценти са максимално точното диагностициране и експресното лечение, особено в стоматологията.

Истински пробив е направен при поставянето на зъбни импланти, една от най-бавните и болезнени процедури. С пиезо-хирургичния мотор SmarThor това вече става само с едно посещение в лекарския кабинет. Изделието представлява новост за българския пазар, а фирмата изложител презентира също  швейцарски импланти, които имитират човешка кост. Световна иновация е системата S1, позволяваща лечение на коренови канали  само с един механичен инструмент, което улеснява и ускорява работата на зъболекаря.    В същата категория е и дигиталната 3D рентгенова система, която с  ултраниска доза на лъчение и бързо  сканиране  осигурява най-прецизна диагноза. Очаква се голям интерес сред специалистите и широката публика да предизвика комбинацията от 17 билки и  подправки с противовъзпалително и антиоксидантно действие. Миксът се произвежда в Австралия и навлиза в Европа в последните седмици. 

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.