Хороскоп за 5 май, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 05-05-2016 - 08:45

Овен 21 март – 20 април

Ден на рокади и разместване. Може да тръгнете в непредвидена посока и да направите неочакван ход. Денят ви обгръща с очакване, а вечерта с емоционално очарование. Родените в третата декада трудно ще удъжат напора на страста, ще сложат начало на нова любовна връзка, а може да намерят и отдавна търсеното убежище, където да я приютят. Добре е да се правят огледи на имоти. Действайте с перспектива за едно общо бъдеще с любим човек. Предприетото в момента ще промени начина ви на живот. Пазете очите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Всичко предприето днес ще носи късмет и ползи, ще помогне до два дни да постигнете много и да разрешите проблема, който ви мъчи. Посетете места на вдъхновение и сила. Това е най-благоприятният ден за месеца, в който може да се купи и капарира имот, да се наеме изгодно помещение, което може и да закупите във времето напред. Всичко, което се посади ще се хване и ще даде богата реколта. Опитайте да реализирате и всяка хрумнала ви идея. Следете кръвното, емоциите и алкохолът ви подвеждат.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с много посоки на избор. Направете си стройна план-прогама, не забравяйте нищо важно, което може да свършите и уредите. Предприетото ще ви помогне да разрешите семейни и професионални спорове и задачи. Преминавате на нова навивка на общуване. Правете и приемайте предложения. Енергетиката на деня е ведра и хармонична. За съжаление в утрешния празничен ден няма да е така. Ще се случват неприятности и ще попадате в рискови ситуации. Тази вечер контролирайте емоциите и се приберете навреме.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Труден и рисков ден за родените в третата декада. Ще направите остър завой в отношенията. Ще кажете думи, след които няма да има връщане назад. Не отлагайте належащите промени, независимо колко ще е трудно. Добре е да се закупи имот или жилище и да се преместите на ново място. Родените в третата декада оставят в миналото си и връзките, които вече тежат, не носят перспектива и навреждат. Бъдете особено внимателни със здравето. Главата е слабото ви място в момента. Вероятни са хипертонични кризи. Щадете очите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада правят силен и изпреварващ ход, постигат максималното в отношения и връзки, в които до момента не са имали предимство. Денят е чудесен за нови начинания. Не оставяйте нищо важно и значимо за казване и уреждане в следващите два дни. Тази вечер вървите към любовни авантюри, които ще ви ограбят и навредят. Родените в първата декада може да попаднат на засада, да изневерят или да разберат, че са рогоносци. Опитвате от сладкото и горчивото. Ще ви закиселее и може да се вкиснете.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден с хармонична енергетика. Ще прекарате приятно, ще се срещнете с хора, които обичате и цените или сте на път да обикнете, да живеете или работите заедно. Навлизате в силен и успешен период. Може да получите изненадващо предложение за работа и връзка. Тази вечер Луната навлиза в знака на хармоничния ви Телец и заедно с Венера, Слънце и Меркурий изпращат благотворни енергии към земните знаци. До два дни може да заемете престижна позиция, която ще носи успех, късмет и подобаващо възнаграждение.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на победи, но и на грешки, които ще ги омаловажат. Родените в третата декада действат с превъзбуда, отиват с прекалено големи очаквания в места, където не са очаквани или нещо притеснително се е случило. Да не се секат дървета и подаряват цветя. Пазете очите. Неблагоприятен ден за вадене на зъб и диагностика на заболявания във връзка с главата. Днес от главата и от ума си патим, взимаме неадекватни решения водени от амбиции и желания, които утре ще угаснат така както са се появили и запалили.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не пропускайте нито една възможност за действие, за натиск и успех в желаната от вас посока. Съберете смелост, не отлагайте срещи и разговори, които ще ви помогнат да заемете по-добра лична, социална или професионална позиция. Тенденцията е всичко да се развива успешно, независимо спънките по пътя. Нищо да не се отлага за утре, когато за всяка услуга ще плащате двойно или някой ще се опита да ви излъже. Пригответе се за неприятно развитие и в любовта, ако днес не решите личните и финансови проблеми.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще направят голяма крачка напред, ще поемат по нов път и ще получат одобрението на голяма група хора. Навлизате в един от успешните си и стабилизиращи живота периоди. Всяка направена крачка е от значение. Спазвайте уговорките, стиснете си ръцете с доверени партньори, купете имот, капарирайте жилище, подпишете нов договор за работа и опитайте да се освободите от всички условности, неуредени сметки и неточни споразумения. Тази вечер може да срещнете и любовта.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на труден избор за родените в третата декада. Прочистете връзките и отношенията си от всичко вредно и разболяващо. Откажете се от намерения, които ще ви вкарат в дългове и неприятности. Тази вечер колелото на съдбата ще се завърти, а това ще помогне да изплувате от кризата и утре да стигнете върха. Тази вечер ви очакват срещи и запознанства. Може да срещнете голямата любов и дано в живота ви има място за нея. Това, което днес не ви се дава и в бизнеса, утре ще бъде предложено изгодно и на ниска цена.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден с голяма сила. Енергетиката на деня е хармонична, ведра и разтоварваща. До вечерта ще получите прозрение как и накъде да вървите. На прага сте на разтърсващи връзки. Тази вечер не избързвайте в любовта. Не правете необмислени крачки и признания и се въздържайте от изневери. В следващите два дни ще плащате, ще получавате неприятни и неприлични предложения и искания, които няма да може да удовлетворите. Разходите ви нарастват лавинообразно. Близките увеличават претенции и искания. Мислете повече за себе си.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Печеливш ден и за вас. Всичко предприето ще тръгне успешно, ще откриете място на сила и връзка, която ще ви обезпечи. Шансовете ви да получавате закрила, спонсорска защита и съдействие нарастват и в следващите дни ще имате това, от което най-много се нуждаете. Тази вечер сте на прага и на любовно изживяване, което може да промени начина ви на живот и положението ви в обществото. Не е все едно пред кого утре ще представите постижения и проекти. Съчетайте полезното с приятното.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Действайте смело, гонете си интереса, подпишете нови договори, търсете ново място, на което да развиете личния си потенциал. Започнете нова работа, оженете се, поставете условията си там, където давате всичко от себе си и знаете, че държат на вас. Работете за бъдещето си.

Родените днес ще бъдат водачи на общественото мнение в различни сфери на обществения живот. Ще бъдат критици в областа на модата и изкуствата. Ще имат изгаряща и подкрепяща връзка с човек роден около 10-30 април и много по-спокоен и обезпечаващ контакт с родените около 5-15 септември.

На заченатите днес принадлежи целия свят. Всичко, което предприемат ще завършва с успех и ще им осигурява престижни позиции в живота. Тайните на небето и земята не са тайна за тях. Ще се окаже, че вместо вие да ги възпитавате, те ще ви наставляват и напътстват в изискванията на новото време.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.