Г-жа Кумчева получи отсега покана за абитуриентския бал на учениците си догодина
Авторът

4-метров плакат, торта и огромен букет за най-добрата класна

Ели КРУМОВА - понеделник, 19-06-2017 - 14:01

11 „А” от Художествената гимназия покани на бала си догодина любимата си учителка

„Благодарим Ви, г-жо Кумчева” . С този текст, изписан с червени букви на 4-метров плакат, огромен букет с цветя и красива и вкусна торта учениците от 11. „А” клас на Националната художествена гимназия „Цанко Лавренов” в Пловдив изпратиха своята любима класна Леонида Кумчева. Сълзи в очите и много прегръдки ознаменуваха изненадата, която е била пазена в пълна тайна от учителката.

Дори точно обратното – тинейджърите „признали” на класната си, че имат проблем, че е станало нещо лошо и тя по най-бързия начин трябва да отиде в училището, за да им помогне. Благородната им лъжа даде резултат и около 11 часа с бърза крачка и с угрижена физиономия тяхната класна влезе в училищния двор.

Учениците от паралелката по стенопис, скулптура и иконопис бяха направили сами 4-метров плакат за госпожата си

Вместо проблем обаче г-жа Кумчева се натъкна на любящите си ученици, а край тях едва ли не се бе насъбрало половината училище. „Тя винаги ни е подкрепяла. От 9.клас до момента никога не ни е предавала, помагала ни е и ни е защитавала. Обичаме я и искаме догодина да бъде специален гост на нашия абитуриентски бал”, казаха организаторите на изненадата Николета и Мария.

Любимата класна на 11 „А” Леонида Кумчева не успя да скрие сълзите си

Учениците изчетоха благодарствено писмо към госпожата си, която за последна година е преподавателка по физическо обучение в училището им, тъй като излиза в пенсия.

Подготовката за посрещането на любимата класна се пазеше в пълна тайна

„Дай Боже повече такива добри деца, които да уважават и тачат своите учители”, коментираха случайни минувачи, станали свидетели на милото и импровизирано тържество в двора на Художествената гимназия. 

 

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.