Хороскоп за 11 юли, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 11-07-2016 - 01:44

Овен 21 март – 20 април

Денят започва провокативно, а и може да завърши така, ако не сдържате коментарите, ако не внимавате с документацията си и с пожеланията, които изказвате волно или неволно. Нищо важно не споделяйте. Една отговорна работа може да се развали или да отиде в чужди ръце, ако бързате да се похвалите с поръчки и доставки. Не унищожавайте квитанции и бележки. Счупен домашен съд е лош знак. Повишава се рискът от престъпления. Не се включвайте в опасни комбини с хора от рисковия контингент.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-3

 

Телец 21 април – 20 май

Съветът на деня е да избягвате такива действия и дейности, които има тенденция да зациклят във времето. Не започвайте съвместни инициативи с хора, които и друг път са ви подвеждали с поръчки и доставки или са показвали нелоялност. Вероятно е да изживеете някакво особено приключение, което ще даде знак какво в живота ви ще потръгне и какво ще зацикли. Имате възможност да се разберете и в любовта. Уточнете позиции и претенции, защото от утре Венера ще ви гледа в тежък аспект от знака на Лъва и отношенията може да се влошат.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят сбъдва благите пожелания, позволява с жестове и предложения да привлечете важни за работата и бъдещето ви хора. Проблемите в отношенията на околните ще дадат възможност да играете разпоредителна роля в не един живот. Започнете такава работа, която до утре ще приключите. И парите ви ще имат бърза възвръщаемост. Ден на компроматите, които ще ви дадат придимства. Ще научите преди другите информация от особено значение. Ако я използвате по предназначение ще елиминирате конкуренцията.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Просто не ви е ден. На всички нива са възможни провокации. Днес и утре в хороскопа ви действа кръст на планетни сили, който ще повлияе негативно на отношенията ви с партньори, на дейностите и работата, както и на здравето. Не казвайте големи думи, ако след това няма да последват големи дела. Въздържайте се от неприятни за другите коментари. Думите и действията ви може да бъдат изтълкувани превратно. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-3

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не лъжете и не провокирайте другите да го правят. Казаното днес ще рекушира до два дни в неприятни за вас действия и случки. Бъдете внимателни с документацията си. Ако се налагат пътувания и командировки заминете следобед. До вечерта може да намерите нужното ви лекарство или специалист. В организма ни се включват фините енергии. Доверете се на предчувствията, на усета си за променящата се ситуация и в любовта. Утре Венера ще навлезе във вашия знак, а това ще донесе любов, предложения и щастливи мигове заедно.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Благоприятен ден за лечения и лечебни процедури, но не и за вадене на зъб. Днес и в живота няма компромис, хватката е „зъб за зъб и око за око”. Всяка излишна и накриво казана дума ще провокира скандали, които е вероятно да се разрастват във времето. Не си позволявайте посредническа роля в отношенията между други двама. Със сигурност ще излезете виновни за чужда вина и недомислие. Нищо отговорно да не се започва. Следобед не пропускайте добрата възможност да се сдобрите с някого. Простете и върнете дълг на внимание.

Р-4

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените във втората декада да бъдат внимателни в приказките и пожеланията. Каквото си пожелаете ще се сбъдне и дано после не се чудите как да се отървете от него. Не носете със себе си оригинални документи, за които нямате дубликат. Не оставайте без надзор близките и децата, както и работата, от която се прехранвате. Не късайте писма и бележки. Здравето е настабилно. Следобед е добре за преместване в нов дом или офис. Контролирайте лично всичко, което за вас има важно значение. Оставеното без надзор ще даде фира.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-3

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Още със ставането пожелайте на себе си и на близките си хора нещо хубаво. Този ден сбъдва благите пожелания. Негативните ще ви се върнат като бумеранг, така че внимавайте. Ще сънувате пророчески сън, в който може да видите истинското си предназначиние или в символичен вид това, с което трябва да се занимавате. Днес се включват енергиите на финно ниво. Обръщайте внимание на всеки жест, на всяка подробност и детайл. Нещо загубено може да се превърне в компромат. В любовта вървите към изневери.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на честната политика. Освободете се от тежестите и от греховете, които ви тежат. Всичко, което направите по законите на сърцето ще носи успокоение в отношенията. Ден на варбалната магия. Едно пожелание може да направи вас и близките ви щастливи, да ви избави от нещо вредно и разболяващо и да пренасочи амбициите ви в печеливша посока. Днес се правят и лекарства за тежки болести. Повярвайте си и животът ще ви даде нужното лекарство в различен житейски план. Благоприятен момент за пътувания и командировки.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Проблемен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Ще се объркат отношения, документи и плащания. Може да загубите нещо важно и да станете обект на атаки по различни линии на работа и живот. Здравето е нестабилно, но лек за всичко може да се намери. Реагирайте навреме и ще се справите с болките. Счупен домашен съд е лош знак, но Козирогът не вярва в знаците и това го прави едностранчив в подхода към случващото се наоколо. Едно пожелание ще се сбъдне, дано го поискате от сърце.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Ще получите важни знаци от съдбата. Този ден ще ви донесе нужната подкрепа и разширение, възможност да се пренастроите и да пренасочите енергията си в нова и печеливша посока. Ще се сбъднат не само вашите пожелания, но и тези на другите към вас. Днес благата дума отваря железните врати на недоверието и неразбирането. Може да влезете в нова среда, да се преместите на ново място и да получите обнадеждаващи предложения. Пожелайте си всичко неприятно да остане в миналото. Сдобрете се с любим човек.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за пророчества и наричане. Не бива да се кълне. Бумерангът ще се върне, ако мислите лошо някому. Ще се събудите с някакво особено вдъхновение и озарение по даден въпрос. Доверете се на предчувствията си и до три дни ще се справите с неприятност, която в момента изглежда непреодолима. Не спекулирайте с компрометиращи някого материали. Може да намерите нещо, което ще бъде ключ към нечие сърце и доверие. Денят изисква диета и пречистване на тялото и душата. Сънищата ви подсказват накъде да се насочите.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка, която на фона на универсалната деветка, каквато е 2016 г. ще ви донесе пречистване, раздели, край на връзки и дейности и важното за някого дипломиране. Тази година се свързва с есента. Излизате от детството или от младоста и през 2017 г. трябва да направите нов избор, да тръгнете към нова работа, връзка и начин на живот.

Родените днес ще имат нестандартен подход в различни ситуации и нестандартна ориентация в живота. Ще мислят различно, ще чувстват различно и може би трудно ще ги разбирате. Имат два пътя, да променят другите или да се оставят да бъдат променени. И пътуванията им ще са рискови и животопроменящи.

Заченатите днес ще бъдет добри оратори, лекари и активисти в различни посоки на живота. Ще намират винаги нещото, срещу което да се борят и възстават. Трудно ще понасят статуквото.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.