Willow прави кърменето по-лесно

Агенция Монитор - сряда, 11-01-2017 - 12:38

След бременността и раждането на дете, кърмещите майки се сблъскват с истинските предизвикателства. Едно от тях е, че помпите за кърма изискват уединение и често е необходим контакт или голяма чанта, за да се пренасят и използват. Помпата за кърма Willow, представена на CES 2017, предлага свобода с безжичен дизайн освобождаващ ръцете и може да се носи под дрехите.

 Ползите от кърмата за новородените са отдавна доказани. Въпреки това, съвременните методи за изпомпване на мляко може да накарат майките да се чувстват, като фабрика за храна. Било то, ръчни или моторизирани, модерните помпи за кърма обикновено включват бутилки и маркучи, а електрическите добавят и механичен звук.

Willow Pump предлага на майките кърмачки преносим, ​​по-тих и по-свободен начин за кърмене. При Willow не се налага отделни части да се свързват заедно в последователност, а всяка чифт помпи Willow включва накрайник, тръбичка, отделение за безопасно съхранение на кърмата и меаханизъм, като едно цяло устройство. Частите безпроблемно се свързват една към друга без никакви висящи или открити части.Кърмачките поставя Willow, така че накрайника да е правилно центриран, както при всеки друг тип помпа за кърма. Копчетата в горната част на устройството предоставят лесен контрол, а млякото се събират в специално оформени против разливане контейнери. Интелигентния механизъм за изпомпване усеща количеството отдавана кърма на всеки индивид и автоматично преминава от фази  на изпомпване до изцеждане. В края на деня, Willow се презарежда от контакта.

Тъй като, цялостната форма много наподобява тази на женска гърда, жените могат да носят Willow дискретно под обикновен сутиен. Това означава, че изпомпването може да се постигне без да се налага да се събличат, а сутиена поддържа помпите освобождавайки ръцете. Благодарение на захранването с батерии, майките могат свободно да се движат.

 

 

 

Мобилното приложение Willow Pump разполага с практически инструменти предлагащи допълнителни познания. Свързвайки Willow със смартфон или таблет чрез Bluetooth, потребителя може следи количеството кърма в реално време, да сравнява данните от предишни сесии, да настройва известия и много други.

За заинтересованите за здравето и безопасността, компанията посочва, че всички части, които правят контакт с кърмата са одобрени от Администрацията по Лекарствата и Храните на САЩ (FDA). Накрайниците, тръбичките и контейнерите за кърма са подходящи за миене в съдомиялна машина, като компанията предлага резервни и препоръчва да бъдат подменяни на всеки три месеца.

 
Тагове:  KCES-2017Willow-Pump

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.