На Острова

Компания търси професионален пияч на уиски

Агенция Монитор - четвъртък, 10-08-2017 - 14:58

Време е да направиш най-мечтаната стъпка в живота си и да тръгнеш смело напред към любимата работа. Не е нужно да питаш каква е, защото сме я открили вместо теб. Шотландската компания Grant`s търси истински алкохолен почитател и ценител на качествено уиски, който да дари своя черен дроб като посланик на питието и да обикаля по целия свят, консумирайки различните марки уиски.

Само трима щастливи кандидати ще имат шанса да летят до различните дестинации и да се насладят на качествен алкохол. Тримата щастливци ще трябва да изберат само три дестинации, които да посетят през октомври: Полша-Израел -Индия, Южна Африка-Колумбия-Скандинавия, Русия-Тайван-Франция.

Какво ще се очаква от тях? Като посланици на уискито, те трябва да представят различните марки, да пият уиски и да призовават останалите да правят същото. Кандидатите ще трябва да направят коктейл, който да съдържа уиски и поне още две съставки, както и да споделят творението в своя Instagram профил с хаштаг #GrantsInterview.

След това ще бъдат отбрани около 250 човека, а на следващия кръг ще останат едва 20, които пък ще бъдат редуцирани до само 3-ма. Побързайте, защото срокът за представяне е до 31 август и с това ще имате пълната възможност да получите заплата, за да пиете и да каните други да правят същото.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.