Новият бензин катапултира мощния Mercedes-Benz GLE Coupe 450 AMG 4Matic.
Снимка Тони Тончев

100-октанов бензин за най-расовите спортисти

Денислав Стоянов - вторник, 12-07-2016 - 20:00

Новото гориво EKO Racing 100 увеличава мощността и пази двигателя

Расовите спортни автомобили задължително са с бензинов двигател, а техните собственици не жалят средства и обикновено ги зареждат с най-качествените горива. За всички любители на спортните автомобили и състезателната динамика вече има ново поколение 100-октанов бензин EKO Racing 100. Новото поколение високооктаново гориво увеличава мощността и пази двигателя на автомобила. Новото гориво е направено по специално разработена формула, която гарантира максималната мощност и отличното представяне на двигателя, а специалните добавки, с които бензинът е обогатен, поддържат цялата горивна система на автомобила максимално чиста и защитена от корозия. Бензинът EKO Racing 100 вече се предлага на почти всички обекти от веригата на бензиностанции ЕКО.

Изпълнителният директор на „ЕКО България“ ЕАД Георги Деянов имаше честта да извърши символичното първо зареждане с новото високоотканово гориво.

Новото поколение 100-октаново гориво е  вдъхновено от успехите на отбора на EKO Racing. Най-добрите състезатели на България и пилоти на ЕКО Racing Team - многократният шампион по автомобилизъм Илия Царски и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой споделиха какво е чувството да усещаш максималната мощност  на двигателя. Експертът по горивата с дългогодишна практика Никола Глухчев представи и основните предимства на EKO Racing 100. Минути след официалното представяне на новото гориво, част от гостите направиха уникален тест-драйв на супермощния автомобил Mercedes-Benz GLE Coupe 450 AMG 4Matic и сами се убедиха в предимствата на новия бензин EKO Racing 100.

Шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой (в дясно) сподели какво е чувството да усещаш максималната мощност на двигателя.

Изпълнителният директор на „ЕКО България“ ЕАД Георги Деянов имаше честта да извърши символичното първо зареждане на автомобил с новото високоотканово гориво. „В „ЕКО България“ винаги сме се стремили да работим едновременно в две посоки - за конкурентното развитие на пазара и за увеличаване на доверието на потребителите към сектора. Ключов приоритет за нас са иновациите в продуктовата ни гама, за да можем да отговорим на високите изисквания на потребителите ни. С добавянето на новия 100-октанов бензин EKO Racing 100 в портфолиото ни от висококачествени горива продължаваме да инвестираме в посока увеличаване на удовлетвореността на нашите клиенти”, сподели Георги Деянов.

За желаещите да изпробват новото гориво на разположение бяха BMW 435i Gran Coupe и Mercedes E 200.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.