Хороскоп за 21 декември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 20-12-2016 - 19:17

Овен 21 март - 20 април

Един преломен ден. Очертават се генерални промени в начина ви на живот. Нещата ще стават внезапно. Ще бъдат засегнати болезнено хората родени около пролетното равноденствие. Днес Слънцето навлиза в Козирог, а Луната във Везни - точките на зимното слънцестояние и есенното равноденствие. Отношенията между деца и родители ще се изострят, ще трябва да се взимат важни решения. Добре е да вземете съвет от капацитет. Не си позволявайте прибързани действия в момент на афект.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

С навлизането на Слинцето в хармоничния ви Козирог доста неща ще започнат да се оправят в живота ви. Днес може да получите почти безплатна консултация, да съберете мислите си и хората, които ви интересуват и да вземете важно решение за промяна. Не отлагайте важната работа за утре, когато странични сили ще направляват живота и личния ви избор. В момента късметът работи с пълна сила за родените до 1 май. Ще намерите нужното решение и подкрепа, а това ще помогне да изберете нов професионален път през 2017г.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще получите информации и дължими пари. Правите връзки с полза за бъдещите ви инициативи. Хора в притеснено и подчинено положение ще ви правят услуги, а вие ще връщате някому услугата и парите, които дължите. Ще се измъкнете от неприятни зависимости и ще се сдобиете с така нужната ви самостоятелност. От днес Слънцето вече не ви гледа в опозиция. Смирява се и конкурентната атака, която усещате напоследък. Идват дни на омиротворение. Родените до 1-и юни са в по-благоприятна позиция.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не предприемайте нищо съществено без необходимите консултации и проучване. Родените до 1 юли са в неблагоприятна позиция. От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Работа и семейни отношения ще бъдат противопоставени. Не се опитвайте да носите две дини под една мишница. Намалете изискванията си към колеги и близки. Намерете си заместник, който до ви освободи от неприятните ангажименти. Денят е добър за предаване на опит и знания, но не и за ключови командни позиции.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за проучване в тайни области на професионални и бизнес дела. Всичко, което разберете ще ви влезе в работа, ще ви помогне да се утвърдите на работното място и в партньорските отношения. Може да използвате получените информации и да си издействате нужните екстри, постове и придобивки. Който е в час с промените наоколо той ще управлява и насочва ситуацията в своя полза и интерес. Тази вечер е добре да се срещнете с покровител. Поне в една посока ще постигнете напредък и ще решите личен проблем.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-6

Здраве-6

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

От днес Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога. Ще се случват събития помогащи да заемете по-добра професионална позиция. Този ден може да ви срещне с покровители и спонсори. Това ще отвори нова страница в търговската ви инициатива в началото на новата година. Чудесно се усвояват знания, а получените информации ще попълнят пъзела, който подреждате от доста време. Дори и на сън ще навържете нещата и ще се събудите с блестящи идеи. Започнете нов квалификационен курс.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Везни 23 септември- 22 октомври

Навлизате в труден период. Чак на Коледа ще си починете. В момента възникват задачи и се случват промени, които може да развалят стройната ви програма. Родените в първите дни на зодията са в по-неблагоприятна позиция. С предложенията, които правите на работното място ще си вкарате автогол. Ще ви възложат да реализирате това, което предлагате. Ще получите и напомняне за обещаното и недовършеното. Качвате адреналина. Не се напрягайте с тежка физическа работа. За тази вечер планирайте среща с покровител.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Стойте близо до шефове и посредници. В този ден печелят хората пиещи вода от първоизточника. Всяка информация намерена и получена днес ще ви даде шанс да излезете от лична и професионална криза, да намерите перспективна работа и да се внедрите в нова пазарна ниша. Дори нещо случайно прочетено и споделено ще ви помогне да навържете фактите и да направите силен ход в началото на годината. Ще сънувате и пророчески сън, в който подсъзнанието ще ви предложи решението на сложен проблем.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-6

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден, в който е добре да се търси съвет от капацитет, да се плати за консултация и информация, от която много ще се спечели или ще получите шанс да реагирате адекватно и да се внедрите на по-добра служебна и обществена позиция. Не споделяйте идеите си, търсете финансиране за реализицията им. Вечерта може да получите обещания за подкрепа. Четете обяви и давайте такива. Ден за среща между ученик и учител. И двамата ще имат ползи. Правите нужните връзки и си решавате проблема.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес в 10ч. 36 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Козирог. Направете консултации и проучвания в посоката на най-важните ви лични и професионални интереси. Не предприемайте нищо съществено особено в утрешния ден. Още не сте готови за подвизи и амбициозни дела. Обърнете внимание на самоподготовката. Търсете нов консултант и нова методология, които да ви помогнат да сте в час с изискванията на момента. Лесно ще усвоите някои житейски уроци. Родените в първата декада ще научават всичко с удар и по трудния начин.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

С навлизането на Слънцето в знака на Козирога вие навлизате в сатурнова дупка. Този ден изисква да се поспрем, да се огледаме, да потърсим нова информация, съвет от капацитет или консултация със специалист в интересуващата ни област. Вземете си изпитите, намерете начин да направите впечатление на хората, от които очаквате подкрепа и спонсорска защита. Тази вечер е добре да преговаряте по въпроси касаещи финансиране и спонсориране на важни ваши идеи и проекти. Ще ви плащат добре и за съветите, които давате.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят се свързва с тайното знание, с възможноста да намерите информация преди конкуренцията и да направите изпреварващ ход. И на сън ще ви осени идея, която ще ви спести дълги часове в търсене на верния път. Започнете нов квалификационен курс. Може да получите покани, които ще ви отведат при бъдещите ви учители, наставници и мениджъри. Ден на неслучайните срещи, за които разстоянията нямат значение. Всичко, което научите ще ви влезе в работа. Взимайте уроци от големите майстори, а ако се чувствате такива намерете си ученик.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Навлизате в година шестица, която ще донесе мир и хармония у дома, може да ви свърже с бъдещите ви партньори и да ви ожени. Чакайте придобивки и увеличение на семейството. Насочете всички сили за укрепване на семейните връзки. В края на 2017г ще влезете в период на тежки изпитания, които ще ви разделят с приятелите и средата ви. Ще се наложи да продължите в нова среда и посока.

Родените днес трудно ще взимат решение, ще се нуждаят от съветите на близки, учители и капацитети. Един ден самите те ще станат учители, но до тогава ще са зависими от дейстивята, идеите и насоките на околните. Ако намерят партньор роден в началото на Везните ще се радват на професионално и семейно щастие.

Заченатите днес ще бъдат поборници и защитници на закона, без значение дали той е добър или лош. Ще съхраняват традициите, ще пазят устоите на обществото. Чрез тях се прераждат видните ни предци.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.