Хороскоп за 7 април, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 07-04-2017 - 08:21

Овен 21 март - 20 април

Имате шанс за стартиране на нова служебна и лична програма. Внимателно оценете всеки факт и предложение. Не се разсейвайте с дреболии. Следете играта на другите и не отклонявайте предложения. Този ден ще ви даде възможност да се тествате в нова среда, да постъпите разлчно и да обявите решенията, които другите очакват от вас. Не разчитайте само на ентусиазъм. Дайте всичко от себе си, ако искате да привлечете благоприятни отзиви и случайности. Вечерта се приберете с подарък, повод ще се намери.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес в хороскопа ви действат брилянтни сили, които ще подкрепят ръката на ентусиастите, а и мързеливците ще има с какво да се похвалят. Съдбата прави жестове за вас. Не лежете на стари лаври. Някои са заслужени, други ще трябва да заслужите в бъдеще с повече старание и работа. Имате шанс да попаднете в спонсорска и дарителска програма. Добре е сами да участвате в подобни форми на благотворителност. До утре времето е ваше, шансовете са на ваша страна и късметът идва точно когато най-малко го очаквате.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Трудно ще наредите професионалния и личен пъзел. Липсват ви парчета от схемата. Важен за бъдещето ви човек отсъства или се е покрил. Родените в първата декада да не участват в публични изяви и да се опитат да си свършат сами належащата работа. Не се оплаквайте. Това, което днес ви липсва вчера неправомерно сте го взели или изисквали. Никъде на отивайте без подарък тази вечер. И в утрешния ден ще се чувствате озоставени и предадени, ако не направите каквото се изисква от вас. Днес не може да минеш метър.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на питото и платеното, на исканото и доставеното. Играйте честна игра и може да разчитате на лоялност. Добре е да се работи в екип, да се търсят нови източници на сила и ресурс. Енергията ви е на високо ниво, но ако не внимавате и от високо може да паднете. Ще си проличат истинските приятели и тези, които ви обичат. В късния следобед навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед е добре да се участва в дарителски и спонсорски инициативи. Поискайте си нещо, спонсор за всичко и за всеки ще се намери.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не се претоварвайте, не се занимавайте с прекалено сериозни и отговорни дела. Днес е добре да се поспрете, да си дадете сметка от какво имат нужда близките ви хора, на кого какво дължите и кой в някаква степен ви е длъжник. Всеки жест на внимание и обич тази вечер ще отваря заключени врати и сърца. Отношенията се затопят, излизате от периода на излишна конфликтност и заяждане. Предстои една омиротворяваща вечер, в която не се препоръчва да си нарушавате спокойствието и семейния комфорт. Спазвайте диета.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Луната навлиза във вашия знак и задвижва равностранен триъгълник от сили благоприятстващи всяка ваша инициатива, всяка добронамерена мисъл и благо желание. Лесно ще свършите и най-трудната работа и ще излезете с чест от неприятни положения. Ще ви канят на гости. Организирайте пътувания. Добре е да направите жестове към хора, които в миналото са ви помогнали и защитили. Предстои вечер на тези, които се чувстват длъжници, било на някого или на съдбата. Ден за прояви на благотворителност.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септемри – 22 октомври

Опитайте да отмените някого в задълженията му и позволете на друг да ви помогне лично за вашите работи и затруднения. Работата ще потръгне където има сговор и единомислие. Не е ден за еднолични напъни и желания на всяка цена да се постигне нещо. Не работете притив другите, съюзете се. Заедно ще имате повече шансове срещу конкуренцията. Вечерта се включва каналът на космическата любов. Не започвайте със скандали, търсете примирието, планирайте за утре сутрин дарителска акция и благотворителна проява.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят носи и за вас омиротвореие, възможност да се преодолеят различията и да се задвижи стопирана в миналото програма. Не бива да сте пасивни, но и прекалената амбиция трябва да се тушира. Претеглете на везните на взаимноста и любовта всичко, което се каните да предприемете. Тази вечер ледовете ще се стопят, някой ще получи предложоение, а друг ще се почувства отново обичан и желан. Който в този ден не е милостив сам ще се лиши от милост и не бива да очаква състрадание. Отменете любимия в задълженията.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не се товарете с много задачи и извънредна работа. Навлизате в труден период, в който от една страна ще ви притискат чуждите амбиции, а от друга вашите. Родените в първата декада ще изпуснат влака към една важна за тях цел, но на първо време няма да го забележат улисани в работа и задачи. Отива си непризнатата и недооценена любов. Опитайте да я задържите тази вечер с подарък. Всеки жест ще е от значение. Не пропускайте момента да се коригирате и докажете чувствата си. Работата няма да избяга.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за нови начинания, за активна дейност, проучване и участие в консултантски услуги. Може да подпишете нов договор и да си осигурите паралелна заетост. Този ден ще ви изкачи на висок връх в кариерата и обществото. От значение е да знаете какво искате и накъде сте се запътили. Не позволявайте да ви объркат тези, които сами са поели в грешна посока. Тази вечер изисква да сме заедно с най-близките и любими на сърцето хора. Не е време за случайни контакти. Върнете дълг на признание и обич. Посетете родителите си.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес се движите към върха на планината от амбиции. Не правете нищо на всяка цена. Поставете си и приемете само такива задачи, които няма да ви превърнат в роби на работата. Не бива да сте пасивни, но и прекалената заетост не е репоръчителна. Не се нагърбвайте със задълженията на мързеливци и лаици. Днес всеки трябва да си поеме отговорностите и задълженията. Вечерта засвидетелствайте обич към тези, които обичате. Навлизаме в деня на сърцето, не може да си позволиш безразличие.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 феврури – 20 март

Тръгвате с амбиция за постигане на нещо голямо, нещо ценно и значимо за вас и близките. Ще се зареждате от желанието да обедините сили и интереси с хора доказали лоялност във времето назад. Не всичко обаче е работа, не всичко е отговорност и амбиция. С напредването на деня ви обхваща едно омиротворение, виждат ви се дребни и нищожни страстите, които ви гонят на фона на голямата любов и признателност, която изпитвате към близки и приятели. Зарязвате работата, купувате подарък и се прибирате да празнувате.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Навлизате в прилив, но до лятото промените ще идват трудно, ще се налага да водите битки със закона, с нелоялни работодатели и партньори. От септември започвате възход нагоре, към отдавна гонени цели, позиции и възможности. Ще намерите и допълнителна работа. През 2018 г. отговорностите ви ще нараснат двойно.

Родените днес до обед са заредени с амбиция да покорят света, а родените следобед ще са водени повече от чувството на любов и грижа към цялата пророда наоколо. Пътищата им се разминават, но всеки ще стигне до своята цел.

Заченатите днес ще са надарени с необикновенна магическа сила. Ще владеят енергии, които не на всеки ще са познати и ясни. Ще притежават лечебни сили и устрем да помагат на ближния.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.