Хороскоп за 29 декември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 28-12-2016 - 19:08

Овен 21 март – 20 април

Малко преди 9 ч. сутринта е точното новолуние в знака на нехармоничния ви Козирог. Моментът е неблагоприятен за раждане със секцио, но ако сте решили да правите бебето сега е момента. Между 7-9 ч. днес може да заченете дете със щастлива съдба, което ще изживее възможно най-обезпечения живот в съвременните условия. Анализирайте пътя напред, направете си точна сметка и статистика на победите и грешките и набележете пътя напред. Ден за отдих. Не стигат сили за тежки физически натоварвания.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Денят носи късмет, пари и придобивки за родените в първата декада. Получавате екстри определени за друг, но и такива които съдбата отдавна подготвя за вас. Приключвайте, но не започвайте нищо ново. Денят не е благоприятен за робота в екип. Отговорностите не се разпределят правилно, както и общо спечелените пари. Направете си стройна план-програма за предстоящите дни и проведете разговорите, които ще обезпечат нещата. Утре ще се събудите с чудесна идея, която ще допълни пъзела и ще ви утвърди на престижни позиции.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

До 9 ч сме оставени на собствен ход. Доброто и злото не се намесват в делата ни. Пожелайте си нещо, но не и такова, което ще е в ощърб на някого. Може да проведете и разговорите, които ще разчистят пътя ви напред. Бъдете откровени с приятели и врагове. Върнете се към източниците, към детството, към преживяното в миналото, което в момента е на път да се повтори на по-висока навивка в живота ви. Дано не повторите старите грешки с новите партньори. Ден на творческите замисли и вдъхновения.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

За родените около 1 юли денят е рисков и неблагоприятен за всякакъв тип натоварване. Намалете изискванията към себе си, отложете старта на проект, който ще изисква повече сили. Ще почувствате слабост и неувереност, особено ако се налага да се състезавате с някого. Препоръчва се диета. Смирете амбицията на работното място. С голяма вероятност ще се провалите, ако изисквате максималното от себе си и другите. Давайте го по-лежерно, почивайте, обмисляйте планове и намерения и не правете важна крачка напред.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес между 7 и 9ч сутринта има прозорец на сила, на възможност да бъдем себе си, да постъпим така както искаме и го желаем, а не така както ни диктува някой или ситуацията. Бъдете себе си и ще постигнете максималното. Това обаче е неблагоприятен момент за планирано раждане. Енергията е на кота нула. Трудно си поемаме дъх и трудно се внедряваме в нова среда. Добре е да представите професионални проекти за одобрение. Денят е благоприятен за планиране, за съгласуване на общите инициативи с партньори и шефове.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Всичко, което доведете до успешен финал ще ви носи облаги, пари, допълнителни бонуси и екстри. Ще се случват събития, които ще ви утвърждават в средата ви и на работното място. Не бързайте да давате отговори на предожения и покани. Ден за размисъл, за претегляне на плюсове и минуси и за инвентаризация на досегашните връзки. Това, в което сте вложили много усилия и труд в миналото вече ви се отплаща. Навлизате в тридневен перид на успехи и постижения, които ще ви изкачат на върха. Това, което днес ви липсва утре ще го имате.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септемвври – 22 октомври

За родените около 1 октомври денят е особено рисков и тежък. Четири планети ви гледат в нехармоничен аспект от знака на Козирога, а Уран от Овен пречупва ситуацията през призмата на агресията и внезапните обрати. Нищо важно и сериозно да не се започва особено в служебен и професионален план. Може да си навлечете куп неприятности, ако не се смирите, ако поставяте изисквания и ултиматуми, които няма как да бъдат удовлетворени. В сила е поговорката „кой каквото прави на себе си го прави”.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-3

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Между 7 и 9 ч. днес може да свършите много добра работа, да финализирате проекти, да изплатите задължения, да получите съответните облаги и обещани екстри. Чудесен момент за зачатие на деца, чиято карма вече е изплатена и е вероятно да изживеят живот-награда за миналите старания и страдания. Концентрирайте се тази вечер над най-важните задачи и утре ще се събудите с готовите отговори. Каквото и да ви съветват и както и да ви притискат днес не започвайте нищо важно. Ориентирайте се към инвентаризация и в любовта.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До 9ч. имате повече възможности да придвижите професионални дела, да уредите документи и да получите нещо заслужено и обещано преди. Съветът е нищо важно и значимо да не се започва в днешния ден на новолуние, когато енергията е в най-ниските си нива, а болната амбиция само наврежда и разболява. Ориентирайте се към финала, а не към старта на каквото и да било. Всичко, което се посади в оранжерите ще се хване. Вероятно е и зачатие на деца, чиито живот ще бъде защитен и обезпечен, а и вашият покрай техния.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за размисъл. Малко преди 9ч е точното новолуние във вашия знак. Неблагоприятно за планирано раждане, а другото е въпрос на карма. Изправени сте пред личностна и професионална инвентаризация. Направете разбор на отношенията, не предприемайте нищо сериозно. Планирайте бъдещите инициативи. Проведете разговорите, които ще сложат финала на ваши отношения или дейности. След този ден мисълта и действията ви трябва да променят посоката си, да ви устремят към нови цели и хоризонти.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Новолунието в съседа Козирог винаги е най-трудният момент в сатурновата ви дупка. Не си поставайте амбициозни задачи, не започвайте нищо, на което смятате да разчитате в бъдеще. Всичко направено с големи очаквания и амбиции ще тръгне накриво, ще се нуждае от промени или направо ще ви откаже от играта. Отделете време и и намерете място за размисъл. Не позволявайте да ви поставят условия и да определят бъдещето ви хора, които и друг път са ви проваляли. Бъдете внимателни към здравето си, спазвайте диета.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за планиране, за проектиране, за влагане на усилия и стремежи в подготовката за бъдещите инициативи. Нищо важно и значимо да не се започва. Лош ден за запознанства и подписване на нови договори. Останете където сте, запазете самообладание и се опитайте да приключите работата, която влачите от доста време. И в отношенията си направете инвентаризация, откажете се от разболяващи и вредни връзки. Ден на изблици на вдъхновение и творчески замисли. Утре сутрин ще се събудите с чудесна идея в ума.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Честит Рожден Ден!

Навлизате в лична година шестица, която ще донесе придобивки, вероятност за нов дом и семейство. Шест е числото на Венера, първото хармонично число, което може да донесе и така желаната хармония в живота ви. Важните и благодатни промени ще станат към края на годината. Постарайте се повече дотогава.

Неблагоприятно за раждане около 9ч. Родените днес ще бъдат тесни специалисти, ще имат работа, в която ще постигнат върхове, но нищо друго няма да ги интересува. Притежават гениалност, която на моменти ще ги кара да оглупяват и да работят повече за чужди интереси. В картите Таро техният символ е Свещенният глупак, нулевата карта, която носи много и малко, в зависимост от това, къде е поставена спрямо еденицата и новото начало.

Днес в интервала между 7 и 9ч. сутринта ще се зачеват деца, на които съдбата ще даде живот-награда за миналите старания и страдания. Ще имат повече от другите, ще се радват на щастие и многотия, а и вие покрай тях. Финално прераждане за тези висши души.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.