Хороскоп за 7 май – неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 07-05-2017 - 11:23

Овен 21 март – 20 април

Един от най-мощните дни в месеца, в който се събужда енергията Кундалини. Не бива да стоите пасивни и да се излежавате до късно, но и да се преуморявате не си е работа. Прекарайте повече часове сред природата на силни и зареждащи места. Бъдете внимателни с алкохола и стимулантите. Трудно се овладяват определени енергии, особено в неадекватно състояние. Родените около 1 април ще изживеят болезнени моменти в любовта и личните връзки. Днес Луната от Везни е в опозиция на Венера от вашия знак.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят дава възможност да разширите територията си на влияние и познанства, да пътувате и организирате благотворителни изяви. Следобед навлизаме в деня на сърцето. За утре не планирайте амбициозни дела преди да направите едно добро дело, да спонсорирате близък и да обгрижите някой изпаднал в нужда. Бъдете сигурни, че каквото ви е нужно може да го получите още тази вечер. Никъде не отивайте без подарък. Добре е от днес да започнете диета до пълнолунието. Сънищата ви от тази вечер ще се сбъднат.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с огромна регенерираща сила. Бъдете внимателни. Вероятно е да изиграете определяща роля в нечий живот, а това повишава максимално личната ви отговорност. Ако не сте сигурни в това, което правите по-добре не го правете. Правото и законът са на ваша страна и ще покровителстват действията ви до вторник на обед. Тази вечер може да се разберете по важен въпрос касаещ бъдещето на много хора. Навлизаме в деня на сърцето. Никъде не отивайте без подарък и в утрешния ден. Участвайте в прояви на благотворителност.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не се препоръчва пасивност, но трябва да сте по-внимателни на всички нива. Може да направите нарушение и ще влезете в нерегламентирани връзки. Днес и утре вървите по тънък лед от неустановени и даже вредни за вас контакти, които може да ви забъркат в юридически скандали. Проведете прочистващи процедури, не се претоварвайте, грижете се за близките и направете някому желан подарък. Съветът е да не излизате от личната си територия на задължения и отговорности. Не замествайте колега.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на пасивност и тихи семейни занимания. Релаксирайте, бъдете внимателни, не се занимавайте с дейности, за които нямате нужния ценз и компетентност. Вечерта може да получите предложение и покана, които ще стабилизират материалното ви положение. Може да се окажете обект на спонсорство в интересуващата ви област. Започнете утрешния ден с дарителска инициатива. Каквото дадеш това ще получиш. В такъв ден, не може само да се иска и претендира. Подкрепете нечии действия и амбициите на децата.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден с огромна възраждаща сила. До вечерта може да се разберете с роднини по имотни въпроси и в следващите дни да ги решите окончателно и юридически. Този ден отваря врата към сърцата, помага да се подновят и редактират отношения, да се излезе от лична или професионална криза и да се намери нов път за развитие. За утре планирайте среща с евентуални спонсори и с хора, които могат да ви направят някакви услуги или да заредят бонковата ви сметка. Днес и утре си разменяме жестове и подаръци, грижим се един за друг.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден с огромна възражаща сила. Поне един от големите проблеми, пред които сте изправени ще се уреди. Ще намерите допирни точки дори и с тези, с които времето и начина на живот са ви разделили. За вечерта очаквайте важни гости или обаждания, които ще отпушат нещата и в професионален план. Чака ви вдъхновен понеделник, в който трябва да направите поне един избор и нека той да е със сърцето и душата. Планирайте благотворителни прояви. И ако сте човек на изкуството подарете на публиката вдъхновението си.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на отговорни срещи и разговори, които ще помогнат до два дни да промените начина си на живот, работата или даже местоживеенето си. На прага ви може да застанат неочаквани покровители, а и очакваните ще направят повече отколкото предполагате. Ден с огромна възраждаща сила. Не се претоварвайте и не отивайте в крайности. Това, което ви даде животът днес и утре ще ви е напълно достатъчно, за да бъдете щастливи в днешните условия. Ще получите откровение как да се постъпи в труден момент.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на трансформации и промени, които очакваме от доста време. Поне в една посока от живота ви ще се случи нещо непредвидено и желано, такова че да отпуши зациклените ви отношения и да ви извади от лични или професионални кризи. Вечерта се включва каналът на любовта и себеотрицанието. Мислете и действайте повече със сърцето, а не с ума и вечното пресмятане на ходовете. Планирайте за утре сутрин едно добро дело. До вечерта и над вас ще се изсипе рогът на благодеянията. Ще решите с лекота спорен юридически казус.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Днес и утре ще ви е трудно, ще ви помагат тези, които смятате за по-чужди и далечни, а най-близките сякаш са ви забравили. Тази вечер може да направите някакво нарушение или да влезете в излишни спорове, които може да ви докарат юридически проблеми. Неприятностите ще са повече за родените във втората декада, особено ако не са склонни да работят повече за другите и по-малко за себе си. Не планирайте за тези два дни нищо амбициозно, а се постарайте да подкрепите амбициите на близки и приятели.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на високите енергии, на неочакваните открития как да се излезе от неприятни и зациклени състояния. Ще получите някакво особено озарение и тази вечер може да направите важна крачка в живота и в личните си отношения. Практикувайте прочистващи и пречистващи процедури, търсете начин за извисяване на тялото и духа. Привечер се включваме към канала на космическата любов. До утре на обед може да уредите спорен казус и да получите подкрепата, на която отдавна се надявате. В живота ви ще се появи небесен покровител.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Този ден ще повдигне духа и на най-отчаяните, на тези които не намират изход в кризата, която изживяват. Енергията Кундалини се движи нагоре по гръбначния стълб и ни помага да се изправим, да погледнем в очите проблемите, пред които ни е изправил живота и да ги разрешим. Вечерта ще получите подкрепа, а утре сами ще я дадете на някой, който подобно на вас ще преживее личностна трансформация. Мислете положително, радвайте се на живота и намерете сили в дребните радости. Не се карайте с никого.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Натоварването ви става двойно, идва радост в дома ви, но с нея и много по-големи отговорности. Юридическата ви позиция е силна, но през 2018 г. планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в опозция от знака на Скорпиона. Важните юридически и имотни дела уредете сега.

Родените днес ще имат силни покровители родени около 1-10 октомври. С тези хора могат да живеят, работят и другаруват успешно, да се оженят и направят обща фирма един ден. Никога не бива да губят от живота си родените под Везни. Ще водят тежки битки, но правото и законът ще ги покровителстват.

Заченатите днес ще бъдат надарени с необичайни духовни и физически сили. Нещо магично и харизматично ще има в тях, което ще им помага да оцеляват при вякакви условия и да водят в играта. Денят е добър повече за зачеване на момчета.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.