Хороскоп за 1 април, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 01-04-2016 - 07:29

Овен 21 март – 20 април

 

Проблемът на деня е, че не може да надграждаш над нестабилни основи. Ще се наложи да разрушите и разчистите терена преди да се заемете с нови дела и инициативи. Направете инвентаризация в екипа, заемете се с лечение на всички нива, на които усещате болка и нестабилност. Това е денят, който трябва да раздели семейните от професионалните ви дела, за да не вреди едното на другото. Дайте си сметка кого къде поставяте в този пъзел. Предстоят болезнени раздели преди новите срещи.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за реформи, които е добре да произлезат от вас, да бъдат задействани от вашите инициативи, а не да се определят и налагат от друг. Ден с огромна преобразуваща и възраждаща сила. Поставете условията си, дръжте се ултимативно там, където с друг подход и мерки до момента нищо не е постигнато. Ще почувствате прилив на сили, ще се представите на ниво на работното място и в секса ще бъдете неотразими. Този ден носи лично откровение за пътя напред и за стойностните неща в живота ви.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят се свързва със строителството и фундамента, с възможноста да се започне нов проект, нова работа или връзка, на които ще се разчита в бъдеще. Не се скъпете на материали, средства и усилия. Направете всичко здраво и стабилно. Това, към което се отнесете несериозно или не проучите изоснови ще ви създава големи проблеми в бъдеще. Използвайте активно свободното си време за укрепване на здравето. Планирайте пътувания и повече физически натоварвания за уикенда.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на конфликти и противопоставяния. Лагерите в живота ви се оформят. Време е да прекарате браздата, да разделите миналото от бъдещето и да тръгнете с нови хора и идеи в новата посока. Огромна регенерираща сила има в този ден. Но преди всичко се изисква да разрушите старото, да налеете основите, да стабилизирате положението и да се подсигурите в договорите, които подписвате. Всичко, което направите „пет за четири” ще се разпадне във времето и ще донесе само разходи. Направеното здраво и стабилно ще носи късмет.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден за реформи, за старт на нови дейности, за среща с бъдещи и настоящи партньори и разговори на високо ниво. В момента изтривате старата програма, задвижвате нещо ново и значимо и намирате изход от неприятна за здравето и бизнеса ви ситуация. Денят носи огромна регенерираща сила. Нищо важно не отлагайте за утре, когато ще трябва да се събразявате с исканията и изискванията на други хора. Опитайте отново там, където в миналото сте получавали откази. Променете и визията си.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Един успешен и творчески ден за вас. Настъпете педала, действайте с хъс и амбиция в посока на най-важните си цели и интереси. Опитайте да отстраните от живота си вредното и разболяващото. Искаме или не, но днес старото се руши, отпадат връзки, срещи и отношения, които вече не са актуални и само вредят на съвместните инициативи, работа и бъдеще. В този ден и сексуалната ви енегия се събужда, виждате партньора по друг начин или погледът ви се плъзга някъде встрани. Със сигурност някой ще го заболи.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Труден ден за родените в третата декада. Искате или не, но ситуацията около вас ще претърпи желани и нежелани промени. Важното е, че ще се появи нова надежда и независимо трудностите още утре ще имате ползи и ще получите награди за положените в миналото усилия. В този ден не искайте и не правете услуги. Все някъде ще се издъните и нещата ще излезат от контрол. Дори и да направите добро ще се окаже, че някого сте ощетили или затруднили. Заемете се с нужните лечения. Не смесвайте работа и личен живот.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Един революционен ден. Старото се руши, назряват реорганизации и реформи, които е добре да оглавите днес, защото още утре нещата ще станат по болезнен за вас начин. Не допускайте друг да поеме инициативата и да се изкара герой в момент, когато вие вършите цялата работа. До края на деня ще получите лично откровение за пътя напред и за трудностите, които трябва да преодолеете. Ако протакате взимането на важни решения утрешния дан ще ви нареди на опашката за късмет, пари и възможности.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Денят се свързва със строителството и фундамента. Нищо предприето не бива да се прави нестабилно. Не пестете усилия, средства и материали. Подсигурете се с нужните договори и разрешителни, ако предприемате нови инициативи. Ще спечелят хората, които добре си свършат работата и са подготвени за предстоящите срещи и интервюта. Може да спечелите конкурс и да ви повишат. В момента битката за кокала навлиза в активна фаза. Дълго отлагани дела утре ще приключат успешно за вас.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден за активен натиск в посока на най-важните ви цели и амбиции. Ще се наложи да отблъсквате атаки и да сключвате примирия. В този ден се полагат основите на бъдещето. Каквото си постелете, на такова ще легнете и ще разчитате, не само в работата, но и в личния живот. Заемете се с ремонтни и строителни дейности. Изпълнете каквото сте обещали и от доста време отлагате. Утре приключвате цикъла на неуредените сметки. Ще може да разчитате на нещо по-стабилно. Имате шанс да подпишете нови договори.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ако искате утре да се радвате на късмет, пари и служебен възход днес заложете здрави основи на всичко предприето. Време е да се подписват нови договори, да се преговаря по цени на стоки и услуги, да се променят клаузи по договори, които вече не отговарят на условията и на това, което предлагате и ви предлагат. Днес старото се руши, дават се нови идеи, излизат на преден план креативните и пробивни хора. Имате шанс не само да влезете в тази класация, но и да я оглавите с инициативите, които отдавна подготвяте.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Преломен, но и пречупващ ден. Не опитвайте да градите новото на старата база, която от доста време е нестабилна. Всичко, което предприемете ще тръгне по правилата, ако му заложите здрав и надежден фундамент. Не пестете усилия и метериали. Проведете разговорите, които ще разчистят пътя пред вас, ще ви освободят от неприятни ангажименти и ще ви помогнат да разчитате повече на себе си. Ако се налага отделете се от съвместите проекти, които вече обслужват само чужди интереси.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е петица. Време е да тръгнете в нова посока, да смените работа, да промените отношенията в дома или да се преместите в нов дом, нов офис и на нова база за лично и професионално развитие. Така през 2017 г в живота ви ще има повече спокойствие и мир.

Родените днес се предопределени да изринат Авгиевите обори на досегашния ни живот, да направят нужните проустройства и промени, които ще позволят да се тръгне напред. Имат комплексни дарби и таланти.

Заченатите днис ще притежавмат голяма физическа и интелектуална сила, но и глупоста на добряка. Ще имат и завиден апетит.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.