Хороскоп за 4 февруари, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 04-02-2016 - 00:46

Овен 21 март – 20 април

Критичен ден. На едно място ще бъдете притиснати и обезоръжени, а на друго сами ще притискате и поставяте пред свършен факт някой, който ви се е доверил. Като бели врани ще си проличат хората с комплекси, а това ще бъде сигнал за околните да ги нападнат. Ще се създават интриги, в които ще влизате както като агресори, така и като потърпевши. Съветът е да не правите на другите това, което не искате да ви се случи лично. Родените около 5 април ще бъдат изтласкани в нова орбита и дано е по-висока и престижна.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Телец 21 април – 20 май

В този ден може да постъпите различно, да заемете ново работно място за сметка на нечие падение или уволнение. Желателно е да проведете някои консултации със специалисти, но на четири очи и без прибързано обвързване. Там, където се съберат повече хора мненията ще са различни, а скандалите неизбежни. Добре е да отлагате важните си инициативи за следващите два дни, когато за всяка работа ще са ви нужни много по-малко усилия, целите ще са лесно достижими, а амбициите адекватно подкрепени.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Рисков и критичен ден за родените в третата декада. Лесно се изразходват трудно придобити енергии и средства. Може да предадете тези, които са ви се доверили и сами да се предоверите на неточните хора. Вероятно е да ви предизвикат, да ви спретнат компромат и да ви настъпят на болното място. Външната ви реакция ще издава слабостите, личните ви комплекси, страхове, некомпетентност или неосведоменост по важен въпрос, от който не може да избягате. Каквото се развали или загубите днес трудно ще си върнете.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Бъдете внимателни в отношенията с близки и колеги. Напрежението ще ескалира. От една дума може да се разрасне скандал и в следващите дни да се появат неочаквани проблеми водещи до раздели и грешни ходове. Казано е, че когато котките се карат мишките се забавляват. Внимавайте да не изпуснете контрола в ситуация, в която до момента сте доминирали. Желателно е да потърсите съвет от капацитет, от човек който е страничен наблюдател и не е пряко заинтересовано лице в ситуацията.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят ви дава възможност да наложите мнение и авторитет над колектива, семейството или групата, в която се изявявате. Ще си проличи нагласата ви да се разпореждате и командвате, в момент когато някой друг е решил да поеме в свои ръце развитието на ситуацията, на личния си живот и професионална изява. Очертават се конфликти, които ще се опитате да решите със сила. Въздържайте се от активна дейност. Предриетите днес инициативи скоро ще бъдат отречени или ще се провалят. Утре всичко ще тръгне по правилата.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в третата декада са на път да направят грешен ход в желанието да се представят и докажат на всяка цена. Може да обидите някого и сами да попаднете в подтискаща и рискова ситуация. Въздържайте се от преговори, не изказвайте мнение неподготвени и не провокирайте доброто отношение не околните. Ден на разправии и неочаквани атаки, които подкопават не само отношенията на работното място и у дома, но и здравето. Утре всичко ще тръгне с лекота и ще ви донесе чаканата победа.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес ще постигнете повече от утре. Кармични фактори разчистват пътя пред вас изтиквайки тези, които пречат на голямата ви амбиция. В момента конкурентите ви влизат в битки за територии и влияние. Използвайте момента и ще изплувате, ще извлечете ползи от положените в миналото усилия. Действайте изпреварващо, възползвайте се от слабостите на враговете и от нуждите на приятелите. Потърсете съвет от специалист. До края на деня направете своя ход. Утрешният ден ще ви донесе конфликти и загуби.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днешният ден определя приоритетите, разделя ни по различни критерии и ни включва в нови групи по интереси. Навсякъде ще се водят разговори на висок тон. Никой никого няма да слуша. В такъв момент една дума изказана от вас може да насочи ситуацията в една или друга посока. Ще спечелите от консултантска дейност, но и сами може да потърсите мнение от специалист в области, в които не ви достига компетентност. Който заеме правилната позиция в днешния ден утре ще налага правилата на играта.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък ден за родените в третата декада. Очертават се скандали у дома и на работното място. Трудно се разбират старите с младите. Ще се наложи да направите мъчителен избор, да пренебрегнете родителите или семейните връзки заради професионалните. Стопират се амбициозни проекти. Утре шансовете ви ще бъдат много по-добри, а от предприетото днес ще има сърдити и обидени, недоволни и пренебрегнати. Вероятно е да ви спретнат компромат. Ще постъпите комплексарски във важна ситуация на избор.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Действията ви от днешния ден ще донесат повече объркване и проблеми, отколкото късмет и придобивки. Не се включвайте в лични и професионални спорове. Не е нужно никому нищо да доказвате. И без това мението ви няма да бъде зачетено. Ще бъдете обвинени в конфликт на интереси и отношенията ви с важните хора в живота ви ще охладнеят. Лесно се влиза в преразход на сили, средства и енергия, лесно се губят позиции и още по лесно се обръща гръб на истинските приятели. Отложеното за утре ще носи перспектива.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В този рисков и объркан ден от няколко страни ще ви търсят за съвет. Проблемите ви ще са повече, ако от два враждуващи лагера ви търсят за арбитър, за съвет или експретно мнение. Проявете максимално личния си професионализъм. Не влагайте емоции там, където трябва да се действа с ум, разбиране и компетентност. Бъдете избирателни в контактите и прекратете лъжливите връзки. Нужна е трезва оценка на реалноста, а не впускане в излишни разговори и спорове. Сънищата са пророчески и ще се сбъднат.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков и кризисен ден за родените във втората декада. Останете където сте. Не започвайте нови инициативи, особено ако се чувствате подведени и притеснени от някой, който ще извлече ползи от усилията и работата ви. Ще бъдете провокирани към действия предизвикващи конфликти и неприятни разговори у дома и на работното място. Някой се опитва да вади горещите кестени от огъня с вашите ръце. Преди да предприемете каквото и да било посъветвайте се с вещи лица в съответната област. Утре всичко тръгва по вода.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е шестица. Очакват ви придобивки и много любов, но не и преди да изпиете до дъно горчивата чаша на разочарованията. След септември ще тръгнете напред. През 2017г. ви предстои мъчителен преход за утвърждаване в нова среда, на ново работно място, а може би и в друга държава. Време е да сложите в ред семейните и партньорски връзки.

Родените днес ще имат трудно детство, а проблемите в семейството ще им създадат едипови комплекси, от които трудно ще се избавят. Вроденият им идеализъм ще се сблъска неприятно с материализма наоколо.

Заченатите днес ще бъдат богати не само материално, а и на творчески идеи. Ще се сдобият с почести и слава, но и с едно опасно честолюбие, което може да дистанцира от живота им истински важните за тях хора.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.