Нов градски модел и нов всъдеход от Япония

Suzuki Vitara превзема офроуда с автоматик

Денислав Стоянов - понеделник, 19-10-2015 - 11:30

На автосалона в София японската марка Suzuki представя за първи път пред широката публика новия градски автомобил Celerio и новия забележителен всъдеход Vitara. На щанда на марката са изложени и кросоувърът SX4 S-Cross, както и компактният модел Swift.

 

 

 

 

 

На автомобилното изложение в София за първи път посетителите могат да видят и тестват новото Suzuki Vitara с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Тази кутия е изцяло новоразработена и има усъвършенствана система за контрол на ускорението. Новата 6-степенна автоматична трансмисия е олекотена и значително по-безшумна, като гарантира подобрена горивна ефективност и предоставя желаното удоволствие от шофирането. Благодарение на изведените на волана бутони водачът може без усилие механично да смени предавките.

 

Освен да видят изложените автомобили, феновете на марката Suzuki могат и да ги тестват, като вносителите са предвидили автомобили от цялата гама – Vitara, SX4 S-Cross, Celerio и Swift. Само до края на Автомобилен салон София 2015 вносителите на Suzuki предлагат на своите клиенти атрактивни условия за закупуване на нов автомобил в допълнение на стандартната отстъпка, както и преференциални условия за лизинг и застраховка автокаско.