Хороскоп за днес

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 06-05-2015 - 22:02


Овен
21 март – 20 април

Денят започва с надежди, но завършва с разочарования. Получавате предложения и покани, търсят ви по повод изгодни сделки, но до края на работното време ще се окаже, че сте работили за друг и сте защитавали чужда кауза. Вечерта се приберете навреме. Навлизате в рисков период до неделя. Очертават се проблеми на работното място, които ще рикошират в отношенията и плановете у дома. Трудно ще спазите обещанията си, а това ще настрои негативно партньорите ви в личен и бизнес план. Здравето е нестабилно.  

телец
21 април – 20 май

За вас денят може да започне с откази и неудобства, но до вечерта ще пос­тигнете своето, ще наложите личната си воля и интереси и ще направите успешен ход в бизнеса. Лесно мотивирате околните да действат в изгодна за вас посока. Нами­рате слабото място на конкуренцията и нанасяте своя удар. На събрания и об­­съждания ще изложите така мнения и ар­­гументи, че да защитите максимално своята кауза, независимо дали работи или не за другите. В момента няма значение кой какво мисли, а какво искате вие.

близнаци
21 май – 21 юни

Денят не започва добре, особено за хората с големи амбиции и претенции. Лесно попадате в капани за наивници. Очаквайте да ви спретнат номер. Презастраховайте се, пазете си гърба. Важните начинания отложете за края на работното време. Ако съберете информация от няколко източника, ще имате повече шансове да се наложите при преговори и да успеете в една важна за вас сделка и инициатива. Старайте се да си вършите сами работата. Всяко обвързване ще ви тежи, а в бъдеще ще ви ограничава и спъва.

рак
22 юни – 21 юли

До обед раздавате правосъдие, намесвате се в живота и избора на околните и играете различни роли. Следобед попадате в неприятни и ограбващи ситуации, ставате жертва на хора с подобно мислене, интереси и помисли. Не се обвързвайте с никого, денят е особено неблагоприятен за брак и поемане на съвместна отговорност. Наивниците лесно попадат в лапите на хора с агресивно и манипулативно поведение. До неделя не предприемайте промени в посоката, която следвате от доста време, не подписвайте и нови договори.

лъв
22 юли – 22 август

Изолирайте се. Не работете в екип. Взимайте еднолични решения, не провеждайте събрания и консултации, ако не искате някой друг да овладее ситуацията и да ви измести от софрата, за която сами сте се погрижили, и от бизнеса, който сами сте създали. Не се предоверявайте, опитайте да получите достоверна информация от различни страни, да претеглите нещата и да направите избора си сами, без да се съобразявате с нищо и с никого. Не теглете кредити и не кредитирайте странични хора с пари и доверие.

дева
23 август – 22 септември

Не бързайте, до обед може да станете жертва на нелоялна конкуренция и на хора с различни от вашите интереси. Следобед ставате част от играта на тези, които са предопределени да спечелят, да се възползват от новите закони и разпоредби и да елиминират останалите. На пръв поглед сякаш нищо не се е променило, но в действителност получавате предимства, привилегии и защити, които не се дават всеки ден и на всеки. Цената, която трябва да платите, засяга личната ви свобода и право на избор.

везни
23 септември – 22 октомври

Първата половина на деня ви дава възможности и предимства, позволява да предявите претенции и да вземете от живота това, което смятате, че ви се полага. Следобед ситуацията ще се преобърне, ще ви поставят ултиматуми, ще ви притискат с изисквания и срокове, с претенции за вашето присъствие или отсъствие от дадена позиция и пост. Вероятни са проблеми на работното място, опити да бъдете изолирани и поставени под контрол. Не се срещайте с хора от рисковия контингент, приберете се навреме у дома.

скорпион 23 октомври – 22 ноемвриВъв въздуха витаят идеи, които ще облагодетелстват един и ще накарат друг да страда. Не търсете консултации и съвети. Разчитайте на собствената си преценка, която при всяко положение ще се окаже вярна. Днес и алкохолът е лош съветник, особено ако сте се събрали с несигурна и не съвсем приятелска компания. Случ­ващото се ще ви откаже от една илюзия, ще осветли отношения, които до момента са оставали в сянка или на които не сте могли да въздействате. Ограничете контактите.стрелец 23 ноември – 21 декемвриДо обед управлявате по-лесно не само ситуацията, но и чуждите пари. Следобед някой ще се опита да управлява вашите, да ви предлага или налага своите идеи и предписания. Ще си спестите много усилия, нерви и пари, ако не предприемате рискови крачки и обвързвания. Днес няма изгодни оферти, тенденцията е да се използва другият, което ще се прави открито или задкулисно. Един от най-неблагоприятните дни за сключване на брак и поемане на колективна отговорност. Заемете се с творчество и работа на свой терен.козирог 22 декември – 20 януариЗапочвате с колебание и респект към хора, които и друг път са се опитвали да ви притесняват, но с напредването на деня ролите ще се сменят, претенциите ще се увеличават и приятелствата ще се забравят. Вечерта се опитвате да пренесете манипулативното си поведение и у дома, но няма да ви се получи. Близките ви са си приготвили защитата, ако нападението не им се получи. Децата използват момента и излизат с искания, които ще затруднят родителите, особено ако не са на едно мнение и не защитават една позиция. водолей 21 януари – 19 февруариДенят предлага изкушения, които ще ви се усладят, преди да ви вгорчат живота. Отложете инициативите за друг път, особено ако някой ви притиска точно днес да дадете отговор, да направите вложение, да се обвържете и сключите неизгоден договор. Ще имат успех само начинания, които движите самостоятелно и обезпечавате със свои пари. Вечерта ще имате проблеми, ако попаднете в несвойствена среда и не контролирате пиенето. Отложеното за следващите два дни ще тръгне на ниво и ще донесе ползи.риби 20 февруари – 20 мартУтрото ви носи неудобства и проблеми, желание да обещаете всичко, за да се освободите от контрола, който ви оказват у дома или на работното място. Бъдете внимателни, не си позволявайте да зависите от някого, да се обвързвате финансово и лично. Оставете си вратички, бъдете максимално дискретни. Ще се наложи да се измъквате набързо от неприятни ситуации, но към обед ще преодолеете слабостите си и ще разчитате на печалби поради слабостите на някой друг. Използвайте умението си да се изхлузвате като риба, ако стане напечено.