Прокопиев реве за ограбването на КТБ в прегръдка с крадеца

Агенция Монитор - петък, 27-01-2017 - 17:25

Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят. Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

Да ревеш, че държавата била позволила вторичното източване КТБ, докато менторът ти се е прегърнал и скрепил с целувка дружбата си с човека, направил това и извършил обира на века, крадейки милиарди от същия този трезор, си е ни повече, ни по-малко шизофрения. Но това не плаши „Медиапул“. Свързаното с „Икономедиа“ на Иво Прокопиев издание публикува анализ уж за мандата на отишлото си вчера правителство, в което го атакува по двете любими на издателя си опорни точки – „кражбата „КТБ“ и неслучилата се съдебна „реформа“ по начина, по който се опита да я прокара проваления министър Христо Иванов. Иванов впрочем беше и продължава да е само инструмент за опитите на Прокопиев да „обязди“ съдебната власт, за да си спести търкането на правосъдната скамейка и възмездието за ужилването, наречено „ЕВН“. Що се отнася до КТБ – в „анализа“ си изданието обяснява, как кабинетът едва ли не спомогнал за вторичното източване на трезора, което както разкрихме през последните месеци се прави от подставени лица на обвиняемия за източването на банката банкер-беглец Цветан Василев. Същият този Василев впрочем, с когото Прокопиев се прегърна през есента на миналата година и му даде страниците на вестника си и специално създадена за целта интернет платформа, за пространно интервю.  

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.