В предната част изпъква оцветената в черен гланц бъбрековидна решетка, а върху цялата каросерия се простират спортните черни ленти.
Снимка The Power Crew

Фабричен тунинг за BMW 118d

Денислав Стоянов - събота, 28-11-2015 - 14:58

Новата Серия 1 става спортист с аксесоарите от M Performance

Може ли новото стандартно BMW Серия 1 да изглежда като спортен модел без да се прави трансплантация на двигател и цял куп компоненти по задвижването? Да, благодарение на BMW M Performance. Това са оригинални и ексклузивни компоненти за тунинг и модификации на автомобилите с марка BMW. Лети джанти, аеродинамични спойлери и прагове, а също и редица детайли от карбон, направени не само за подобряване на аеродинамиката, но и за да подчертаят уникалната индивидуалност сред останалите модели. Специално внимание заслужават компоненти като фирмената спирачна система с увеличени спирачни дискове и алуминиеви 6-бутални апарати, оцветени в ярки цветове и комплектът за понижено окачване. Оборудването M Performance се прави и за повишаване на динамичните показатели и характеристики на автомобила. Тези технологии са използвани в производството на компоненти за автомобилния спорт и може без притеснения да се прилагат в серийните модели.

В задната част са добавени аеродинамичен спойлер над задното стъкло, а в профила изпъкват 19-инчовите джанти.

За да промените до неузнаваемост едно обикновено BMW 118d, можете да се възползвате от оригиналните аксесоари M Performance. На страхотните снимки се вижда до каква огромна промяна са довели добавените компоненти. В предната част на модела изпъква оцветената в черен гланц бъбрековидна решетка, а върху цялата каросерия се простират спортните черни ленти – на предния капак, на покрива и на задния капак. В профила изпъкват големите 19-инчови джанти M Performance, страничните прагове със защитен филм, както и карбоновите капаци на страничните огледала. В задната част са добавени аеродинамичен спойлер над стъклото и черни аеродинамични перки от двете страни на задното стъкло. Всички тези елементи могат да променят до неузнаваемост BMW 118d и го превръщат в ексклузивен модел със спортен афинитет.

Спортният волан е обшит с алкантара и в горната си част има екран с най-важните динамични показатели, както и светлинни индикации от двете му страни.

Богата гама от аксесоарите на BMW M Performance се предлагат и за интериора на автомобилите. Салонът на новата „единичка” е станал още по-спортен с приятни допълнения. Най-голямо впечатление прави спортния волан М Performance, който е обшит с алкантара и в горната си част има екран с най-важните динамични показатели, както и светлинни индикации от двете страни на екрана. Селекторът за превключване на режимите на работа на автоматичната скоростна кутия и изработената в същия стил ръкохватка на ръчната спирачка са облицовани с карбон и алкантара, а педалите имат метално покритие от алуминий и висококачествена стомана.

В салона са поставени карбонови панели на централната конзола и на предните и задните врати.

Салонът може да бъде подчертан допълнително с поставянето на карбонови панели за централната конзола и панелите на предните и задните врати. Всички допълнително поставени компоненти са изработени от висококачествени материали със същото внимание към детайла, характерно за всички модели на BMW. Аксесоарите, разработени от подразделението M Performance, се предлагат практически за цялата моделна гама на BMW, което несъмнено позволява да се подчертаят спортните характеристики и естетическите компоненти на тези автомобили. В каталога на BMW за собственици и почитатели на баварските модели са предоставени най-актуалните новости, произвеждани под марката M Performance.

 
Тагове:  BMW