Специализираните лекотоварни автомобили и автобуси се правят на базата на модела Peugeot Boxer.

Peugeot показва возила за бизнеса

Денислав Стоянов - петък, 15-04-2016 - 19:00

Гамата включва автобуси, линейки, хладилни фургони и коли за инвалиди

Французите от Peugeot не веднъж са демонстрирали, че правят очарователни автомобили за изтънчени хора, но сега разкриват и другата си силна страна, като показват возила със специфично предназначение. Официалният представител на Peugeot у нас – компанията „София Франс Ауто” и фирмата за трансформация на автомобили „Трансформа” ще покажат на представители на бизнеса от различни сфери и на широката заинтересована публика специализираните решения за професионалисти. За целта са организирани поредица от събития в страната, по време на които са представени термоизолирани автомобили за превоз на охладени и замразени стоки, автобуси, линейки, санитарни автомобили и санитарни облицовки, возила за превоз на хора с намалена мобилност, алуминиеви контейнери за стоки с голям обем, заключващи системи за товарното пространство, спални кабини и въздушни окачвания. Всички присъстващи ще имат възможността да се възползват от специални търговски условия в рамките на две седмици след събитията, които ще се проведат в центровете на Peugeot във Велико Търново, Русе, Варна, Пловдив, Стара Загора и Ямбол, а в София експонатите ще бъдат изложени на 26 и 27 април.

Термоизолацията и задните врати елиминират всички термомостове в товарния отсек.

Акцентът е върху новостите и полезните решения в цялата гама лекотоварни и специализирани автомобили. Предлагат се лекотоварни термоизолирани ванове, шаси кабини, оборудвани с термоизолирани контейнери или контейнери за сладолед. Термоизолацията се изработва от българската фирма „Трансформа” върху три модела на Peugeot - Boxer, Partner и Bipper, чрез монтиране на анатомични термоизолационни панели в товарния отсек и хладилен агрегат. Чрез система от допълнителни термопластични уплътнения към вътрешните стени, частите на термоизолацията и задните врати се елиминират всички термомостове в автомобила.

Предлаганите линейки на Peugeot са сред най-висококачествените на българския пазар.

За първи път в България се предлага специализиран автомобил за хора с ограничена мобилност в инвалидни колички, оборудван със система, позволяваща управление на превозното средство от инвалидната количка. Автомобилът е снабден с рампа и специални сгъващи се и прибиращи се към стените седалки, които осигуряват условия за маневрирането с инвалидна количка в пасажерския отсек и самостоятелен достъп с подход от задната врата до мястото на водача без  чужда помощ.

Гамата автобуси включва градски, междуградски и ученически автобуси с до 17 места.

Гамата автобуси включва градски, междуградски и ученически автобуси до 17 места, подходящи за превози на къси и средни разстояния. С особено внимание и грижа са разработени училищните автобуси. Оборудването е съобразено изцяло със заданието на клиентите. Предлаганите линейки на Peugeot са изработени и сертифицирани съгласно европейския стандарт. Те са сред най-висококачествените линейки на българския пазар.

Сред товарните автомобили има алуминиеви бордови надстройки с опция за платнище.

Гамата товарни автомобили включва алуминиеви бордови надстройки с платнище и контейнери. Автомобилите могат да бъдат оборудвани с функционални спални кабини и спойлери. Допълнително въздушно окачване дава възможност да бъде увеличен пътния просвет. Окачването се използва както за подобряване на пътното поведение на автомобилите, така и за увеличаване на полезната им товароносимост.

Тагове:  Peugeot

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.